Forum » Programska oprema » Program za uglasitev avdio datotek
Program za uglasitev avdio datotek
s leeiv ::
Iščem program ki bi priredil zvok avdio datotek, predvsem mp3
Nekaj sem probaval z audiacity, ki ponuja ogromno možnosti vendar ne tega kar bi si želel. Preiskusil sem normalizacijo in odstranjevanje popačenja in hrupa.
Zanima me predvsem če je možno v smislu equalizerja, da bi lahko nastavil kot npr. v predvajalniku nastaviš kakšna zvrst glasbe je in ti priredi jakosti oz. obdela zvok da je prijaznejši do ušes
Nekaj sem probaval z audiacity, ki ponuja ogromno možnosti vendar ne tega kar bi si želel. Preiskusil sem normalizacijo in odstranjevanje popačenja in hrupa.
Zanima me predvsem če je možno v smislu equalizerja, da bi lahko nastavil kot npr. v predvajalniku nastaviš kakšna zvrst glasbe je in ti priredi jakosti oz. obdela zvok da je prijaznejši do ušes
DamijanD ::
audacity omogoča uporabo VST pluginov (v tem formatu imaš praktično vse možne limiterje, kompresorje, equalizerje ipd.) tako da samo nebo je meja.
sbawe64 ::
To bi rad za cel kup ali samo dva mp3-ja ?
Če prav razumem bi rad isti nivo zvočne moči na vse mp3-je (pride prav, če predvajaš glasbo in mora biti povsod enaka glasnost) ?
Če prav razumem bi rad isti nivo zvočne moči na vse mp3-je (pride prav, če predvajaš glasbo in mora biti povsod enaka glasnost) ?
2020 is new 1984
Corona World order
Corona World order
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: sbawe64 ()
s leeiv ::
Barbarpapa2 ::
Dober večer...
Za izenačitev nivoja več mp3 datotek že hudo dolgo (še s časov Windows XP) uporabljam tole starino:
https://mp3gain.sourceforge.net/
Pa ne preglasno muzike poslušat...
Jože
Za izenačitev nivoja več mp3 datotek že hudo dolgo (še s časov Windows XP) uporabljam tole starino:
https://mp3gain.sourceforge.net/
Pa ne preglasno muzike poslušat...
Jože
floyd1 ::
"MP3 Gain" je ena prastara zadeva, ki zanalizira in poskuša avtomatsko izenačit jakosti posameznih štiklov. Pri nekaterih komadih precej uspešno, pri drugih spet malo slabše.
Pred obdelavo seveda naredi backup.
Pred obdelavo seveda naredi backup.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prodaja gramofonskih plošč in kaset še vedno raste (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Novice / Rezultati | 77844 (69974) | |
» | Francoska policija zaprla What.cd (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Avtorsko pravo | 24754 (20415) | [D]emon |
» | Poceni stereo receiver (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Zvok in slika | 64760 (51206) | Zvezdica27 |
» | kateri program za normalizing??Oddelek: Programska oprema | 1789 (1621) | Spartak |
» | download mp3Oddelek: Zvok in slika | 3573 (3184) | macplus |