Forum » Problemi človeštva » BKS drago zapiranje trgovalnega računa
BKS drago zapiranje trgovalnega računa
WhiteAngel ::
Lani zaprem tekoči račun na BKS. Danes prejmem prijazno obvestilo iz BKS, da sem jim dolžen 20 eur za vodenje trgovalnega računa. Grem na banko in mi rečejo, da sem zaprl zgolj tekoči račun. Dobro, sprejmem, da je šlo za nesporazum takrat in se sprijaznim, da plačam teh 20 eur. Nakar mi model pribije, da zapira je računa stane dodatnih 21,35 eur. Legalna kraja? Zakaj ne zaračunajo kar 200 eur za zapiranje ali jurja?
tony1 ::
Hja, zapiranje imajo na ceniku. Nimaš kaj.
Bom še zadovoljen, pred skoraj desetletjem so imeli najbolj ugoden spletni trgovalni račun. Enkrat sem uletel v njihovo poslovalnico v Bežigradu in ga hotel odpreti, ampak jim je kar zaštekalo, ko so pogruntali, da sploh še nisem njihov komitent in da ne mislim odpreti TRRja. Gledali smo se, ko da je tja uletel merjasec z buzdovanom zapičenim sred čela...
No, potem so si skopirali osebno, pobrali podatke in razložili, da me obvestijo, ko bo urejeno. Še vedno čakam, upam, da jim nisem še kaj dolžan 
Bom še zadovoljen, pred skoraj desetletjem so imeli najbolj ugoden spletni trgovalni račun. Enkrat sem uletel v njihovo poslovalnico v Bežigradu in ga hotel odpreti, ampak jim je kar zaštekalo, ko so pogruntali, da sploh še nisem njihov komitent in da ne mislim odpreti TRRja. Gledali smo se, ko da je tja uletel merjasec z buzdovanom zapičenim sred čela...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: tony1 ()
WhiteAngel ::
Hja, zapiranje imajo na ceniku. Nimaš kaj.
Bom še zadovoljen, pred skoraj desetletjem so imeli najbolj ugoden spletni trgovalni račun. Enkrat sem uletel v njihovo poslovalnico v Bežigradu in ga hotel odpreti, ampak jim je kar zaštekalo, ko so pogruntali, da sploh še nisem njihov komitent in da ne mislim odpreti TRRja. Gledali smo se, ko da je tja uletel merjasec z buzdovanom zapičenim sred čela...No, potem so si skopirali osebno, pobrali podatke in razložili, da me obvestijo, ko bo urejeno. Še vedno čakam, upam, da jim nisem še kaj dolžan
![]()
Haha, verjetno si jim dolžan 20 eur za vsako leto vodenja, dokler ne bodo šli v izerjavo. Plus obresti. Plus verjetno še izterjava stane. Potem boš moral pa še 21,35 eur plačat za zapiranje.
Banksterji so rak rana družbe.
vke4XC ::
Ja, to bi čimprej ponižno vprašal, če imate še z BKS kaj odprtega, ne preveč mahati s kakšnimi zapiranji in vodenji. Verjetno bi sicer dobil kakšno 'položnico' ali pa bi ti požirali iz računa.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: vke4XC ()
Zdaj gruntam, da mi niso dali nobene pogodbe v podpis, v živo ne, po pošti pa niso nikoli poslali... Izgleda nočejo denarja nekomitentov
starfotr ::
Banksterji so rak rana družbe
Ve se kdo so svetovni bankirji. Sedaj so v vojni in včasih jih je bilo veliko v Nemčiji.
delavec44 ::
Možno. Mogoče je tudi, da take kombinacije teta na šalterju ni še nikoli delala in se ji ni dalo / je ni imela časa iskati.
To so bili neki drugi časi in trad. tip banke, danes seveda lahko na fintech inštituciji račun odpreš npr. samo zato, da gor delaš eno samo storitev.
To so bili neki drugi časi in trad. tip banke, danes seveda lahko na fintech inštituciji račun odpreš npr. samo zato, da gor delaš eno samo storitev.
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Vzajemna delnice (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 16115 (945) | ExOrcisT21 |
| » | Izbira on-line brokerja (strani: 1 2 3 4 … 14 15 16 17 )Oddelek: Loža | 255576 (19710) | hunter01 |
| » | GDPR izbris podatkovOddelek: Loža | 1450 (1162) | Tidule |
| » | Kaj storiti z delnicami/obveznicami ob ukinitviregistrskih računov (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 17999 (13838) | konspirator |
| » | Petrolove delnice - se splača prodati ali prenesti?Oddelek: Loža | 3913 (3454) | BlaY0 |