Forum » Loža » jype - Legenda foruma in onemogočeno komentiranje
jype - Legenda foruma in onemogočeno komentiranje
kamiKaZaA ::
Danes mineva točno 70 mesecev od zadnjega komentarja s strani legende foruma - jype (jure).
https://slo-tech.com/profili/8359
Se pa jype dokaj redno prijavlja v forum. Nazadnje 5.12.2025 pred tem pa sem imel pribeleženo 15.10.2025.
Vemo zakaj več ne piše. Bil je dokaj žaljiv do drugače mislečih in sledilo je "onemogočeno komentiranje". Vseeno pa menim, da si vsak zasluži novo priložnost in menim, da bi se jype-tu spet omogočilo komentiranje, ker se še vedno prijavlja v forum in ker je vseeno ena večjih (za moje pojme največja) legend foruma. In kazen katero je dobil, da že 70 mesecev ni smel oddati komentarja je za moje pojme odslužena.
Menim, da se je forum v tem času tudi malo spremenil in prevetril (iz moderatorskega vidika -> na boljše) in da se kar pogreša takšnega kot je jype in bi se mu spet lahko dopustilo pisanje na ta portal.
Je sploh možno, da mu moderatorji odpustijo, zamižijo na eno oko in pustijo spet pisati?
Kakšno pa je vaše mnenje?
Prednosti in slabosti, če se mu omogoči komentiranje?
https://slo-tech.com/profili/8359
Se pa jype dokaj redno prijavlja v forum. Nazadnje 5.12.2025 pred tem pa sem imel pribeleženo 15.10.2025.
Vemo zakaj več ne piše. Bil je dokaj žaljiv do drugače mislečih in sledilo je "onemogočeno komentiranje". Vseeno pa menim, da si vsak zasluži novo priložnost in menim, da bi se jype-tu spet omogočilo komentiranje, ker se še vedno prijavlja v forum in ker je vseeno ena večjih (za moje pojme največja) legend foruma. In kazen katero je dobil, da že 70 mesecev ni smel oddati komentarja je za moje pojme odslužena.
Menim, da se je forum v tem času tudi malo spremenil in prevetril (iz moderatorskega vidika -> na boljše) in da se kar pogreša takšnega kot je jype in bi se mu spet lahko dopustilo pisanje na ta portal.
Je sploh možno, da mu moderatorji odpustijo, zamižijo na eno oko in pustijo spet pisati?
Kakšno pa je vaše mnenje?
Prednosti in slabosti, če se mu omogoči komentiranje?
- zaklenilo: Samael ()

iloveboobz ::
Who cares. Vsak si lahko nardi nov account. Tudi trik, kako pridit do starga imena z omogočenim komentiranjem obstaja.
Če je pa to kaksno dvorjenje s tvoje strani, ga bos pa zagotovo še vedno našel na discordu in ircu.
Če je pa to kaksno dvorjenje s tvoje strani, ga bos pa zagotovo še vedno našel na discordu in ircu.
smoki
Lahko celo naredimo mini-anketo, kjer samo oddaš komentar:
Za
Proti
Pa da se vsaj tukaj vidi kje smo? Vabljeni tudi moderatorji.
Za
Proti
Pa da se vsaj tukaj vidi kje smo? Vabljeni tudi moderatorji.
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: Dimnik ()
iloveboobz je izjavil:
Who cares. Vsak si lahko nardi nov account. Tudi trik, kako pridit do starga imena z omogočenim komentiranjem obstaja.
Ni nobeno dvorjenje. Se še dobro spomnim, da mi je znal fajn kri piti. Je pa tudi pisal v tehničnih temah in je bilo zanimivo prebiranje njegovih komentarjev.
Za ta trik pa vem in sem ga tudi uporabil. In ne zaradi onemogočenega komentiranja, ampak ker modrariba ni nikoli pojasnil na podlagi česa sem si prislužil naziv, kateri je bil za moje pojme neupravičen. In sledil je novi račun s starim imenom...

Scaramouche3 ::
Glede na to da Ales78iq trola v njegovem imenu brez posledic, ne rabimo dveh, ki vse z naciji zmerjajo za vsako nestrinjanje...
Legon ::
Stalker alert!
NuMaN ::
Scaramouche3 je izjavil:
Glede na to da Ales78iq trola v njegovem imenu brez posledic, ne rabimo dveh, ki vse z naciji zmerjajo za vsako nestrinjanje...
Bi pač bil stereo in ne mono. Ne-Učinek enak.
Tu pa tam bi prišlo do sinergije (vihar v kozarcu vode).
hendriks ::
Ah jype.. Oba, tako on kot modra riba sta že davno zašla na woke norosti. BigWhale celo na X-u ni več zdržal. Če bi se koga splačalo pripeljati na forum je to Thomas.
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| ! | Slo-Tech Discord strežnik (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 39896 (4565) | ahac |
| » | spletni mediji in komentiranje (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 6511 (5003) | Malidelničar |
| » | php - galerija slikOddelek: Izdelava spletišč | 2278 (2006) | t3hn0 |