Forum » Loža » Nategatorji po telefonu - izplačilo sredstev
Nategatorji po telefonu - izplačilo sredstev
U24ever ::
Ruski naglas, kliče da imate sredstva...
Takoj sem posumil za kaj gre.
Klici iz teh cifer. ima joh pa njmanj 20.
071 812 936
070 011 523
A je kdo nadaljeval pogovor dlje, ali nasedel?
Kje dobijo gsm e ?
Lp
Takoj sem posumil za kaj gre.
Klici iz teh cifer. ima joh pa njmanj 20.
071 812 936
070 011 523
A je kdo nadaljeval pogovor dlje, ali nasedel?
Kje dobijo gsm e ?
Lp
- premaknil iz Problemi človeštva: bluefish ()
OutOfTheBox ::
Kje dobijo gsm e ?
- Randomly generirani
- Dark Web -> S hekanih strani, upload kontaktov na strežnike preko aplikacij, ki dajo dovoljenja za dostop do imenika ipd.
Se ne splača menjat številke, razen če dobivaš klice na tako pogosto da te to že res moti. Nekomu ki boš dal številko, bo dovolil dostop do imenika in si spet v loopu.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: OutOfTheBox ()
_Denny_ ::
Blokiraš, z nami deliš številko v namenjeni temi ( Nekdo me stalno kliče s številk ... ) in živiš dalje. Spremeniti številko ne pomaga, ker so znane čisto vse možne kombinacije.
Številk sploh ne rabijo dobiti, ker so čisto vse znane...pač na začetku z boti poskušajo čisto vse med npr. 040-000-000 in 040-999-999 ter tako dobijo seznam vseh, ki "zvonijo", potem pa jih predajo fizičnim scammerjem. Najslabše kar lahko narediš je, da se javiš na te klice, ker potem dobiš zraven "številka obstaja" še dodatno kljukico "številka je aktivna" in bo še več klicev.
Sam se ne javljam na nič, če ne pričakujem klica...pa tudi malo logičnega razmišljanja ne škodi, recimo zakaj bi te kdo normalen iz neznane slo številke klical ob 22:30? Ali pa zakaj bi te kdo klical iz kake tuje številke, če nisi nikoli bil tam in tudi ne poznaš nobenega od tam? Lepo pustiš pri miru odzvoniti, kako uro kasneje blokiraš in je to to, bo potem v večini primerih mir...sem 17.1. ob 20:47 imel klic iz 070 (verjetno isti scam kot tvoj), lepo pustil tisto minuto odzvoniti in je do zdaj mir.
Številk sploh ne rabijo dobiti, ker so čisto vse znane...pač na začetku z boti poskušajo čisto vse med npr. 040-000-000 in 040-999-999 ter tako dobijo seznam vseh, ki "zvonijo", potem pa jih predajo fizičnim scammerjem. Najslabše kar lahko narediš je, da se javiš na te klice, ker potem dobiš zraven "številka obstaja" še dodatno kljukico "številka je aktivna" in bo še več klicev.
Sam se ne javljam na nič, če ne pričakujem klica...pa tudi malo logičnega razmišljanja ne škodi, recimo zakaj bi te kdo normalen iz neznane slo številke klical ob 22:30? Ali pa zakaj bi te kdo klical iz kake tuje številke, če nisi nikoli bil tam in tudi ne poznaš nobenega od tam? Lepo pustiš pri miru odzvoniti, kako uro kasneje blokiraš in je to to, bo potem v večini primerih mir...sem 17.1. ob 20:47 imel klic iz 070 (verjetno isti scam kot tvoj), lepo pustil tisto minuto odzvoniti in je do zdaj mir.
Asrock X670E Taichi, Ryzen 9 7950X3D + NH-D14, 96GB Corsair DDR5-6400 CL32
RTX 2070S 8GB, 2TB Kingston KC3000, 2TB ADATA SX8200 Pro, 4TB Micron 5200
Seasonic Focus Plus 850W, Corsair Air 540, Logitech Z-2300, Samsung UE65H6400
RTX 2070S 8GB, 2TB Kingston KC3000, 2TB ADATA SX8200 Pro, 4TB Micron 5200
Seasonic Focus Plus 850W, Corsair Air 540, Logitech Z-2300, Samsung UE65H6400
Zgodovina sprememb…
- spremenil: _Denny_ ()