Forum » Na cesti » Najcenejše Avtomobilsko Zavarovanje - KJE?
Najcenejše Avtomobilsko Zavarovanje - KJE?
deepsick ::
Pustite možakarja, da sam prioretizira svoje izdatke, saj ne gre za astronomske zneske, če se prav spomnim njegove 'službene dejavnosti', je to praktično drobiž glede na to, kaj se vse ima zgoditi.
Sicer ima precej stvari iz kombinacij ali vsaj z 0% franšize ampak relativno majhen padec bonusa bo pač moral potrpeti, če do česa resnega pride, saj ni edini. Verjetno pa tudi ne bo preveč hud, če bo plačeval na nikoli porabljeno zalogo, jaz, recimo, ne bi bil...
PS: Res je sicer to, da jaz ne bi objavljal anonimiziranih polic, verjetno me je malo hotel 'potrepljati', ko sem bil brutalno spljuvan in zmoderiran v temi o električnih avtih, malo je manjkalo, da nisem bil celo banan, ker smo pač mladinin prvi 'lasten' avto polno zavarovali in prekmalu upravičili. :D
Sicer ima precej stvari iz kombinacij ali vsaj z 0% franšize ampak relativno majhen padec bonusa bo pač moral potrpeti, če do česa resnega pride, saj ni edini. Verjetno pa tudi ne bo preveč hud, če bo plačeval na nikoli porabljeno zalogo, jaz, recimo, ne bi bil...
PS: Res je sicer to, da jaz ne bi objavljal anonimiziranih polic, verjetno me je malo hotel 'potrepljati', ko sem bil brutalno spljuvan in zmoderiran v temi o električnih avtih, malo je manjkalo, da nisem bil celo banan, ker smo pač mladinin prvi 'lasten' avto polno zavarovali in prekmalu upravičili. :D
MrStein ::
za mirni spanec
Haha, hahaha, HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHHAHA
Eno pa imate težave...
Zadnjih nekaj let sem imel nekaj primerov kaska in zavarovanica nikoli ni komplicirala.
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Najcenejše avtomobilsko zavarovanje (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 23032 (8299) | 2dark |
| » | Najboljše zavarovanje za avtomobil (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Na cesti | 56754 (22820) | Mateja88 |
| » | Koliko plačujete za avtomobilsko zavarovanje? (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Na cesti | 93104 (60695) | ;-) |
| » | Odbitna franšiza + Obvezna odbitna franšiza??? (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 25858 (19950) | čuhalev |
| » | Avtozavarovanje (strani: 1 2 3 )Oddelek: Na cesti | 32063 (26965) | theBill |