Forum » Loža » Paypal polog denarja (top-up), kako ?
Paypal polog denarja (top-up), kako ?
Boggs ::
Pozdrav.
Torej, večni problem ... Ali kdo ve kako lahko naložim denar na PayPal? Ne mislim samo teoretično ampak če je dejansko to kdo že uspešno naredil, pa da mi lahko pove kako?
Navodila od PayPala, da naj grem v "Transfer Funds" in potem "Add money to your balance" nekako niso dovolj. Tam je naveden samo "Beneficiary" in "Bank" ter "IBAN", naše banke pa za SEPA nakazilo v tujino zahtevajo še ime in naslov.
Preko NLB Klik ne gre, ker že v štartu nekako ne prepozna IBAN-a, preko OTP banke pa tudi ne, zaradi podobnega razloga. Naslov sem našel preko Googla, ampak to vspisovat brez da je to v navodilih od PayPala je malo sketchy. Pravtako navodila ne omenjajo reference / namena (kako naj bi torej PayPal vedel na kater account potem dati denar?). Samo po imenu? Ne vem.
Torej je kdo to že dejansko uspešno izvedel?
Alternativa bi bila tudi, če bi mi kdo lahko poslal na PayPal, jaz pa mu vrnem s FLIK na TRR. Zaenkrat bi rabil recimo 5 ali pa 10 EUR.
Torej, večni problem ... Ali kdo ve kako lahko naložim denar na PayPal? Ne mislim samo teoretično ampak če je dejansko to kdo že uspešno naredil, pa da mi lahko pove kako?
Navodila od PayPala, da naj grem v "Transfer Funds" in potem "Add money to your balance" nekako niso dovolj. Tam je naveden samo "Beneficiary" in "Bank" ter "IBAN", naše banke pa za SEPA nakazilo v tujino zahtevajo še ime in naslov.
Preko NLB Klik ne gre, ker že v štartu nekako ne prepozna IBAN-a, preko OTP banke pa tudi ne, zaradi podobnega razloga. Naslov sem našel preko Googla, ampak to vspisovat brez da je to v navodilih od PayPala je malo sketchy. Pravtako navodila ne omenjajo reference / namena (kako naj bi torej PayPal vedel na kater account potem dati denar?). Samo po imenu? Ne vem.
Torej je kdo to že dejansko uspešno izvedel?
Alternativa bi bila tudi, če bi mi kdo lahko poslal na PayPal, jaz pa mu vrnem s FLIK na TRR. Zaenkrat bi rabil recimo 5 ali pa 10 EUR.
- spremenilo: Boggs ()
nekipac ::
Rečeš prijatelju, da ti nakaže denar na Paypal in mu vrneš na Flik. Druge opcije nisem našel.
Legon ::
Zakaj bi to sploh hotel? Paypal primarno ni namenjen shranjevanju denarja ampak posredovanju pri placilih.
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Paypal podpira tudi Slovenijo (strani: 1 2 3 4 … 14 15 16 17 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 144301 (24265) | igi82m |
| » | Ebay-Paypal-Top up (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 17180 (11310) | dales |
| » | PayPal - kako deluje?Oddelek: Pomoč in nasveti | 4519 (4436) | Hayabusa |
| » | Nakazanje na paypal (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 22651 (19728) | Kwizlord |