» »

Ameriški Delniški Trg

Ameriški Delniški Trg

««
12 / 12
»
»»

enavlaka ::

https://www.facebook.com/ca.bhagyashree...
America is nearing a $40 trillion debt bomb. 💣🇺🇸 The real danger is not that the US runs out of dollars. It is that investors start demanding higher interest to keep

Chalky ::

kamiKaZaA je izjavil:

Čalky kje šteka? Čas je da dobimo nove UPDATE.

Sem ravnokar posodobil ker sem se spomnim tvojega komentarja. Moraš vedeti da je vlaganje v delniški trg maraton in ne sprint in da se ne moreš veseliti če imajo ZDA kakšno slabše obdobje kar se tiče delniškega trga kajti zgodovinsko gledano je šlo do zdaj še vedno na koncu gor in kot vidiš je tako tudi zdaj v tem primeru ko je vrednost celotnega delniškega trga že presegla $81 Trillion in gre vse skupaj že proti $100 Trillion.

Noro takšne stvari smo nazadnje doživeli v času Covida potem ko je bilo vse na čisten dnu in je bilo jasno da bo šlo vse skupaj konkretno navzgor.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Chalky ()

Zakaj pa gre navzgor ?

enavlaka je izjavil:

Zakaj pa gre navzgor ?

Kakor berem naj bi šlo za predajo Irana

Predal se bo, brez da bi ameriški vojak stopil na njihova tla. No, razen, ko so ga sklatili iz letala. Pa vejšda :))

enavlaka je izjavil:

Predal se bo, brez da bi ameriški vojak stopil na njihova tla. No, razen, ko so ga sklatili iz letala. Pa vejšda :))

Ne da ti želim karkoli očitati ampak ti ne moreš razumeti kakšno je stanje tam pri njih kjer je inflacija 300% in kjer je 1 dolar vreden 2 milijona rialov. Seveda lahko mi na Zahodu solimo pamet in vi navijate za Iran ampak v resnici je tam pri njih grozno in večina si ne želi več živeti v takšnem okolju kjer je gospodarstvo povsem uničeni in kjer lahko v vojaškem smislu zgolj opazujejo ko rakete in bombe padajo po njih.

Tega si nihče ne želi, še najmanj pa ljudje v Iranu. Očitno so končno ugotovili da je bolje da podpišejo poraz in predajo.

Zgodovina sprememb…

Palentir je danes gor 30%...če je kdo poslušal in upošteval moj komentar, ki sem ga objavil predno se je trg danes odprl je zdaj kar lepo zaslužil, upam da se niste spet samo pritoževali po nepotrebnem in da ste dejansko izkoristili vse skupaj.

Zgodovina sprememb…

pegasus ::

Kakšna pohlepna gnida od človeka moraš biti, da vlagaš v orožarsko industrijo??

pegasus:: danes, 21:05:03

Jaz pa vidim vse skupaj iz povsem drugega zornega kota in sicer vlagam v njih zaradi njihov komercialnega sektorja ki je prinesel in prinaša malim in velikim podjetjem veliko dobrega saj konkretno pomaga pri sami produktivnosti. Problem je ker ti ne veš in ne razumeš da je Palentir bistveno več kot zgolj Gotham.

Drugače pa zakaj bi bilo slabo če bi recimo v njih vlagal zaradi vojske? Saj sem vendarle na Zahodu in si želim da je ta del sveta čim bolj varen pred ostalimi sovražniki kot so recimo Rusija in Kitajska, in Palentir je tu izjemno pozitivna stvar ker drži nekaj korakov pred sovražniki ki čakajo iz zaledja da uničijo naš način življenja.

To da se moram sramovati Zahodnih vrednot ter Zahodnega načina življenja...na takšne neumnosti ne padam več in tudi večina Zahodnega sveta ne. To je bilo popularno tam leta 2012 naprej ko smo se morali na Zahodu vsega sramovati in sami sebe poniževati, hvala bogu je tega obdobja že nekaj časa konec...no v Evropi še ne povsem.

Zgodovina sprememb…

pegasus ::

Oprosti ampak očitno ne živiva na istem planetu.

SuperJet ::

Chalky je izjavil:

pegasus:: danes, 21:05:03

Jaz pa vidim vse skupaj iz povsem drugega zornega kota in sicer vlagam v njih zaradi njihov komercialnega sektorja ki je prinesel in prinaša malim in velikim podjetjem veliko dobrega saj konkretno pomaga pri sami produktivnosti. Problem je ker ti ne veš in ne razumeš da je Palentir bistveno več kot zgolj Gotham.

Drugače pa zakaj bi bilo slabo če bi recimo v njih vlagal zaradi vojske? Saj sem vendarle na Zahodu in si želim da je ta del sveta čim bolj varen pred ostalimi sovražniki kot so recimo Rusija in Kitajska, in Palentir je tu izjemno pozitivna stvar ker drži nekaj korakov pred sovražniki ki čakajo iz zaledja da uničijo naš način življenja.

To da se moram sramovati Zahodnih vrednot ter Zahodnega načina življenja...na takšne neumnosti ne padam več in tudi večina Zahodnega sveta ne. To je bilo popularno tam leta 2012 naprej ko smo se morali na Zahodu vsega sramovati in sami sebe poniževati, hvala bogu je tega obdobja že nekaj časa konec...no v Evropi še ne povsem.

Upam da se zavedaš da bo ta opevani zahodni svet vrgel tebe pod tovornjak še isto sekundo, ko jim kaj ne bo po godu. Če misliš da je Ameriki karkoli do tvojega slavljenja zahodnega načina življenja, se motiš. Z veseljem pa vzamejo tvojo poceni propagando in tvoje vložke v delnice, ker to je edino, kar je uporabnega od tebe.
Nahajaš se po mnenju večine v vzhodni evropi, kar pa pomeni, da kakršenkoli večji konflikt med vzhodom in zahodom spremeni našo prelepo deželo v obrambni jarek med velesilami.
Američani pa beguncev ne bodo sprejemali, pa tudi če imaš njihove delnice.

SuperJet:: danes, 22:42:24

Ne zaenkrat od kar sem na tem svetu je bilo pod Zahodom povsem v redu in ni bilo nobenega problema. To kar ti omenjaš se bo zgodilo če bodo načrti Kitajske oziroma Rusije uspeli saj nas namreč želijo uničiti, pod njimi bo pa točno tako kot si zgoraj opisal.

To kako oni dojemajo moje vložke je meni vseeno, ker meni to prinaša denar.

karafeka ::

Na kak način nas želi Kitajska uničiti? A so normalni? A ne vejo, da ima ZDA veliko več orožja in bolj modernega in učinkovitega, da satelitov in palantirja sploh ne omenjam. Zdaj si marsikoga prestrašil, da imajo to že v načrtu.

Chalky je izjavil:

enavlaka je izjavil:

Ne da ti želim karkoli očitati ampak ti ne moreš razumeti kakšno je stanje tam pri njih kjer je inflacija 300% in kjer je 1 dolar vreden 2 milijona rialov. Seveda lahko mi na Zahodu solimo pamet in vi navijate za Iran ampak v resnici je tam pri njih grozno in večina si ne želi več živeti v takšnem okolju kjer je gospodarstvo povsem uničeni in kjer lahko v vojaškem smislu zgolj opazujejo ko rakete in bombe padajo po njih.

Tega si nihče ne želi, še najmanj pa ljudje v Iranu. Očitno so končno ugotovili da je bolje da podpišejo poraz in predajo.

Če se prav spomnim se je oranžni hvalil, da so iranu sesuli valuto.
https://cryptobriefing.com/trump-claims...

gozdar1 ::

karafeka je izjavil:

Na kak način nas želi Kitajska uničiti? A so normalni? A ne vejo, da ima ZDA veliko več orožja in bolj modernega in učinkovitega, da satelitov in palantirja sploh ne omenjam. Zdaj si marsikoga prestrašil, da imajo to že v načrtu.

Recimo težave nemške (japonske,..) avto industije,..gredo v veliki meri na račun kitajske. Zraven evropa ni zmožna enotnega odziva, ker nacinalni interesi.

Mr.B ::

gozdar1 je izjavil:

karafeka je izjavil:

Recimo težave nemške (japonske,..) avto industije,..gredo v veliki meri na račun kitajske. Zraven evropa ni zmožna enotnega odziva, ker nacinalni interesi.

BS,
Nemški VW ima dvakrat več zaposlenih kot Toyota, vendar proizvede polovico manj avtomobilov. Kriv pa naj bi bil Kitajec.
Bolano.
Smešno je,
da po skoraj petih letih še vedno nisi sposoben opredeliti,
pod kakšnimi pogoji zmagujemo v Ukljani.
««
12 / 12
»
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Trump predlagal obrambni proračun v višini 1500 milijard dolarjev (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Loža
22919658 (173) brett
»

Ali bo Elon Musk Postal Poglavar Sveta In Zgradil Globalni Imperij? (strani: 1 2 3 )

1217161 (1249) kamiKaZaA
»

SpaceX na skrivaj začel postopke za javno ponudbo delnic

Oddelek: Novice / Nakupi / združitve / propadi
84147 (517) Mr.B
»

ZDA 250: 60 ameriških inovacij ki so preoblikovale gospodarstvo in svet (strani: 1 2 )

915714 (3841) PovemVfaco
»

Nvidia presegla pričakovanja (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Rezultati
597218 (5119) iKst_

Več podobnih tem