Forum » Mobilne tehnologije » Nekdo me stalno kliče s številk ...
Nekdo me stalno kliče s številk ...
temni_princ ::
Mene cca. 3x letno nekdo pokliče, skupaj že nekaj let.
Starejši gospod na drugi strani vpraša po Zvonkotu, nakar mu odgovorim, da gre za pomoto, nato si zaželiva lep dan in prekineva.
Shranjenega imam v imeniku kot "Zvonko". Ko me pokliče, mi polepša dan, ker vem, da je z njim vse v redu. Ne poznam ga, a vendarle mi je kot oče.
Žalosten dan bo, ko me Zvonko ne bo več poklical kako leto.
Starejši gospod na drugi strani vpraša po Zvonkotu, nakar mu odgovorim, da gre za pomoto, nato si zaželiva lep dan in prekineva.
Shranjenega imam v imeniku kot "Zvonko". Ko me pokliče, mi polepša dan, ker vem, da je z njim vse v redu. Ne poznam ga, a vendarle mi je kot oče.
Žalosten dan bo, ko me Zvonko ne bo več poklical kako leto.
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Klic z moje številke-nisem klical jaz (strani: 1 2 )Oddelek: Informacijska varnost | 14258 (3617) | mirator |
| » | Indijski telefonski prevaranti kličejo (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 46761 (6880) | MIHAc27 |
| » | +216 zgrešen klic (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 33577 (18396) | Gagatronix |
| » | Mobilne meje so padle (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 65256 (56012) | MrStein |
| » | Klici z neznanih številk (SLO)Oddelek: Mobilne tehnologije | 5807 (5133) | MrStein |