Forum » Pomoč in nasveti » Velikost slike v Wordu
Velikost slike v Wordu

ananchel ::
Pozdravljeni.
Na računalniku od staršev bi rada spremenila v Wordu velikost ene slike, ampak imam težavo, ker sploh ne morem nastavit enote v cm. Sklepam, da je v inčih; ni mi jasno, kako se je to zgodilo, saj sem na tem računalniku to že počela in je bila velikost vedno v cm. A je kje kakšna nastavitev, kjer bi to lahko uredila? Sem iskala, ampak ne najdem.
Vnaprej hvala.
Na računalniku od staršev bi rada spremenila v Wordu velikost ene slike, ampak imam težavo, ker sploh ne morem nastavit enote v cm. Sklepam, da je v inčih; ni mi jasno, kako se je to zgodilo, saj sem na tem računalniku to že počela in je bila velikost vedno v cm. A je kje kakšna nastavitev, kjer bi to lahko uredila? Sem iskala, ampak ne najdem.
Vnaprej hvala.

ananchel ::
Han, a lahko screenshot? Sploh ne najdem ...
Ne najdem Advanced :(
Ne najdem Advanced :(
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: ananchel ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Matična plošča podprti rami (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 7187 (5981) | Han |
» | Računalnik se ne zbudi iz sleep mode (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 5671 (4791) | dj cotto |
» | Windows 10 - prehod v sleep ne glede na nastavitveOddelek: Pomoč in nasveti | 996 (797) | nightrage |
» | Access is deniedOddelek: Pomoč in nasveti | 1261 (1165) | j3rn3jk |
» | Pomanjšal bi več slik hkratiOddelek: Programska oprema | 2161 (1867) | ejga40 |