» »

Nov laptop noče preimenovati datotek

Nov laptop noče preimenovati datotek

WinXP ::

Spoštovani,imam nov laptop,ki mi noče preimenovati datotek po vnovičnem Windows UPDATE-u (slike,video,audio,dokumenti...) in moram vsako datoteko KOPIRATI na drugo lokacijo particije,potem jo preimenujem in vrnem v mapo v kateri je bila. In še tole: Po DRUGEM Update-u se mi laptopov kurzor miške ne premika več,zato uporabljam USB miško. Ali kdo ve zakaj se to dogaja? Windows UPDATE sem uporabljal za namestitev driverjev,on pa je namestil tudi poleg svoj "Security Update". Odstraniti zdaj Windows Update-a ne morem,ker ne vem kateri povzroča to težavo...
U Sloveniji više ne živim,ali jezik u kome pričam još zaboravio nisam...
Wrong? No,no... Thats it... Pozz

besame ::

Poskusi še kak Mint Mate, bo manj problemov.

pegasus ::

Odlična priložnost za klic na MS tech support :)
Objavljene zastonjske številke so +387 0800 20 230 ali +386 160 014 07, kar ti je bližje.

joez7 ::

1. verjetno težava z varnostjo vira. Označi celo mapo in mu dopovej, da je iz varnega vira.
2. Izklopi hitri zagon v nastavitvah varčevanja z energijo. Ali pa ti nagajajo gonilniki za tuchpad.

joez7 je izjavil:

1. verjetno težava z varnostjo vira. Označi celo mapo in mu dopovej, da je iz varnega vira.
2. Izklopi hitri zagon v nastavitvah varčevanja z energijo. Ali pa ti nagajajo gonilniki za tuchpad.

3. updajti so po vrsti (datumu) - pač greš odstranjevat (se misliš, da je tu problem), ponavadi so problemi pred zaslonom-.
Sem mali provokator, po potrebi diktator, dvomim v vse in nič ne vem.
Marsikdaj se motim, zato prosim me popravi.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: joez7 ()

d4vid ::

Klasičen PEBKAC error.

2.Izklopi hitri zagon v nastavitvah varčevanja z energijo.

Kako pa naj "označim'celo mapo,da mu povem, da je IZ "VARNEGA VIRA"? Kako se to naredi?

Kje se izklopi hitri zagon v nastavitvah varčevanja z energijo? Verjetno nekje v nadzorni plošči?

Ali pa ti nagajajo gonilniki za tuchpad.

Kje najdem te gonilnike za tuchpad, da jih odstranim?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: WinXP ()

Han ::

1. desni klik na mapo - lastnosti - varnost...

2. START - Control Panel - Hardware and Sound - Power Options - System Settings - brez kljukice za Turn on fast startup

3. Device Manager (Upravitelj naprav) - Touchpad

mtošev ::

WinXP, a gre za Acer laptop? Si probal z F10 ali pa Fn+F10?

Za kolikor ene računalniške robe spraviš čez svoje roke si sila lesen in neuk pri iskanju rešitev.

mtošev,ja,za Acer laptop gre. Ne,nisem probal z F10 ali pa Fn+F10. Han,bom probal to kar si napisal.

1. desni klik na mapo - lastnosti - varnost...

2. START - Control Panel - Hardware and Sound - Power Options - System Settings - brez kljukice za Turn on fast startup

3. Device Manager (Upravitelj naprav) - Touchpad

Zgodovina sprememb…

• spremenil: WinXP ()

Probal sem nekaj od tega,pa mi ne gre. A bi bil kdo tako dober da mi naštima to z povezavo na moj računalnik prek daljinske veze z programom TEAM VIEWER ali ANY DESK ?

Okapi ::

WinXP je izjavil:

Spoštovani,imam nov laptop,ki mi noče preimenovati datotek po vnovičnem Windows UPDATE-u (slike,video,audio,dokumenti...) in moram vsako datoteko KOPIRATI na drugo lokacijo particije,potem jo preimenujem in vrnem v mapo v kateri je bila. In še tole: Po DRUGEM Update-u se mi laptopov kurzor miške ne premika več,zato uporabljam USB miško. Ali kdo ve zakaj se to dogaja? Windows UPDATE sem uporabljal za namestitev driverjev,on pa je namestil tudi poleg svoj "Security Update". Odstraniti zdaj Windows Update-a ne morem,ker ne vem kateri povzroča to težavo...

Skopiraj to vprašanje v AI, recimo Copilot. in sledi nasvetom, ki jih boš dobil.

Ok, samo da veste to se mi ni nikoli zgodilo, pa uporabljam desktop računalnike več kot 25 let, to se mi je zdaj pojavilo prvič in to na novem laptopu ki ga prej nikoli nisem imel.

pegasus ::

Da in to je popolnoma pričakovano. Stvari se razvijajo in tvoja izbira je, ali boš ostal pri znanih rešitvah z znanim obnašanjem in tvegal, da ostaneš v preteklosti, ali pa se boš spoznal z novostmi in se jih priučil.

Danes sem poskusil zamenjat gume na VWju in se počutim popolnoma enako kot ti. Prej sem 25 let brez težav menjal gume na Subaruju, na VWju pa se jih enostavno ne da na isti način. Še šraufi so drugačni, mamicu jim ...

feryz ::

Karkoli tip kupi, ima probleme.
Kar jaz kupim, dela out of the box.
Očitno kupuje na napačnem koncu. Ali uporablja narobe.

karafeka ::

A nisi enkrat govoril, da imaš eink tablico, ki je več ne znaš prižgati, ker je nisi napolnil in ima prazno baterijo?

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

[Windows 10] Vprašanja in težave (strani: 1 2 3 4141 142 143 144 )

Oddelek: Operacijski sistemi
71501789372 (194335) Han
»

WiFi problem (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
5310123 (3536) Han
!

[WINDOWS 8] Vprašanja in težave (strani: 1 2 3 427 28 29 30 )

1490508615 (74296) jedateruk
»

Inštaliral OSX na PC, nato pa zašvical...FULL.

91986 (1502) Mohic
»

TOSHIBA A200-14D kje dobiti driverje za xp...

192420 (2229) seljo

Več podobnih tem