Forum » Na cesti » kateri 125ccm naked bike je najbolj agilen?
kateri 125ccm naked bike je najbolj agilen?
Temo vidijo: vsi

Pithlit ::
Aja, mal sem se zlagala. 10ur 16min je blo od meje do meje. Pa 6 km ekstra k sm šla mal sightseeing.
Life is as complicated as we make it...
Zgodovina sprememb…
- spremenila: Pithlit ()

Ti je oproščeno...k tistih 16 min si zapravla na whatsapp![]()
Ja, pa na semaforju pri jezu Vajont (9 min), pa Mauriji, (k sm na dokaj neprijeten način bila opomnjena da bi blo mogoče pametno kaj pojest in popit po 6ih urah).
val46 ::
No vidiš...teh 16 min "viška" je potemtakem odveč omenjat in se jezit na njih. Važno da si nazaj, cela in zdrava in z eno novo izkušnjo in zgodbo več.
Buggy ::
@Pithlit: sej imas vse prav kar pravis, isto kot val46. Se cist strinjam z vsem napisanim...a kaj cmo, vsaj val46 sem upostevalk glede rokavic za hladnejse dni in sem mu hvalezen, ker so me s kratkimi zapestja bolela z dolgimi vec ne.
Sem pa za vikend tud jaz mal prizgal ta tvoj APP za hec. G sile so smeh napram tvojim
Z-os je mal huda pri tebi, to je v bistvu gor-dol al kaj.... kako si ti dobila 5G ...prletela v udarno jamo na cesti al si sla po zadnji gumi ROFL ?!
Sem pa za vikend tud jaz mal prizgal ta tvoj APP za hec. G sile so smeh napram tvojim
Z-os je mal huda pri tebi, to je v bistvu gor-dol al kaj.... kako si ti dobila 5G ...prletela v udarno jamo na cesti al si sla po zadnji gumi ROFL ?!

Let's not talk about z-axis... 
Sem pa do 54° zlezla.
Sem pa do 54° zlezla.
Sem pa do 54° zlezla.
vazicka, ne nas zdej provocirat, ker bomo res rabili tisto ta pravo opremo, ce se bomo sli "how_low_can_you_go"
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Buggy ()

Sem pa do 54° zlezla.
vazicka, ne nas zdej provocirat, ker bomo res rabili tisto ta pravo opremo, ce se bomo sli "how_low_can_you_go"![]()
Jaz se ne trudim...
Jaz pa se manj, ker sem na motorcku da exploram, si pa posteno povedano mal podrazla s to app ...lej mal nas bos mela pa vseen na vesti, ce ti bomo pihal na njo
Danes pade z motorckom spet Kolpa. Dol oklol Modronica, ce ne bo idotskih in pijanih LJ colnarjev vsake 5 minut z boomboxi na colnih zna bit kewl. Sem si pac zazelel ene frisne postrvice!
Ima fotr parcelo tam v hribih, staro pozgano vas od italjanov med svetovno vojno z vodnjakom. Ne vlece me to, vlece me tista se vedno neomadezevana pristnost soteske in mir, ki ga lahko dobis zgolj in samo tam. Jebena vukojebina, prsu sem gor s hroscem, zdej pa z motorckom! Temu se rece charging point, ki ga marsikdo isce in nikoli ne najde! Ce kdo ne ve kako lahko tisina boli v usesis, je pac zamudil dolocene stvari. Se jih pa najde tam!
Ima fotr parcelo tam v hribih, staro pozgano vas od italjanov med svetovno vojno z vodnjakom. Ne vlece me to, vlece me tista se vedno neomadezevana pristnost soteske in mir, ki ga lahko dobis zgolj in samo tam. Jebena vukojebina, prsu sem gor s hroscem, zdej pa z motorckom! Temu se rece charging point, ki ga marsikdo isce in nikoli ne najde! Ce kdo ne ve kako lahko tisina boli v usesis, je pac zamudil dolocene stvari. Se jih pa najde tam!
Zgodovina sprememb…
@Pithlit...ti ki si po vetru, ce bos kje blizu, pingaj. Castim proper postrv!
Jaz bom tam, ko zacne slap pocasi izgublat svetlobo
Zgodovina sprememb…

@Pithlit...ti ki si po vetru, ce bos kje blizu, pingaj. Castim proper postrv!
Ful dvomim da bom tam okoli. Ne vem zakaj me v Avstrijo vleče trenutno.
Ko smo že pri postrvih... Kak milijon sem jih vzgojla. Fun fact, they like being petted.
mailer ::
Ima kdo terenske gume 120/70-12 na 125-ki? Upam, da kmalu dobim svojega pa bi ga za drugo leto obul bolj terensko. Najbolj priporočajo Maxxis M6024, Kenda K784 Big Block ali Shinko Mobber.
Asus B560-I, Intel 11500, Corsair 16GB 3200MHz
val46 ::
Čaki, zakaj? To maš oziroma boš imel nek skuter varianto? In se z njim misliš vozit po makadamih in gozdnih poteh al zakaj bi mel gor gume za po terenu izven asfalta? Če hočeš gozdne poti vozit, si nabavi neki druzga, ne skuter dej.

Sem pa do 54° zlezla.Sporoči naslednjič ko boš na 90...
Sir yes sir!
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Nakup novega skuterja 125ccmOddelek: Na cesti | 11836 (1941) | mugen999 |
| » | Koda 125cc - izpit za motor, motorji 125Oddelek: Na cesti | 2784 (2406) | Buggy |
| » | Nakup novega 125 motorja - kasko in zaščitna opremaOddelek: Na cesti | 4541 (3158) | twom |
| » | Kateri skuter 125 za B vozniško? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Kaj kupiti | 52063 (26408) | demogill |
| » | Izpit Za Motor (A) (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 23002 (14561) | Twixz |