☰

» »

Formula 1 2026

Formula 1 2026

««
51 / 52
»»

Skyman ::

Lec ze poceno krilce

Ganon ::

Hja, dežne so bile prava izbira. Sranje.

sj cakamo kaksen SC..bo stroll poskrbel

Kretencr ::

Du du du du

evo ga.. SC xD

Ganon ::

Super, naj še malo premeša mineštro.

skyform ::

Lepo je Ferrari zajebal. Tole bi danes res bil boj med Maxon in Lewisom za zmago.

uceraj je bilo pa smesno ko sem rekel max vs 44,ampak max tole ima ze vse treninge je bil bolsi napram obema meckama

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Skyman ()

Ni bilo smešno, nisem pričakoval, da bo Ferrari sploh Hamilton imel tak pace. Zato pa sem napisal "Tole bi danes res bil boj med Maxon in Lewisom za zmago." kot si ti napisal.

Škoda, da je Hamiltonu zmanjkalo soft gum, pri Ferrariju so napačnemu vozniku za to dirko prišparali 2x soft.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: skyform ()

Cr00k ::

Ja, bi bil ze mimo Hadjara...

Evo VER je zmago vrgel v koruzo...

Edit: vec srece k pameti :)

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Cr00k ()

kaj cakajo s tem albon dirkalnikom? stekam da se je zastekal v prestavi ampak sej imajo traktor da ga dvigne

SC, wtf.

A to je hamilton sindrom 10 let nazaj za rusla :))

Tilen88 je izjavil:

MAX ANT ISAC

Upam, da si kej stavil :))

Wooow, Norris...

Tilen88 ::

Tilen88 je izjavil:

MAX ANT ISAC

Mogoče sem pa prophet,..le kdo bi vedel, sicer ni še 100% ampak lol

Cr00k je izjavil:

Tilen88 je izjavil:

MAX ANT ISAC

Upam, da si kej stavil :))

Ne stavim ne gemblam,..ni to zame :D bi pa dobil nekaj ven vrjamem

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Tilen88 ()

Dobr mogoce ga se HAM sname... Ni se konec.

Ampak mislim da bo HAM šel mimo, ali pa se zakantajo v ovinku kakem

Evo zdaj vidiš zakaj ne stavim :D

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Tilen88 ()

haha alonso.. 8 mesto

Max, Lewis in Alonso, danes in nasplšno najboljši vozniki.

codeMonkey ::

Se je dogajalo danes. Ferrari se je fino izvlekel po polomu z izbiro gum. Kako so se drli, ko je HAM prisel na P3... upam da je slisal.

Russell pa zdaj tudi za najvecje optimiste nima nobene moznosti.

Zgodovina sprememb…

BT52 ::

No pretepanje otrok pomaga. Pa nagger je imel srečo tudi. Traktor pa P8 LOL

endelin ::

Lepo videti spet Maxa na vrhu.

Antonelli že praktično prvak. Več kot zasluženo.

Ta sezona je za Russla res poraz.

Lepo je tudi videti konkurenčne 40 letnike ( hamilton, alonso). Če si dober si dober.

Alsonso bo kmalu konkurenčen 50 letnik :D

Mi je bilo smešno, ko Toto skoraj bruhnil v smeh, ko je RUS crknil avto.

Nja Alo pa ja bo imel Abrahama v Astonu haha

Na začetku pa se jim JE POLOVICU GRIDA autoupdejt vklopil hAHA

KOMEDIJA

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: BT52 ()

Še dobro da ni bilo več deževnih dirk letos, da bi tak fiasko na začetku gledli.

codeMonkey ::

BT52 je izjavil:

Na začetku pa se jim JE POLOVICU GRIDA autoupdejt vklopil hAHA

KOMEDIJA

Jaz sem resno pomisilil na hack. To bi bila sele stala.

Jaz mislim, da jim je Deepseek shekal ECU LOL

Premalo so imeli testov za te dežne mape, pač so se programi zaciklali.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: BT52 ()

Zvezdica27 ::

Fernando!!!

Zakaj je šel Hamilton spet v bokse, ne vem... škoda da je štrartal z navadnimi, prav počasi se je sušilo, to bi morali za ta keš imeti ANALizirano. Ampak v prvih 5 krogih je tako izgubil, da je naredil še čudež...

Dobra dirka! Končno proper dirkanje.

zz

billy ::

ja hoteli so presenetit, ker so vedeli, da drugače ne bo šlo...pač reskiraš...če pa bi mu ratalo, pa bi bil heroj leta, a ne...

Kaj ne bi šlo, a si ti sploh gledal dirko? Če bi Hamilton štartal na inter bi najbrž prevzel vodstvo, ker je Max imel porazn štart in si bi nardil prednost. A nisi videl Leclercov pace, ko je menjal na inter, najhitrejši je bil in Hamilton je bil cel vikend hitrejši od Leclerca. Hamilton je imel veliko šanso, da bi zmagal, če bi štartal na inter. Ferrari je to dokonca zasral, če štartaš na drugem mestu kopiraš strategijo konkurence, take riskantne strategije poskušaš, če štartaš na sredini ali med zadnimi. Samo Redbull moraš kopirati in si safe. Redbull ima daleč najboljšo strategijo in da tega Ferrari še kar ne kapira...

Zgodovina sprememb…

Je, ker bi tudi max vozil enako, če bi bil šunka pred njim? Saj pa ja ni forsiral, ko je imel 10sec prednosti?

Če hamle tolikokrat kontrira taktiko, zakaj pa tokrat ni vdaril po mizi in rekel, da bi imel druge gume? Pomoje je potihoma vseeno upal, da se izide...

Ne vemo kaj bi bilo, ampak šanse za zmago bi Hamilton ziher imel in dirka bi bila še bolj napeta. Če pa je Ferrari bedast a ne vidiš, da nočejo poslušati voznikov. Leclerc je zahteval inter v formation lap pa mu niso hoteli dati.

saj pa je bila napeta dirka :)

A sem napisal, da ni bila napeta? Napisal sem, da bi bila še bolj napeta, ker bi še Ferrarija mešala štrene spredaj.

tudi če bi alonso mešal štrene spredaj, bi bila bolj napeta.

Bi ja ampak žal ne more s tem bolidom. Ferrari pa bi v bistvu moral biti spredaj in so zajebali, vidim, da ne kapiraš moj point, nima smisla s teboj debatirati, kot ponavadi.

Alonso bo pa počasi moral odnehati, ker tole pa že postaja nezdrava obsesija z Hamiltonom, je kot ti billy.

https://www.planetf1.com/news/fernando-...

Naslednje leto bo že minilo 20 let in še kar ne more pozabiti. :))

Zgodovina sprememb…

hja glej...zadnje X dirk je lerk boljši...zdaj pa enkrat kao hamle, pa ste že vsi na fronti, prej pa v okopih, tiho ko miš.

to je tisto kar nas ene moti, medtem ko max je konsinstentno boljši.

A res, v Madridu je Hamilton bil hitrejši in bi končal 2gi brez okvare zavor. Večinoma sta z Leclercom zelo izenečena in Lclerca imajo vsi za najboljšega voznika zravn Maxa, tako ne vem kaj serješ. Hamilton ima samo več smole zadnjih nekaj dirk. Ej naredi primerjavo z Maxom, ko bo star 40 let in bo imel zravn sebe izkušenega Kimija za moštvenega kolega ok? Ne pa prime Max in vsako drugo leto nek neizkušen rookie zravn njega. :))

Hamilton je za f penzijo.

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: connel ()

Super, se pravi skoraj vsi so za v penzijo, ker koliko jaz vidim je še kar 3ji v prvenstvu in pred Leclercom, ki je top 3 voznik v F1. Ostaneta samo še Max in Kimi, bo vredu? Veliko veselja ob gledanju. ;)

Second is the first loser irrelevant. :*

Zgodovina sprememb…

Kretencr je izjavil:

Second is the first loser irrelevant. :*

Jebi bi ga ne, vsako leto je samo en zmagovalec ostali pa luzerji. Kako to, da še niso vsi v penziji? Aja, oprosti nek nov vesoljec si...

Abu Dhabi 2021 :(

Zgodovina sprememb…

Lol, kaki troll. No saj username "Kreten"cr pove svoje. :))

ma no, glede na to da razvijajo bolid hamletu pisat, je tole bolj bogo...

Groot ::

billy je izjavil:

ma no, glede na to da razvijajo bolid hamletu pisat, je tole bolj bogo...

A boš že končno privlekel ven vir za tole? Ker po tej logiki je Maxov letošnji performance katastrofalen, glede na to da mu je že xy let podrrejena dobesedno celotna ekipa in še vedno ni na vrhu :)) ah Max fantroli, special kind of people :))

res je ja, ampak max konstantno potegne največ iz bolida, veliko več od hadjara, hamle pa niha.

ps, primerjavo se prvo naredi znotraj moštva.

connel ::

Prifuknjen si s tem poniževanjem, več pove o tebi kot karkoli drugega. Luzer za tipkovnico enega ovinka ne bi speljal a bluzi o 7 kratnem prvaku. Butalec.

Zvezdica27 ::

Točno to, ne samo da kopiraš bližnje konkurente, ampak pri jebenem Ferrariju vaškemu pijančku daš za pivo in ga vprašaš, ej ali pri vas po dežju v mesecu oktobru proga hitro rata suha? Če že nimaš enega za ANALizo vsega tega...

neverjetno, kako so zajebali tole... Ampak včeraj je bil Ham vsak krog izjemno hiter in ... če zadnjič ne bi šel v bokse bi rešil še kako mesto, s pravimi gumami pa bi po moje lahko zmagal

Ampak dirka je bila pa top, končno akcija na vseh frontah.

zz
««
51 / 52
»»