Forum » Na cesti » Nov avto za okoli 35k€
Nov avto za okoli 35k€
WizzardOfOZ ::
Noben te ne sili da moraš kupit s financiranjem. Lahko seveda plačaš cash, samo v tem primeru ni popusta
Seveda je popust. Sem letos kupoval in dobil zajeten popust, ker sem plačal z gotovino.
Milčinski je napisal butalce kot prispodobo in ne kot priročnik!!!
Svuda u svijetu ima budala ali je izgleda kod nas centrala!!!
Svuda u svijetu ima budala ali je izgleda kod nas centrala!!!
AvtoR ::
Popusta bo verjetno vedno več, ker se bodo večale zaloge. Je pa res da vedno oglašujejo neke cene s popustom na financiranje. Popust na keš si moraš po navadi izboriti sam. Manj ko bodo prodali, večji popust na keš bodo dajali.
Dve leti nazaj so te pa čudno gledali, če si vprašal za popust.
Dve leti nazaj so te pa čudno gledali, če si vprašal za popust.
Smurf ::
Evo, še en report. Prevozil prvih 1000km. Porabo imam okoli 4.5-4.7L pri neki normalni vožnji (140 kmh na avtocesti). Glavni minus je res to, kot sem pričakoval, da je treba relativno pogosto hoditi na pumpo (naredil sem tam okoli 700km s prvim tankom). Druga stvar, ki me moti je, da moraš vsakič znova ugasniti alarm za prehitro vožnjo, ampak to imajo sedaj na žalost vsi novi avti. Drugo pa je super.
tony1 ::
"Druga stvar, ki me moti je, da moraš vsakič znova ugasniti alarm za prehitro vožnjo, ampak to imajo sedaj na žalost vsi novi avti."
A piska? Mene je to piskanje (drug avto) dovolj razp...., da sem s peno povil notranjost in ohišje števca. Malo je pomagalo, ampak moram odpreti še enkrat in piskač nakapati s sekundnim lepilom, morda vročim lepilom... Kakšno se uporablja v avtoelektriki, da bo odporen na vročino oz. požar?
A piska? Mene je to piskanje (drug avto) dovolj razp...., da sem s peno povil notranjost in ohišje števca. Malo je pomagalo, ampak moram odpreti še enkrat in piskač nakapati s sekundnim lepilom, morda vročim lepilom... Kakšno se uporablja v avtoelektriki, da bo odporen na vročino oz. požar?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: tony1 ()
"Druga stvar, ki me moti je, da moraš vsakič znova ugasniti alarm za prehitro vožnjo, ampak to imajo sedaj na žalost vsi novi avti."
Ja piska...
lahko ugasnes samo piskanje - kar je na zalost ene 8 klikov
ali pa celotno detekcijo prometnih znakov - kar so ene 4 kliki.
Je se tretja opcija, ki je za preveriti. Imas take storitve: https://www.mtl.si/sl/avto-storitve/vkl... mozno, da lahko tudi oni pri tem kej pomagajo (v smislu, da se ti recimo shrani nastavitev, ali pa da se izklopi za vedno).
"lahko ugasnes samo piskanje - kar je na zalost ene 8 klikov
ali pa celotno detekcijo prometnih znakov - kar so ene 4 kliki."
Bolani trendi avto industrije... Še nekaj let mine, pa se bo avte letnika 2000 prodajalo za suho zlato...
Bolani trendi avto industrije... Še nekaj let mine, pa se bo avte letnika 2000 prodajalo za suho zlato...
"lahko ugasnes samo piskanje - kar je na zalost ene 8 klikov
Tole ni kriva avto industrija, ampak evropske direktive.
energetik ::
To je nekaj novega? Moj letnik 2021 nič ne piska, ozirom piska le če sem na radarskem tempomatu in preseže nastavljeno hitrost (primer vrh klanca, hiter začetek spusta), dokler je spet ne ulovi."Druga stvar, ki me moti je, da moraš vsakič znova ugasniti alarm za prehitro vožnjo, ampak to imajo sedaj na žalost vsi novi avti."
Ja piska...
lahko ugasnes samo piskanje - kar je na zalost ene 8 klikov
ali pa celotno detekcijo prometnih znakov - kar so ene 4 kliki.
vires in numeris
c3p0 ::
Sam čakam na disclaimer na ogledalih "objekti v ogledalu se lahko prikazujejo večji, kot so v resnici". Takrat bo podebiljenje naroda končano.
Pri koliko prehitro pa začne piskati?
En pisk vsakic, ko prekoracis hitrost/se spremeni hitrost in vozis prehitro. Se pravi, ce je omejitev 60 km/h, in vozis 61 km/h zapiska, ce ti potem pade hitrost na 59 km/h in gres se enkrat na 61 km/h zapiska za novo, ce vmes prebere znak, da je omejitev 50 km/h ponovno zapiska.
Kalibri ::
Sam čakam na disclaimer na ogledalih "objekti v ogledalu se lahko prikazujejo večji, kot so v resnici". Takrat bo podebiljenje naroda končano.
Saj smo na stju, kjer imajo nekateri duševne bolečine zaradi torx vijaka
Jaz imam pri mojem piskanje izklopljeno. Vklopljeno imam samo vidno opozorilo pri 5 kmh prekoračitve
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Kalibri ()
Sparkxl ::
Zanimivo...moja karjola je prispela decembra v koper, očitno je bila narejena pred tem debilizmom
nejc_nejc ::
Kaj piskanje brezveze, se navadiš. Problem bo, ko bodo uzakonili, da bodo poloznice na dom hodile.
Glede na stevilo celic v glavah politikov, kmalu.
Glede na stevilo celic v glavah politikov, kmalu.
Bomo pač vsi malo bolj gluhi, kaj pa je to takega.
Kot sprevodniki na vlakih, ker se zadnjih 150 let+ niso vrata mogla zapirati brez piskanja. O, ne...
Kot sprevodniki na vlakih, ker se zadnjih 150 let+ niso vrata mogla zapirati brez piskanja. O, ne...
denabiker ::
A se ne da to izklopit pri Toyoti? Pa da ti samo slikovno pokaže na displayu brez zvoka? Kako je pa potem z garancijo, če bi posegal v SW in tam izklapljal vse te varnostne sisteme oziroma vse moteče zadeve?
A se ne da to izklopit pri Toyoti? Pa da ti samo slikovno pokaže na displayu brez zvoka? Kako je pa potem z garancijo, če bi posegal v SW in tam izklapljal vse te varnostne sisteme oziroma vse moteče zadeve?
Lahko ugasnes, ampak moras to narediti vsakic znova, ko prizges avto.
Naceloma ne bi smelo vplivati na garancijo (glede na to, da se je to dalo ugasniti by default pol leta nazaj mislim, da tezko dokazejo, da si s tem "pokvaril" garancijo).
a_borlak ::
Eni avti imajo bližnjice, držiš določeno tipko 3 sekunde in ti izklopi te varnostne zadeve, ne vem pa, kako je pri Toyoti.
morosito ::
Buggy ::
se ti ne zdi da je to vprasanje za tiste sprejemnike in vajence na uradnem sevisu, ki so ti prvi servis delal?
pelji nazaj in jim j*** mater...sploh ne vem kaj se ukvarjas s tem na forumu
pelji nazaj in jim j*** mater...sploh ne vem kaj se ukvarjas s tem na forumu
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Buggy ()
Utk ::
čist normalno da VW pije olje... če nebi, potem nebi bil vw..
zanimivo...CUAA agregat 180Kkm, Mobil 5W30 menjano na 15Kkm...toceno ne do MAX ampak malo pod, pred menjavo sibka se vedno nad polovico. Mu pa trgam drobovje, za razliko od obicajnih junfrckov, ki gledajo porabo na 0,1 l/km. Ravno ta teden spet servis, kjer bom menjal se zavore. Ne mores verjet...ampak s takim rezimom tudi na skoraj 300Kkm Insignini nikoli problemov...cudno a ne?
Kaj so pa oni lahk zajebali? So natočili kislino namesto olja?
Tebi itaq zadeve niso cisto jasne, bi bilo bolje da se ne oglasas. A cva it skupaj korak po koraku?
No pa pejva.
-Peljal je na uradni servis.
-Motor ima senzor za pritisk in nivo olja
-Natocili so mu olje kot veleva servis/kao
-Avto mu javlja napako
Torej moznosti:
-Niso ustrezno resetirali intervala/nivoja/racunalnika
-Dolili premalo olja
-zajebali genarelno in mu zdej pusca pri tesnilu
-crknu senzor
torej?!?
...fcking kaj naredis pri avtu, ki je nov in ti ga servisirajo na pooblascencu? Jaz bi poklical VW assistenco in jim ga poslal nazaj...ter zahteval nadomestni avto.
v cem je sploh problem? Jebena znanost al kwaj? A to je samo za holzwagna postopek?
Zgodovina sprememb…
aja..pa njihovega "pozegnanega" Castrol v sodih se nocem ni stapom dirat...ze vem zakaj, kot se na Oplu nisem Dexos-a pa je tamal serviser tam
Zgodovina sprememb…
kaj pa je trnajboljsi? To je zame RB26 agregat (tunan na moj nacin voznje) v r34 postrihan s midnight purple 3...fact&dream
Pa Z-spec je ze over the top...sel bi v cisti rat style, brez aero priveskov...mogoce enkrat
To kar se zdej v kao SUV-ih in vozi je joke in podcenjevanje prave voznje
Pa Z-spec je ze over the top...sel bi v cisti rat style, brez aero priveskov...mogoce enkrat
To kar se zdej v kao SUV-ih in vozi je joke in podcenjevanje prave voznje
Zgodovina sprememb…
Nek proper rare jungtimer ta trenutek za tiste, ki vejo kaj in kako je boljsi buy kot BTC ali nakup nepremicnine zgolj za plemenitenje denarja, pa se druzbi skode ne delas..FYI
Zgodovina sprememb…
Utk ::
Torej moznosti:
-Niso ustrezno resetirali intervala/nivoja/racunalnika
-Dolili premalo olja
-zajebali genarelno in mu zdej pusca pri tesnilu
-crknu senzor
-Kaj ima reset veze, če je premalo olja?
-Dolili so točno do minimuma, da je šlo pod min? To moraš bit talent.
-Potem bi bila nekje lužica ali pa vsaj masten motor.
-Če je crknu je crknu.
Sej ne da naj ne gre na servis, ampak ne z odnosom, da so oni nekaj zajebali, kot si napisal tam.
c3p0 ::
Tudi servis zajebe, ali pa gre za kako drugo napako.
Meni so na uradnih servisih 2x zajebali zadevo (piđo, merc), tako da zdaj sem najbolj pozoren in odpiram havbo ravno po servisu.
Meni so na uradnih servisih 2x zajebali zadevo (piđo, merc), tako da zdaj sem najbolj pozoren in odpiram havbo ravno po servisu.
ferko2 ::
Ta tema je ena boljših, ker je op dejansko šel in izvedel, zato sprašujem še tukaj.
Drug teden imam testno vožnjo xc40. Pozna kdo?
Je že kar v redu oprema že v osnovni verziji, cena pa 34k za novega (120 kW, bencinar). Po velikosti je cca 10cm krajši od tiguana.
Drug teden imam testno vožnjo xc40. Pozna kdo?
Je že kar v redu oprema že v osnovni verziji, cena pa 34k za novega (120 kW, bencinar). Po velikosti je cca 10cm krajši od tiguana.
Nocte slisat zgodbic iz uradnega servisa, verjemite mi
Dobil porcijo iz dveh kanalov - Opel (brat) in VW (trenutni kozolcar, ki dela dopoldne tam)
Avto v garanciji (ali pa tudi ne), servisiran na pooblascencu....samo trogas nazaj v takih primerih, kot receno pa poklices asistenco in stroske premapiras njim. Brez vsakega palamudenja.
Bi bilo pa zazeljeno, da se avtor javi in pove kaj je bilo urzah, ker okrcat apriori znamko je mal mim IMO, pa ne da jo zagovarjam...dalec od tega.
Dobil porcijo iz dveh kanalov - Opel (brat) in VW (trenutni kozolcar, ki dela dopoldne tam)
Avto v garanciji (ali pa tudi ne), servisiran na pooblascencu....samo trogas nazaj v takih primerih, kot receno pa poklices asistenco in stroske premapiras njim. Brez vsakega palamudenja.
Bi bilo pa zazeljeno, da se avtor javi in pove kaj je bilo urzah, ker okrcat apriori znamko je mal mim IMO, pa ne da jo zagovarjam...dalec od tega.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nov avto? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Na cesti | 35818 (9838) | solatjek |
» | Zakaj se CVT ne uporablja oziroma ni razširjen? (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Na cesti | 78305 (29729) | WizzardOfOZ |
» | Nakup novega karavana (strani: 1 2 3 4 … 14 15 16 17 )Oddelek: Na cesti | 97061 (59827) | profii |