Forum » Problemi človeštva » Zaradi namerne poškodbe infrastrukture iztirjenje vlaka
Zaradi namerne poškodbe infrastrukture iztirjenje vlaka

FireSnake ::
Vir.
Jaz menim, da so take stvari nedopustne!
Zaradi takih dejanj bi storilcu morali soditi zaradi terorizma.
Vaša mnenja?
Vaša mnenja?
Poglej in se nasmej: vicmaher.si

Ganon ::
Več primerov v zadnjih tednih, ki so verjetno povezani. Zapreti paciente in vreči ključ stran. Nobene škode.

feryz ::
Zakaj jaz vsega tega ne verjamem? Neskončnih sabotaž na železnicah?
Ampak ok, če oni pravijo da je tako, potem je. Na vsak šveler moramo postaviti enega policaja in bo boljše. Ni hudič da ne.
Ampak ok, če oni pravijo da je tako, potem je. Na vsak šveler moramo postaviti enega policaja in bo boljše. Ni hudič da ne.

Ales78 ::
Da jim vse razpada zaradi ...
Ne bom ponavljal česa, je brez veze.
Bom jaz... SDS tlaci svoje zasluzne kadre v SŽ ze od kar so bili ustanovljeni.
Zato pa je celoten potniski promet z vlaki cisto sesut.
Travel is fatal to prejudice, bigotry, and narrow-mindedness, and many of our
people need it sorely on these accounts. Broad, wholesome, charitable views of
men and things cannot be acquired by vegetating in one little corner of earth.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Ales78 ()

driftwood ::
Italija dostavlja oklepnike Ukrajini preko Slovenije. Ni izključeno, da so to ruski agenti na delu.

pegasus ::
To je všečna hipoteza, a potem bi to storili na kakih tirih med Italijo in Madžarsko, ne pa nekje na gorenjski progi iz časa avstroogrske ... Ker (naivno) upam, da tolk zelo butasti pa spet niso ;)

darkolord ::

Ales78 ::
Da jim vse razpada zaradi ...OK, ampak kako komentiraš tole recimo?
Pa kako razpad sistema povzroči, da se na ravnem sredi proge pojavi ... ena skala?
Vlak ima na notranji strani tirnic kolesa razsirjena in gredo cez rob tirnice, tako, da tisto na sliki je nepomembno.
Skala sama tudi ne bo imela kaj dosti vpliva, odbilo jo bo iz tirov, ce bo vecja jo bo odbil vlakov "plug".
Drugo bi bilo, ce bi med tire kretnice dal skalo, v tem primeru pa dobijo alarm na centralo in ustavijo vlak.
Alarm dobijo tudi, ce se kretnica ne odzove, tako, da tudi cvikanje zic ne bi pomagalo.
Ce je kdo kot mulc nastavljal kovance na progo (dobis ven precej vecjega in precej tansega), ve, da je vlak kar konkretna posast.
Travel is fatal to prejudice, bigotry, and narrow-mindedness, and many of our
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: connel ()

kow ::

Scaramouche3 ::
Vir.
Vaša mnenja?
Da pises bedarije. Ne gre za terorizem.
Če lahko potencialno ogroziš veliko ljudi in to delaš konstantno je!
Če pa samo pišeš grafite je vandalizem.

IL_DIAVOLO ::
Ko se bodo nehali sprenevedati, da je meja vandalizma ze bila zdavnaj prekoračena, bo boljše. Prej ne.
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: IL_DIAVOLO ()

Musashi ::
Matr sem vedel da je Svoboda v bistvu SDS. Hovnikova je glavna pri SDS v senci...

predi ::
Scaramouche3 je izjavil:
Saj v članku piše za kakšno kaznivo dejanje naj bi šlo. Za enega od tistih zoper varnost javnega prometa.Če lahko potencialno ogroziš veliko ljudi in to delaš konstantno je!Vir.Da pises bedarije. Ne gre za terorizem.
Vaša mnenja?

Saj v članku piše za kakšno kaznivo dejanje naj bi šlo. Za enega od tistih zoper varnost javnega prometa.
Dokler ne vemo kdo je,ali so to dejanja določene skupine,ki to počnejo skupaj ali samo posamezni najstniki, ki to delajo po celi Sloveniji,ker nimajo druge pametne ideje je neumno govoriti z sigurnostjo.

Daniel ::
A zato majo fotra od gabrove tam. Zvest janezov kader. Pa še kakšno propadlo političarko levice so ugnezdili tam.

Daniel ::
Saj, verjetno je policija pobrala posnetke kamer ampak dvomim, da bojo kar tako našli storilca. Tale bo izzival, dokler ne bo nekoga ubil.

Glugy ::
A smo tok delč pršli da zdej rabmo kamere za vsak meter proge? pol milijona škode z enim samim dejanjem, pa je bilo takih dejanj nekaj čez 50 letos pri železnicah. Nekdo hoče da denarja zmanjka za dobrobit ljudi.

A smo tok delč pršli da zdej rabmo kamere za vsak meter proge? pol milijona škode z enim samim dejanjem, pa je bilo takih dejanj nekaj čez 50 letos pri železnicah. Nekdo hoče da denarja zmanjka za dobrobit ljudi.
Železniška mreža v Republiki Sloveniji obsega 1.208 km železniških prog
Da boš to vse zaščitil je problematično, preveč keša..

Telbanc ::
Ne sme se čakat da pridejo smrtne žrtve. Treba povedat, da je to akt terorizma in kazen za to dosmrtna ječa.
Hvala bogu, nisem cepljen za covid-19.

Vsak ma dons telefon, sam treba kot je en že emenu nagrada in seveda aktivirat tud lovce, prostovoljce....vse živo, da ga najdejo.
Ne vem zakaj ne bi z droni kontrolirali proge. Letiš nad progo vsake tolk časa, majo tud termovizijo, ni da ni. Zakaj mamo vojsko, da se čohajo po tazadnji?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Telbanc ()

Z droni se spremlja okolico proge, sumljiva vozila, osebe, vse od kolesa naprej, pol se analizira posnetke in to je to. In gleda morebitne povezave. Tisti, ki se s tem ukvarja že ve katere.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Telbanc ()

jest10 ::

shmandi ::
Sabotaže železnic (in še česa drugega) se dogajajo po celi Evropi. To niso eni lokalni mulci, ki jim je dolgčas...

Z droni se spremlja okolico proge, sumljiva vozila, osebe, vse od kolesa naprej, pol se analizira posnetke in to je to. In gleda morebitne povezave. Tisti, ki se s tem ukvarja že ve katere.
In podraži vozovnice x3, da bo denar za take podvige
Nacijonalna varnost je na prvem mestu. Torej če je keš za ukro rakete, bo tud za spremljanje določenih odsekov želežniških prog. Vojska pa bo imela trening u živo. Pri določanju prioritet spremljanja se lahko uporablja umetno intelgenco. In pazi, ne govorimo o milijonih evrov.

srus ::
To kar se zadnje čase dogaja na SŽ niso običajne manguparije zbiralcev kablov in barvnih kovin ali lokalne mularije.

DamijanD ::

c3p0 ::
Vsaj nismo spustili v države milijonov ljudi brez dokumentov, vsaj to. Drugače bi imeli problem.

jest10 ::
Sabotaže železnic (in še česa drugega) se dogajajo po celi Evropi. To niso eni lokalni mulci, ki jim je dolgčas...
Ampak kaj bi bil motiv, če ni samo neka navadna objestnost?
Tole pri nas je objestnost(tisto s cigani na Dolenjskem), na bohinjski progi pa kakšno maščevanje(bivši zaposleni?)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: jest10 ()

Miki N ::
Izgleda, da je ne delu Iztirjevalec. Organizirajmo se in ga ulovimo!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Miki N ()

predi ::
Prvo skupino zdolgočasenih pamžev iz enega drugega primera, so že našli.
https://www.rtvslo.si/crna-kronika/novo...
https://www.rtvslo.si/crna-kronika/novo...

PluribusUnum ::
Kolk je realno, da bi testiral kretnico preden vlak zapelje čez, ta se mi zdi realna seveda če imajo kretnice senzor stanja.

Scaramouche3 je izjavil:
Vir.
Vaša mnenja?
Da pises bedarije. Ne gre za terorizem.
Če lahko potencialno ogroziš veliko ljudi in to delaš konstantno je!
Točno tako!
Uporabniku, ki se mu zdi, da je to bedarija in nepomembno pa lahko samo želimo, da bi on bil na vlaku, ki bi tekel po taki progi.
Ker, bedarije in nepomembne stvari mu pa ja ne bodo naredili nič hudega.
Drži?
Saj, verjetno je policija pobrala posnetke kamer ampak dvomim, da bojo kar tako našli storilca. Tale bo izzival, dokler ne bo nekoga ubil.
To tudi mene skrbi.
Ne sme se čakat da pridejo smrtne žrtve. Treba povedat, da je to akt terorizma in kazen za to dosmrtna ječa.
Jaz bi tole takoj podprl!
In podraži vozovnice x3, da bo denar za take podvige
Za take zadeve je treba zagotoviti denar iz proračuna.
Zelo preprosto!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: FireSnake ()

Likalnik ::
ljudem se je že čisto zmešalo...res rabimo en reset...sem videl na socialnih omrežjih filemček, kako je nekdo prehiteval kolono vozil, kar po gradbišču.
folk nima več zadržkov za nič...še tle na slo-tech se določenim zdi vse tole početje normalno...res smo ljudje ratal smeti.
folk nima več zadržkov za nič...še tle na slo-tech se določenim zdi vse tole početje normalno...res smo ljudje ratal smeti.

Tiste, ki se mu to zdi normalno bi bilo treba zapreti skupaj s teroristi, ki to počnejo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Slovenske železnice (strani: 1 2 3 4 … 9 10 11 12 )Oddelek: Loža | 55285 (634) | spaget |
⊘ | Neprijetni in osorni varnostniki /javni uslužbenciOddelek: Loža | 3207 (2710) | Utk |
» | Obvestilo in pouk kršitelju (zaradi prehoda čez železniške tire) (strani: 1 2 3 )Oddelek: Na cesti | 33179 (30006) | darkolord |