Forum » Na cesti » Mehanik za maxi skuter
Mehanik za maxi skuter
Predkambrij ::
Živjo.
Imam Piaggio X9 maxi skuter. Zanima me, kje bi lahko dobil zanesljivega mehanika? Sem blizu Ljubljane, ampak ga lahko odpeljem tudi malo dlje, če je potrebno. Do zdaj sem imel zelo slabe izkušnje z vsem, kjer sem probal (šlamparija in traja celo večnost za precej majhne/rutinske popravke, tudi na pooblaščenem servisu oz. ta je bil še najslabši).
Hvala, lp.
Imam Piaggio X9 maxi skuter. Zanima me, kje bi lahko dobil zanesljivega mehanika? Sem blizu Ljubljane, ampak ga lahko odpeljem tudi malo dlje, če je potrebno. Do zdaj sem imel zelo slabe izkušnje z vsem, kjer sem probal (šlamparija in traja celo večnost za precej majhne/rutinske popravke, tudi na pooblaščenem servisu oz. ta je bil še najslabši).
Hvala, lp.
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Spalna apneja in poligrafija spanja (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 34702 (5161) | nejc_nejc |
| » | Normiran s.p. bancni racun (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 38502 (4099) | velikBrokoli |
| » | Izbira banke (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 61619 (38354) | MrStein |
| » | Android preverjanje cene artiklov (strani: 1 2 3 )Oddelek: Programska oprema | 22178 (13468) | dacker |
| » | Kreditna kartica - kje, kaj in koliko stane? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 18967 (15452) | Picero |