Forum » Pomoč in nasveti » Kako spremeniti LOGON SLIKO v Win 11
Kako spremeniti LOGON SLIKO v Win 11
WinXP ::
Pozdravljeni,instaliral sem Windows 11 Pro 24H2,pa mi ni všeč navadna modra slika v LOGON-u. Kako jo lahko spremenim,s katerim programom? Brskal sem po registru in nekaj spremenil vendar je zdaj črna slika ozadja Logona,pa bi rad to spremenil. Prosim za pomoč. Vnaprej hvala.
In še: Ta Windows nima v Taskbar vrstici Keyboard nastavitve,spremenil sem v drugi jezik,vendar bi rad da je spodaj oznaka tako kot zmeraj EN-US ali drugi jezik da se prikaže ta ikonica,to hočem.
In še: Ta Windows nima v Taskbar vrstici Keyboard nastavitve,spremenil sem v drugi jezik,vendar bi rad da je spodaj oznaka tako kot zmeraj EN-US ali drugi jezik da se prikaže ta ikonica,to hočem.
U Sloveniji više ne živim,ali jezik u kome pričam još zaboravio nisam...
Wrong? No,no... Thats it... Pozz
- spremenil: WinXP ()
Samael ::
Programom? Register? A se hecaš? :)
V Start menuju greš pod nastavitve (Settings) in izbereš -> Personalization -> Lock screen (ter izbereš sliko, ki jo želiš za ozadje).
Pred tem v google izpiši wallpaper, ter najdi kakšno všečno grafiko, forografijo al nekaj, če je že nimaš.
V Start menuju greš pod nastavitve (Settings) in izbereš -> Personalization -> Lock screen (ter izbereš sliko, ki jo želiš za ozadje).
Pred tem v google izpiši wallpaper, ter najdi kakšno všečno grafiko, forografijo al nekaj, če je že nimaš.
Samael != Samuel
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Samael ()
Ja,Lock Screen mi naredi sliko,vendar se mi pri startu Windowsa pokaže spet navadna modra slika in ne moja izbrana.
Moja izbrana se prikaže samo če dam računalnik na LOG OFF.
Kaj pa nastavitev za izbiro jezika (ikona) dol pri uri - EN-US ali druga pri izbiri... ni ikone dol...
Moja izbrana se prikaže samo če dam računalnik na LOG OFF.
Kaj pa nastavitev za izbiro jezika (ikona) dol pri uri - EN-US ali druga pri izbiri... ni ikone dol...
Uspel sem urediti IZBRANO sliko z Lock Screenom, kar pa se tiče ikone v opravilni vrstici (poleg ure) ne znam naštimati,ker novi Win 11 Pro 24H2 ni ponudil nič za izbiro jezika med instalacijo,kot ponavadi Z Language in Time Format oziroma Region, in sem moral ročno naštimavati privzete jezike v SETTIGS,kjer se tudi naštima da je poleg ikona za spreminjanje Keyboard language. (poglejte slike prosim)
In še nekaj: Odkar sem instaliral Office mi ob desnem kliku na miško pod "NEW" ne prikaže NEW TEXT DOCUMENT.Kako lahko to popravim? Hvala za pomoč vnaprej.
In še nekaj: Odkar sem instaliral Office mi ob desnem kliku na miško pod "NEW" ne prikaže NEW TEXT DOCUMENT.Kako lahko to popravim? Hvala za pomoč vnaprej.
sbawe64 ::
How to change system language on Windows 11
https://www.windowscentral.com/how-chan...
https://www.tenforums.com/tutorials/244...
https://www.windowscentral.com/how-chan...
https://www.tenforums.com/tutorials/244...
2020 is new 1984
Corona World order
Corona World order
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: sbawe64 ()
Imam problem,na drugem novem računalniku (Asus) sem nekako spremenil LOCK SCREEN in ne morem spremeniti slike. Piše: Some of these settings Managed by your organization. Kako lahko to popravim? Sliko logo ali ozadja lahko menjam Lock Screen pa ne. Prilagam sliko. Poglejte prosim. Hvala za link sbawe64,bom pogledal.
Uštimal sem Lock Screen na drugem novem PC.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | [Windows 11] Debate, vprašanja in težave (strani: 1 2 3 4 … 19 20 21 22 )Oddelek: Operacijski sistemi | 174923 (1654) | toro69 |
! | [Windows 10] Vprašanja in težave (strani: 1 2 3 4 … 139 140 141 142 )Oddelek: Operacijski sistemi | 1395261 (7088) | tetriandoch |
! | Android - katere aplikacije (strani: 1 2 3 4 … 48 49 50 51 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 883192 (5877) | BorutK-73 |
» | Iphone obvestila zbudijo zaslonOddelek: Mobilne tehnologije | 587 (204) | MrStein |
» | Windows 11 CopilotOddelek: Operacijski sistemi | 1873 (313) | NumbLeg |