Forum » Loža » Najvarnejše države sveta 2026
Najvarnejše države sveta 2026
srus ::
Vedno pravim - živeti v Sloveniji, delati za zahodnjake - idealna kombinacija.
https://www.bbc.com/travel/article/2026...
https://www.bbc.com/travel/article/2026...
Ganon ::
Meni je to jasno. Veliko ljudem mora žal tujec pojasniti, kako visoka je kakovost življenja tukaj. Takšni, ki so prišli od daleč in so izkusili življenje drugje.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Ganon ()
bm1973 ::
Slovenci pač jamrajo. Obstaja celo raziskava, da se 90% Slovencev najbolje spozna preko jamranja.
Življenje v tujini ocenjujejo preko tedenska obiska turističnih destinacij. Kako je realno živlčjenje in koliko stane, to ni pomembno.
Potem odidejo v tujino, nekateri celo brez zagotovljene službe. In potem udari realnost. Spoznal par Slovencev, ki so tako šli, če mene vprašaš, niso ne vem kaj profitirali s selitvijo, razen če so dobili službo v kaki multinacionalki.
Ko si samski, mlad, hočeš lovit pi***ce ali k***e, je tujina fajn, ker je pač izbira toliko večja. Ko začneš družino, hočeš stabilnost, stanovanje, boljšo službo, pač udari realnost s svojimi stroški.
Moje izkušnje so še pred migrantskim valom. Pa se ne bi selil ne v VB, ne v Nemčijo, ne v Belgijo, kjer sem službeno preživel precej časa...
Danes niti ne razmišljam o selitvi v tujino, niti za dober denar. Službena potovanja ja, selitev ne.
Kljub temu da sem Evropejec, dobro izobražen, tam bi imel dobro plačo, te domačini gledajo kot garjevega psa. oz. še slabše gledajo nate, ker pač v tej glupo levičarski EU, bel Evropejec pomeni manj kot uvožen, nekulturem neizobražen afriško/arabski migrant.
Ko jih jebe...
Življenje v tujini ocenjujejo preko tedenska obiska turističnih destinacij. Kako je realno živlčjenje in koliko stane, to ni pomembno.
Potem odidejo v tujino, nekateri celo brez zagotovljene službe. In potem udari realnost. Spoznal par Slovencev, ki so tako šli, če mene vprašaš, niso ne vem kaj profitirali s selitvijo, razen če so dobili službo v kaki multinacionalki.
Ko si samski, mlad, hočeš lovit pi***ce ali k***e, je tujina fajn, ker je pač izbira toliko večja. Ko začneš družino, hočeš stabilnost, stanovanje, boljšo službo, pač udari realnost s svojimi stroški.
Moje izkušnje so še pred migrantskim valom. Pa se ne bi selil ne v VB, ne v Nemčijo, ne v Belgijo, kjer sem službeno preživel precej časa...
Danes niti ne razmišljam o selitvi v tujino, niti za dober denar. Službena potovanja ja, selitev ne.
Kljub temu da sem Evropejec, dobro izobražen, tam bi imel dobro plačo, te domačini gledajo kot garjevega psa. oz. še slabše gledajo nate, ker pač v tej glupo levičarski EU, bel Evropejec pomeni manj kot uvožen, nekulturem neizobražen afriško/arabski migrant.
Ko jih jebe...
Hlapci! Za hlapce rojeni, za hlapce vzgojeni, ustvarjeni za hlapčevanje.
Gospodar se menja, bič pa ostane, in bo ostal za vekomaj; zato, ker je hrbet
skrivljen, biča vajen in željan! [Ivan Cankar]
Gospodar se menja, bič pa ostane, in bo ostal za vekomaj; zato, ker je hrbet
skrivljen, biča vajen in željan! [Ivan Cankar]
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: bm1973 ()

mtosev ::
Ja, življenje v Sloveniji je na visokem nivoju. In ja smo zelo varna država na srečo.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mtosev ()
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Delo in življenje v tujini (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 18796 (7710) | MisterM |
| » | Življenje v ZDA (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 36623 (16884) | Ganon |
| » | Živeti na Novi Zelandiji (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Loža | 65421 (19876) | buttcrack |
| » | Vrnitev iz tujine (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 33055 (27936) | dope1337 |