» »

Agent za Zavarovalnico Triglav

Agent za Zavarovalnico Triglav

kingo1 ::

A pozna kdo kakega zares dobrega zavarovalniškega agenta za Zavarovalnico Triglav iz Ljubljane ali okolice? Pa da ga lahko pokličeš (in seveda tudi dobiš) ko ga zares potrebuješ... Hvala vnaprej!

starfotr ::

V teh dneh se ti ne bo nihče javil, ker je masovna škoda.

kixs ::

Zakaj bi ga pa klical?

Agent ti samo zavaruje in pokasira. Skodo uveljavljas direktno pri zavarovalnici in njihovem ali pogodbenem cenilcu.

MadMax ::

Ker pokasira je korektno da tudi svetuje/pomaga/usmeri pri uveljavljanju.
V nasprotnem lahko denar pustiš tudi naključni neznani osebi za šalterjem zavarovalnice. Kar je kingo1 do sedaj počel...
Stvari so preproste, le ljudje smo neverjetni mojstri, da jih zakompliciramo.

bastadu ::

Prek (dobrega) agenta običajno dobiš tudi precej boljšo ceno zavarovanja kot na poljubnem šaltru, kjer po možnosti prodajajo zavarovanja od večih zavarovalnic ...

Assass1n ::

Ali najnižjo vsaj za avto, ker nimajo provizij(baje)...
še ko je na tv-ju moder ekran me `pr src stisne

MadMax je izjavil:

Ker pokasira je korektno da tudi svetuje/pomaga/usmeri pri uveljavljanju.
V nasprotnem lahko denar pustiš tudi naključni neznani osebi za šalterjem zavarovalnice. Kar je kingo1 do sedaj počel...

Za pomoc imas 080.... stevilko svoje zavarovalnice. Ti bodo najboljse svetovali.

Na zalost agent samo kasira. Verjetno tudi ne dobis najboljse cene, ker se mu potem zniza provizija. Na dolocenih tehnicnih dobis ze v osnovi zelo dobre popuste, na nivoju agentov ali celo nizje, ce ...

strawman ::

Kar se avta tiče - na okencih ob registraciji avta dobiš maksimalen popust, saj tam zavarovalnica "tekmuje" z ostalimi ponudniki za ljudi, ki želijo le najnižjo ceno.
Agenta se splača imeti, če imaš vse stvari pri eni zavarovalnici, saj to prinese še dodatne popuste (hiša, otroci, itd).
Za Triglav Drive aplikacijo pa se še vedno da doseči bonus z GPS spoofingom in Android emulatorjem.

feryz ::

To niti pod razno ni res.

Ti dam primer od lani.
Toča mi je stolkla avto. Peljal sem ga ocenit na pooblaščeno Triglav delavnico, kjer bi ga in so tudi ga popravili.
Teden ali dva kasneje dobim pismo od zavarovalnice, da je ocenjena škoda prevelika in naj odpeljem avto na centralo na ponovno oceno.
Jaz sicer v tem nisem videl problema in bi ga tudi peljal.
Me je pa kmalu zatem klical moj agent in povedal, naj ga nikamor ne vozim, da je poklical tja in jih poslal nekam. In je zadeva urejena.
In je res bila, popravilo avta so plačali po prvotni oceni.

Sej verjamem, da bi jih tudi ti lahko nekam poslal in bi tudi tebi uredili.

Kripto mesi ::

najboljše je, da se spokas stran od triglava

katarinaa ::

Great question! Finding a responsive and trustworthy insurance agent in Ljubljana, especially one you can truly rely on during unexpected emergencies, is incredibly important for your peace of mind. Thank you for sharing your thoughts. I have learned a lot, and I have something fun to share with you. Welcome to play the interesting Drift Boss game.

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: Opkow ()

delavec44 ::

Po mojih izkušnjah so še vedno najboljše cene na spletnem sklepanju tipa g24 ali wiz (ja, vem da je isto).

bm1973 ::

Kripto mesi je izjavil:

So ostali še slabši...
Hlapci! Za hlapce rojeni, za hlapce vzgojeni, ustvarjeni za hlapčevanje.
Gospodar se menja, bič pa ostane, in bo ostal za vekomaj; zato, ker je hrbet
skrivljen, biča vajen in željan! [Ivan Cankar]

DamijanD ::

delavec44 je izjavil:

Po mojih izkušnjah so še vedno najboljše cene na spletnem sklepanju tipa g24 ali wiz (ja, vem da je isto).

kakšne so pa izkušnje potem pri škodnem delu?

feryz ::

Kripto mesi je izjavil:

To imaš pa prav.
Na našem koncu ne najdeš več kleparja, ki bi delal za Triglav.

Sicer pa niti kleparjev pri nas več ne najdeš. Eden ali dva starčka še nekaj klepljeta. Ko ta dva odnehata, novih ne bo več.
Se bo treba kam drugam peljati če rukneš avto.

deepsick ::

delavec44 je izjavil:

Sam 60% popusta res pa nimajo, da se primerja? Agentka je nasrala za vse črke abecede in še 1% odbitno franšizo in bi rad videl, kako naivni smo... Samo izgleda, da je vredna zaupanja, tole ni bilo prijazno, me je kar en mal infarkt glede razlike.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: deepsick ()

DamijanD je izjavil:

delavec44 je izjavil:

kakšne so pa izkušnje potem pri škodnem delu?

1x steklo je bilo korektno, sedaj pa nimam kaska. Tako da so izkušnje odvisne od zavarovalnice povzročitelja, če se mi kaj zgodi.

kingo1 ::

Vozim drajv in bi rad ostal pri Triglavu. Čeprav se strinjam, da nikjer pri zavarovalnicah ni "zares svetlo"...

ššš ::

Ko sem jest prva leta kot mulc sklepal avtomobilsko zavarovanje mi ni recimo noben agent, ne Triglav, ne Sava, ne Adriatic,... predstavil možnosti odbitne franšize. Sploh nisem vedu, da obstaja. Vsi povrst so mi nafukal notr dobesedno vse. Od asistence za Greenlandijo do zelene karte in zavarovanja za primer poplav za četrto osebo. Plačval sem čez jurja zavarovanja pri max bonusu. Gravž od folka. Vidit jih ne morem in znorim, ko mi nekdo reče, da vse ureja prek agenta. A ste faking normalni? On je tam samo za to in edinole za to, da potegne še dodaten denar iz vašga tošla. Od tega dnarja, kar vam računa več kot osnovno online zavarovanje on dobesedno živi. To so prodajalci Zepter posode, nič drucga.

Glede zavarovanja smo kle že 100x rekl. Edino obvezno osnovno. Vse ostalo je kraja. Če stolčete luč na avtu in nimate za novo luč, potem si tega avta ne morte prvošit. Hodte peš.

aborko ::

Jst mam eno agentko, fajn ženska (ne dam kontakta!), vse prek nje zrihtam kar prek mejla, zav. za vsak avto (imamo 4) osnovno je ranga pod ali okoli 100EUR, prej sem bil na WIZ perla z 6000km vključeno pa je prišlo nekje enako. Malo mi gre v nos edino zav. hiše, ki je vsako leto tam 80EUR dražje, zdej že okoli 600EUR, to pač moram zavarovat, avte pa že popravim iz žepa, pa četudi novega/drugega rabljenega kupim. Vidim pa nekatere na minimalcu, ki dajo 2 ali celo 3 plače letno za zavarovanja, je pa res vse na 10 obrokov in je lažje za požret.
Baje so plače v zavarovalniški dejavnosti že prehitele plače v energetiki. Pa vemo za štromarje kakšni zlatarji so.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: aborko ()

Čudno, moji starši imajo to WIZ perla in je trenutno 78EUR in 83EUR za 2 avta. Je pa precej odvisno kje živiš, ker spreminjajo premijo glede na poštno številko.

PR1
-30% Popust kilometri
-9% Popust vprašalnik
-5% Popust za enkratno plačilo

Zakaj "moraš" hišo zavarovati je pa druga ločena debata ;)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: delavec44 ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Najcenejše Avtomobilsko Zavarovanje - KJE? (strani: 1 2 3 418 19 20 21 )

Oddelek: Na cesti
1036298889 (2257) solatko
»

Najcenejše avtomobilsko zavarovanje (strani: 1 2 )

6922803 (8070) 2dark
»

Zavarovanje drugega avtomobila

186130 (5393) XIIT
»

Koliko plačujete za avtomobilsko zavarovanje? (strani: 1 2 3 4 5 6 )

26692253 (59844) ;-)
»

Avtozavarovanje (strani: 1 2 3 )

10531710 (26612) theBill

Več podobnih tem