Forum » Pomoč in nasveti » Pioneer DVD problem
Pioneer DVD problem
Matty ::
Ze vec kot leto imam Pioneerja DVD 114 (tray verzija). Delal je super do pred kaksnih 2-3 mesecev, ko ga pa je zacel lomiti pri branju CDr diskov. Ko se da notri CDr zacne najprej pokati, potem pa ga poskusa prebrati... Ali ga ne prebere, ali pa ga po vec kot 30 sekundah... To so cisto novo posneti CDri... Ok, to bi se razumel, zakaj pa to dela tudi pri ORIGINALNIH CDjih (nespraskan instalacijski CD za SB, originalni W98, ...), ki jih sicer prebere ampak traaaaja... DVDje zaenkrat bere se OK, mogoce se je cas zagona malo podaljsal...
Aja... ko sem instaliral winme, CDja pod "dosom" ni in ni hotel prebrati...
Glede na to, da je bilo enkrat pred casom ze govora o temu problemu pri pioneerjih, mogoce kdo ve kaj je narobe in kaj storiti? Zadeva je neprijetna predvsem zato, ker garancije ni vec sploh (ze kaksna 2 meseca), pa so me pri firmi, kjer sem DVD kupil napotili na JAE, ki so zastopniki in imajo menda servis...
Mogoce ve, ce se da popravit in CENA! (ce stane 20k sit, pol se splaca nabavit novga)
Aja... ko sem instaliral winme, CDja pod "dosom" ni in ni hotel prebrati...
Glede na to, da je bilo enkrat pred casom ze govora o temu problemu pri pioneerjih, mogoce kdo ve kaj je narobe in kaj storiti? Zadeva je neprijetna predvsem zato, ker garancije ni vec sploh (ze kaksna 2 meseca), pa so me pri firmi, kjer sem DVD kupil napotili na JAE, ki so zastopniki in imajo menda servis...
Mogoce ve, ce se da popravit in CENA! (ce stane 20k sit, pol se splaca nabavit novga)
whatson ::
glede DVDromov ni CDromov je tako; servis pomaga le v določenih primerih.. če gre za kako interno napako, se zadeva sploh ne splača servisirat... tako da nevem, kaj bi se dalo z tvojim DVDromom narest... mislim da gre za kako notranjo napako...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Za vse, ki kupujete DVD zapisovalecOddelek: Kaj kupiti | 4069 (2347) | BaRtMaN |
» | Kateri DVD+/-RW? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 9646 (7270) | AtaStrumf |
» | Kaj NE kupiti!!! (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 10089 (6413) | jastreb |
» | DVD/RW Kateri? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 5952 (4739) | TribesMan |
» | S kakšno hitrostjo pečti audio CDje? (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 7039 (5953) | City |