» »

Policija v Manchestru zaradi zlorab ukinila delo od doma

1 2
3
»

Mato989 ::

DamijanD je izjavil:

A če najdejo nekoga, ki zabušava v pisarni, bodo prepovedali delo v pisarni ? :D

Me zabina komentar igorja na tole
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

Tody ::

Igor a ti delas v proizvodnji za tekočim trakom? Ker edino te ne morejo zabušavat.

Če delaš delaš, če ne pač ne. Podjetniki delajo toliko kot hočejo in dobijo toliko kot prodajo

Redni imamo pogodbe z plačami, na voljo smo 40 ur + in to dobimo plačano neglede na produktivnost in ne glede na lokacijo.

Ker pogodbo podpišeta 2 stranki ima vsaka pravico javit če ni bila izpolnjena zahteva.

Dokler je denar na trr potem je vse ok, ko ga enkrat ni pa se začnejo analize.

johnnyyy ::

IgorCardanof je izjavil:

Zabušavate lahko, ker se težko oceni dolžino taskov. Po vašem mnenju je to problem managerjev. Vsemu managementu je popolnoma jasno kaj se dogaja in zato vleče folk nazaj v pisarne in potem je nejevolja z vaše strani.

IMO je precej odvisno. Jaz lahko zase rečem, da sem najbolj "zabušaval" na račun produktivnosti. Če te stvari, ki jih delaš v službi zanimajo in to počneš še v prostem času, se mora tistih 12h, 16h, vikendi itd. nekje poznati in to so izkušnje. In na koncu ko pristaneš v neki ekipi, kjer je kader iz vseh vetrov, hitro vidiš kdo je sposoben in kdo ni. V kolektivnem duhu pač ne greš šalabajzerjev tožarit, češ da so počasni in da taske delajo predolgo, ampak to ni tvoj problem in se vsak potegne nazaj in se briga zase. Če šef na sestanku nekomu dodeli task in jamra da bo to težko naredil, in hoče task še raztegniti ker pač to pa ono in tretje se ni upoštevalo, so vsi ostali v ekipi praviloma tiho. Še nisem doživel da bi imel junaka ki bi vsem na sestanku povedal da človek bluzaka in da to traja 10x manj časa. Večina podjetij celo hoče imeti "teamski duh" in takšno tožarjenje je scanje proti vetru.

In ko se pogovarjaš o plači ugotoviš da je tam-tam, pa če bi bil 10x bolj produktiven ne bi dobil 2x več kot tvoj kolega. Zato se vdaš in "zabušavaš" dalje. Sicer moje zabušavanje je bilo vedno bolj produktivvno - da sem delal še za druge stranke in na svojih projektih. Sicer nadrejenim to nism nikoli razlagal pa mislim da večina sploh ni ugotovila - saj sem vedno imel v ekipah neke ljudi, ki so bili konkretno bolj problematični.

Zimonem ::

iKst_ je izjavil:

Saj to je moj point že od začetka. Kaj jih briga koliko nekdo dela, če ne vejo kako uspešen je pri svojem delu. Pa to ne velja samo za delo doma, povsem enako velja za delo v pisarni.

Mislim da kar oni ocenjujejo uspešnost. Za to so tam. Pa tisto o petih dneh kar ti rešiš v petih urah. Kaj pa če imaš task za 5 ur pa delaš 5 dni. Ponavadi so izgovori od driske do bolnih otrok.

iKst_ ::

Kako pa ocenjujejo uspešnost oz. produktivnost? V članku nič ne piše, ti imaš očitno več informacij.

Zimonem ::

Ali je to tvoj problem?

IgorCardanof ::

johnnyyy je izjavil:

IgorCardanof je izjavil:

Zabušavate lahko, ker se težko oceni dolžino taskov. Po vašem mnenju je to problem managerjev. Vsemu managementu je popolnoma jasno kaj se dogaja in zato vleče folk nazaj v pisarne in potem je nejevolja z vaše strani.

IMO je precej odvisno. Jaz lahko zase rečem, da sem najbolj "zabušaval" na račun produktivnosti. Če te stvari, ki jih delaš v službi zanimajo in to počneš še v prostem času, se mora tistih 12h, 16h, vikendi itd. nekje poznati in to so izkušnje. In na koncu ko pristaneš v neki ekipi, kjer je kader iz vseh vetrov, hitro vidiš kdo je sposoben in kdo ni. V kolektivnem duhu pač ne greš šalabajzerjev tožarit, češ da so počasni in da taske delajo predolgo, ampak to ni tvoj problem in se vsak potegne nazaj in se briga zase. Če šef na sestanku nekomu dodeli task in jamra da bo to težko naredil, in hoče task še raztegniti ker pač to pa ono in tretje se ni upoštevalo, so vsi ostali v ekipi praviloma tiho. Še nisem doživel da bi imel junaka ki bi vsem na sestanku povedal da človek bluzaka in da to traja 10x manj časa. Večina podjetij celo hoče imeti "teamski duh" in takšno tožarjenje je scanje proti vetru.

In ko se pogovarjaš o plači ugotoviš da je tam-tam, pa če bi bil 10x bolj produktiven ne bi dobil 2x več kot tvoj kolega. Zato se vdaš in "zabušavaš" dalje. Sicer moje zabušavanje je bilo vedno bolj produktivvno - da sem delal še za druge stranke in na svojih projektih. Sicer nadrejenim to nism nikoli razlagal pa mislim da večina sploh ni ugotovila - saj sem vedno imel v ekipah neke ljudi, ki so bili konkretno bolj problematični.

Si kar dobro opisal situacije pri firmah. Marsikdo si misli marsikaj, samo tozari se pa vecinoma ne.

Pa tudi sicer se kar dobro pozna kok je kdo dober developer glede na to, a doma se kaj skodira ali to dela samo zaradi place. Pri prejsni firmi nam je firma placala neke developrske konference za 1 dan. Torej namesto dela gres na to. In zanimivo, nobenega zanimanja ni bilo v firmi. Se takoj vidi kak je kader.
Retail investor, Simp, Crypto analyst, Cardano hejtr
Ne odgovarjam na DM.

klemenSLO ::

FireSnake je izjavil:

Pri nas na ministrstvu za sončno prihodnost ne delajo nič od ponedeljka do četrtka.
V petek so pa doma.
Pa so plačani.
Trze kdo? Nihče!
Bog jim požegnaj!

Delamo in ustvarjamo dobiček samo še bedaki. In smo na to ponosni :D

Jst sm slišu da majo pozdrav soncu!... se malo sončijo zunaj ... What da fuck!
Life is not measured in minutes, but in MOMENTS...
1 2
3
»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Policija v Manchestru zaradi zlorab ukinila delo od doma (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Ostale najave
1073535 (90) klemenSLO
»

Ali so v Sloveniji sploh še kakšni developerji? (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Problemi človeštva
28071171 (40768) LeQuack
»

Profesionalni policijski trojanci

Oddelek: Novice / Zasebnost
229191 (7483) vbohinc
»

Avstralska davčna uprava z javnim razpisom za programsko opremo za odpravo poklicnih

Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija
2810294 (9093) poweroff
»

Nemško ustavno sodišče presodilo, da so elektronske volitve neustavne

Oddelek: Novice / Zasebnost
224255 (3252) Jumping Jack

Več podobnih tem