» »

VLC streaming predvaja le 8 sekund

VLC streaming predvaja le 8 sekund

BadgerSkin ::

Navdahnjen s strani raznih .m3u znalcev na GitHubu, sem si rekel, da bi si "streaming linke/audio sources" za radie, ki se pretakajo po spletu in jih rad poslušam, dal v en playlist, ki bi ga upravljal s pomočjo VLC playerja, da ne bi rabil povsod po internetu iskati, kje se kak radio lahko posluša, vse lepo in prav, pridobil datoteke v .AAC formatu, v eni mapi, dam zadevo v VLC, vrti le 8 sekund, potem pa preklopi na drugo datoteko, in namesto, da bi mi sploh streamalo, mi kaže kot da imam datoteke dolge 8 sekund. Izgleda nekaj delam narobe in iskreno, se mi je zdelo vse skupaj malo prelahko, ampak sedaj res ne vem kako naj zadevo popravim in me malo frustrira, mi lahko kdo prosim svetuje kaj naj.
Hvala

link_up ::

kaksne aac datoteke? kaj, shranil si si 8 sekund streama? ne razumem cisto...

m3u je tvoj prijatelj, ne aac. Nalozi v pls m3uje in bo slo...
In and Out

link_up je izjavil:

kaksne aac datoteke? kaj, shranil si si 8 sekund streama? ne razumem cisto...

m3u je tvoj prijatelj, ne aac. Nalozi v pls m3uje in bo slo...

Pri streamu, sem kliknil, copy audio source, in mi je dol potegnilo .aac datoteke, sedaj izgleda sem zmotno mislil, da bom to lahko uporabil, da mi bo VLC potem lahko streamal posamezno radio postajo, ampak mi samo stalno vrti enih in istih 8 sekund.

ja razumljivo...pac tisti segment ti je zdl...

odpri m3u v vlc.
In and Out

link_up je izjavil:

ja razumljivo...pac tisti segment ti je zdl...

odpri m3u v vlc.

Aha vidim kje sem ga kiksnil hvala, problem je samo, ker ne vem kako prit do m3u linka sedaj, a bi kakšen converter mogoče pomagal?

cat test.m3u
#EXTINF:111, Sample artist name - Sample track title
https://live.radio.si/BOB

vlc test.m3u

linke najdes v dev toolsih.
In and Out

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: link_up ()

Hvala, sem en test file naredil in mi je delalo.