Forum » Na cesti » Zakaj so ljudje tako obsedeni z kvazi terenci?
Zakaj so ljudje tako obsedeni z kvazi terenci?
FiReFTW ::
Saj pred 5-10 leti to sploh ni bil niti približno trend, dandanes pa več kot polovica samih nekih kvazi terencev pa tudi v prodaji pri veliko znamkah vidiš večina modelov terencev.
Jaz osebno tega ne razumem, mene nikol ni privlačil terenec, vizualno je grd, bikast, nobene športnosti... da ne omenjam da ni niti praktičen, razen če je res pravi terenec na 4 pogon, ampak 95% terencev ki se prodajajo in folk kupuje na veliko sploh ni pravi terenec ampak nima pogon na 4.
A mi nekdo lahko pove zakaj ta obsesija z terenci?
Jaz osebno tega ne razumem, mene nikol ni privlačil terenec, vizualno je grd, bikast, nobene športnosti... da ne omenjam da ni niti praktičen, razen če je res pravi terenec na 4 pogon, ampak 95% terencev ki se prodajajo in folk kupuje na veliko sploh ni pravi terenec ampak nima pogon na 4.
A mi nekdo lahko pove zakaj ta obsesija z terenci?
- zaklenil: bluefish ()
IL_DIAVOLO ::
Zakaj so ljudje tako alergicni na to kaj drugi vozijo?
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!
mailer ::
IL_DIAVOLO je izjavil:
Zakaj so ljudje tako alergicni na to kaj drugi vozijo?Počakaj, da te eden nabaše na prehodu za pešce ali ko boš vozil navadno limuzino. Poškodbe ostalih udeležencev so dosti hujše ne samo zaradi oblike ampak tudi približno pol tone večje teže.
Asus B560-I, Intel 11500, Corsair 16GB 3200MHz
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Najem "resnega" terenca (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 5409 (2841) | WizzardOfOZ |
» | kateri terenec do 5-6k eur diesel ? (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 13591 (11943) | #000000 |
» | Avtomobili s trpežnim podvozjem (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Na cesti | 71070 (63519) | krneki0001 |
» | NCAP - Crash testi (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 15581 (13647) | Fizikalko |