» »

delo na domu d.o.o. - odvoz komunalnih odp.

delo na domu d.o.o. - odvoz komunalnih odp.

senator ::

Pozdravljeni,

Imam registrirano dejavnost d.o.o. na domačem stalnem naslovu/prebivališču, občina A, (računalniško programiranje), delam pa na daljavo, v Ljubljani, v stanovanju, programiram. Sedaj sem s strani komunale v občini A dobil na podjetje "Poziv k vključitvi v odvoz komunalnih odpadkov". Odvoz gospodinjskih odpadkov seveda že plačujem, na obeh lokacijah, sedaj pa bi moral plačevati kot programer še za registrirano dejavnost/podjetje. Ali je tu kdo v podobni situaciji ter kaj bi bila najboljša rešitev?

za odgovore hvala

delavec44 ::

https://regionalobala.si/novica/dvojno-...

Citiram:
"To je le poziv za sklenitev pogodbe, tudi mi smo ga prejeli, ker ima mož s.p. za izvajanje del s težko gradbeno mehanizacijo pri drugemu izvajalcu, smo to pisno razložili na komunalo. Razlago so sprejeli. Zaenkrat dodatne položnice še nismo prejeli."

Za pojasnila smo se obrnili na Komunalo Sežana, kjer so nam povedali, da jim te dni telefoni zvonijo neprestano: "Dejavnosti so različne, težko je posploševati, zato vabimo vse, da podajo pisno pojasnilo, utemeljitev glede dejavnosti, ki jo bomo obravnavali skupaj z občino". Na vprašanje glede ravnanja zaposlene odgovarjajo: "Skoraj vsakdo, ki pokliče, najprej pove, da nima odpadkov in napade. Po vseh grdih besedah, je verjetno, da se boš postavil v obrambni položaj."

feryz ::

Ja, imam podobno situacijo, ne enako.
Ko te komunala enkrat najde, si mrzel. Tako kot RTV.

Jaz imam pogodbo s podjetjem za odvoz smeti. Ker imamo ločene kontejnerje in posode.
Vseeno moram plačevati komunalcem odvoz smeti. Čeprav nimam njihove kante za smeti in mi ničesar ne odpeljejo.

Mislim, da je od občine odvisno, ali to sprovaja.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Predrag odvoz smeti (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
12633642 (9447) starfotr
»

Odvoz smeti v Ljubljani (strani: 1 2 )

607310 (6215) SeMiNeSanja
»

Podražitev komunale za več 100% (strani: 1 2 )

7913679 (10809) Magic1
»

V kateri zabojnik spada karton od pice? (strani: 1 2 3 )

13324805 (20409) Mare2
»

Ločevanje odpadkov dražje (strani: 1 2 )

Oddelek: Problemi človeštva
8638819 (37114) noraguta

Več podobnih tem