» »

Telefon ne uveze multimedije,ki je na MicroSD kartici

Telefon ne uveze multimedije,ki je na MicroSD kartici

WinXP ::

Spoštovani,na MicroSD kartico 32GB, ki je v telefonu Huawei P20 Lite sem dal gor multimedijo (slike in video) za audio uporabljam Dub Player in je audio gor,zdaj pa mi noče ko KLIKNEM NA GALERIJO POKAZATI SLIK IN VIDEA. Iz telefona sem dal ven staro MicroSD in poskusil zamenjati za NOVO MicroSD 32GB ter kopiral z računalnika na telefon iste slike in video,pa se je dvakrat v Galeriji pokazala vsebina na tej novi MicroSD kartici,potem pa nič več. Ali je za to kriv telefon,ali kartica,ker MicroSD kartico sem zamenjal in še vedno enako noče prikazati v Galeriji multimedije,le v mapi "DATOTEKE" slike ali video ko izberem MicroSD jih prikaže,poleg pa je Androidova datoteka "outside" z vprašajem,pa sem jo poskusil zbrisati,telefon pa jo je zopet ustvaril... Kaj bi bil tu vzrok? V GALERIJI (ALBUMI) PRIKAŽE SAMO OD KAMERE SLIKANE SLIKE.
U Sloveniji više ne živim,ali jezik u kome pričam još zaboravio nisam...
Wrong? No,no... Thats it... Pozz

monocikel ::

Preveri s kakšnim resnejšim file managerjem, na primer Ghost Commander. Te novejše galerije itd so bolj za blondinke, ne moreš brskati po direktorijih. Za video predvajanje se odlično obneseta Mpv in Vlc, za slike pa LeafPic in LeafPic Revived, vse naloženo z F-droida.

Lahko se zgodi, da sistem Ghost Commanderju ne bo dodelil pravic za brskanje po SD kartici. V LineageOS na primer z Ghost Commanderjem ne morem brskati po USB ključu, lahko pa z vgrajenim explorerjem imenovanim Files, s katerim si skopiram fajle na telefon in jih potem Ghost Comander vidi.

Lahko, da boš moral kartico sformatirati s telefonom in potem še enkrat naložiti fajle nanjo.

Saintek ::

monocikel je izjavil:

Preveri s kakšnim resnejšim file managerjem, na primer Ghost Commander. Te novejše galerije itd so bolj za blondinke, ne moreš brskati po direktorijih. Za video predvajanje se odlično obneseta Mpv in Vlc, za slike pa LeafPic in LeafPic Revived, vse naloženo z F-droida.

Lahko se zgodi, da sistem Ghost Commanderju ne bo dodelil pravic za brskanje po SD kartici. V LineageOS na primer z Ghost Commanderjem ne morem brskati po USB ključu, lahko pa z vgrajenim explorerjem imenovanim Files, s katerim si skopiram fajle na telefon in jih potem Ghost Comander vidi.

Lahko, da boš moral kartico sformatirati s telefonom in potem še enkrat naložiti fajle nanjo.

Naslednje "jamranje" kako naj naložim apk iz f-droid-a telefon mi ne pusti naložit.............. (itd itd) :D

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Katero microSD kartico ? (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Kaj kupiti
19249456 (24512) LuIK
»

Lumia 640 problem

Oddelek: Pomoč in nasveti
132241 (1992) 2f4u
»

Motorola v razred niže z Moto G (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Android
8339518 (34089) krucymucy
»

Katera Micro SD spominska kartica?

Oddelek: Kaj kupiti
85415 (5155) Mrakw

Več podobnih tem