Novice » Nakupi / združitve / propadi » ZDA želijo omejiti izvoz in prodajo čipov za umetno inteligenco po svetu
tikitoki ::
EU ima bistveno visjo GDP per kapita od kitajske. Mogoce SE to v prihodnosti spremeni. Sam kitajsko tud muci visoki dolg, staranje populacije,...
Mr.B ::
Po quality of life bi jaz rekel da je EU>US>Kitajska>Rusija.
Po ekonomski razvitosti pa US>Kitajska>EU>Rusija.
Skratka bolj bogi so tile Rusi ;)
Definiraj po katerih kriterijih "Po quality of life" si usple uvrstiti ameriko na drugo mesto med cca 130+ svetvonimi drzavami '?
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold
Scaramouche3 ::
Lonsarg ::
Tako je uposteval sem samo te 4 drzave/skupnosti, ne ostalih. Parametra pa sta bila samo dva, kam gre folk seki delat (najvec US) kam se folk seli za balance of life/work oziroma samo za life(EU). Rusija pri obeh parametrih popusi.Po quality of life bi jaz rekel da je EU>US>Kitajska>Rusija.
Definiraj po katerih kriterijih "Po quality of life" si usple uvrstiti ameriko na drugo mesto med cca 130+ svetvonimi drzavami '?
Mr.B ::
Tako je uposteval sem samo te 4 drzave/skupnosti, ne ostalih. Parametra pa sta bila samo dva, kam gre folk seki delat (najvec US) kam se folk seli za balance of life/work oziroma samo za life(EU). Rusija pri obeh parametrih popusi.Po quality of life bi jaz rekel da je EU>US>Kitajska>Rusija.
kam gre folk seki delat (najvec US)
Da če prideš iz Azije, je morda res da dobiš 40k$ manj kot domorodec in brez kvalitete življena ki ga presega vsaka zahodna svobodna država resnično nivo katarze življena tega azijca…. Obstaja razlog zakaj toliko odpuščajo.
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Evropska komisija želi evropske kvote na Netflixu (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 31253 (27835) | Invictus |
» | Kaj torej piše v ACTI (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / NWO | 80824 (67329) | Iatromantis |
» | Zbiranje podpisov za referenduma (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Problemi človeštva | 41911 (38735) | borisk |