Forum » Šport » Trenežer + Rouvy
Trenežer + Rouvy
d_DJ ::
Uporablja kdo Rouvyja? Dvakrat sem odpeljal Krvavec (Cerklje na Gorenjskem) (trenežer direto xr-t) in občutek je bil, da je povprečna hitrost kakšne 2 km/h prenizka. Višina in teža sta pravilno nastavljeni. Približno se poznam, da vem kakšno kadenco moram imeti, da se npr. z drugo prestavo vozim 10km/h in na Rouvy je bila ta hitrost precej nižja. V prve sem si rekel ok nima veze, važno da gonim malo. Na kar ugotoviš da vzpon traja skoraj 15 minut dlje, kakor ga v realnem prevozim. V drugo sem si znižal težo za 10kg s tem sem lahko gonil kakšno prestavo ali dve nižje. Hitrost se je morda približala realni s tem da sem gonil dve prestavi nižje, kar mi spet ni blo najbolj ok. Ne vem ali ta pot na krvavec ni najbolj skalibrerana ali pričakujem preveč od teh aplikacij.
Po drugi strani sem sprobal tudi Zwift kjer so se mi pa zdele številke previsoke.
Po drugi strani sem sprobal tudi Zwift kjer so se mi pa zdele številke previsoke.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katero kolo (strani: 1 2 3 4 … 106 107 108 109 )Oddelek: Šport | 838058 (1625) | Sparkxl |
» | Več porabi pri 1500 obrati kot pri 2000 obrati, dizel. (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 6285 (2026) | Blinder |
» | Kako dizla vozit z nizko porabo (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Na cesti | 13240 (5625) | m0LN4r |
» | efektivna vožnja dizla (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Na cesti | 33987 (29587) | Siddh |
» | Proizvajalci avtomobilov prirejajo statistike o porabi (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 34087 (25166) | nekikr |