Forum » Na cesti » Dve "p" stikali v BMW F90
Dve "p" stikali v BMW F90
HotBurek ::
Dobro jutro.
Zanima me, čemu sta namenjeni dve "p" stikali (oz. gumba) na desni strani na spodnji sliki.
Sprva sem mislil, da gre za meglenke... ampak zgleda, da so gumbi za meglenke na levi strani.
Sedaj ugibam, da ta gumb uporabiš, če parkiraš na pločniku in hočeš imen prižgane samo leve (ali desne) pozicijske. To vem, že doglo nazaj, da je neka kombinacija (žmigavec in še neki), da to prižgeš na avtih letnik 2010 ...
Zanima me, čemu sta namenjeni dve "p" stikali (oz. gumba) na desni strani na spodnji sliki.
Sprva sem mislil, da gre za meglenke... ampak zgleda, da so gumbi za meglenke na levi strani.
Sedaj ugibam, da ta gumb uporabiš, če parkiraš na pločniku in hočeš imen prižgane samo leve (ali desne) pozicijske. To vem, že doglo nazaj, da je neka kombinacija (žmigavec in še neki), da to prižgeš na avtih letnik 2010 ...
root@debian:/# iptraf-ng
fatal: This program requires a screen size of at least 80 columns by 24 lines
Please resize your window
fatal: This program requires a screen size of at least 80 columns by 24 lines
Please resize your window
matic492 ::
Jaz jih imam drugje, ampak to ti prižge luči na eni strani. Ideja je kao, da če parkiraš nekje na robu ceste, prižgeš luči na levi strani naprimer, da vidijo avto. (če parkiraš na drugi strani pa desne).
Torej ugasni avto, stisni gumb in poglej zunaj, kaj se zgodi z lučmi :)
Torej ugasni avto, stisni gumb in poglej zunaj, kaj se zgodi z lučmi :)
X670 Gaming X, R9 7900X, 64GB, EVGA RTX 3090 XC3, HX1000
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: matic492 ()
feryz ::
A nimajo avti to na žmigavcih?
Če ga pustiš prižganega, gorijo luči na tisti strani?
Ups, bmw tega nima. Ker žmigavcev ne moreš pustiti prižganih.
Če ga pustiš prižganega, gorijo luči na tisti strani?
Ups, bmw tega nima. Ker žmigavcev ne moreš pustiti prižganih.
d4vid ::
VW ima to na žmigavcih.
Ker je večina voznikov BMWjev nesposobnih upravljat levo volansko ročico za kaj drugega kot utripanje z dolgimi lučmi, imaš pač te gumbe pri BMWju posebej.
Ker je večina voznikov BMWjev nesposobnih upravljat levo volansko ročico za kaj drugega kot utripanje z dolgimi lučmi, imaš pač te gumbe pri BMWju posebej.
Main PC: Asus PN50 | AMD Ryzen 5 4500U | 16 GB RAM | 256 GB SSD
PC2: HP Z400 | Intel Xeon L5630 | 6 GB RAM | 120 GB SSD
Laptop: HP Elitebook 840G1 | Intel i5 | 8 GB RAM | 256 GB SSD
PC2: HP Z400 | Intel Xeon L5630 | 6 GB RAM | 120 GB SSD
Laptop: HP Elitebook 840G1 | Intel i5 | 8 GB RAM | 256 GB SSD
Zgodovina sprememb…
- spremenil: d4vid ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | UI / UX v avtomobilih (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Na cesti | 26153 (4521) | PARTyZAN |
» | Utripanje zadnje luci ko prizgem smerokazeOddelek: Na cesti | 4513 (1093) | mirator |
» | Zakaj ne daste žmigavca??? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Na cesti | 37929 (23917) | DostMam |
» | Pa kaj je s temi meglenkami?! (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Loža | 72627 (57065) | Matako |
» | Prosimo parkirajte vzratno/vnaprej (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 22416 (20236) | solatko |