Forum » Pomoč in nasveti » youtube
youtube
simoncek ::
Če odprem youtube spletno stran brez da se vpišem mi prikaže 5 izborov za ogled v vrsti, kar je tudi običajno.
Zdaj me pa moti že par dni, ko se prijavim mi vrže samo po tri objave v vrsto namesto pet kot običajno in ni tako pregledno ker je večje.
Če se odjavim in se prijavi kdo drug prikaže normalen izbor, kot bi moral biti.
Gledal sem kaj vse bi lahko pomotoma kaj pritisnil, pa nisem našel nič pametnega, ker v sami nastavitvi notri ni niti kaj dosti za nastavit.
Zanima me, kako ta moteč faktor rešit.
Zdaj me pa moti že par dni, ko se prijavim mi vrže samo po tri objave v vrsto namesto pet kot običajno in ni tako pregledno ker je večje.
Če se odjavim in se prijavi kdo drug prikaže normalen izbor, kot bi moral biti.
Gledal sem kaj vse bi lahko pomotoma kaj pritisnil, pa nisem našel nič pametnega, ker v sami nastavitvi notri ni niti kaj dosti za nastavit.
Zanima me, kako ta moteč faktor rešit.
simoncek
Hvala
Je rešilo situacijo.
Me pa vseeno zanima zakaj se je to pojavilo samo na mojem računu?
Je rešilo situacijo.
Me pa vseeno zanima zakaj se je to pojavilo samo na mojem računu?
simoncek
Rias Gremory ::
Jaz bi najprej preveril ali je povečava nastavljena na 100%. Če je večja, ti pokaže manj videov v eni vrstici.
Lahko probaš pobrisati cache/piškotke ampak mislim, da to ne igra vloge.
Lahko probaš pobrisati cache/piškotke ampak mislim, da to ne igra vloge.
Mirno gledamo, kako naš svet propada,
saj za časa našega življenja ne bo popolnoma propadel.
saj za časa našega življenja ne bo popolnoma propadel.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Rias Gremory ()
Povečava je nastavljena na 100%. Najprej sem tudi sam na to pomislil. Piškotke sem pojedel :D pobrisal in ni sprememb.
Saj na koncu bo zagotovo kakšna glupa fora.
Še kakšen predlog.
Saj na koncu bo zagotovo kakšna glupa fora.
Še kakšen predlog.
simoncek
bemfa ::
Če bi bla povečava, pol bi tudi odjavljen mel 3 videje v vrsti. YT včasih rad experimentira in določenim userom da drugačen pogled, da vidijo če se obnese.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Bankomat limitOddelek: Loža | 19048 (6416) | Luk as |
» | Pripravite vašo spletno stran na nov zakon o piškotkih (strani: 1 2 3 4 … 12 13 14 15 )Oddelek: Izdelava spletišč | 215410 (166976) | Tydek |
» | Kdo vse ne priznava novega ZEKom (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / NWO | 44787 (36425) | trizob |
» | osveževanje slike 100hzOddelek: Zvok in slika | 3851 (2164) | ABX |
» | Nova EU pravila za piškotkeOddelek: Novice / Zasebnost | 10696 (9027) | čuhalev |