Forum » Elektrotehnika in elektronika » TV na vikendu (VOYO ipd?)
TV na vikendu (VOYO ipd?)
forumfov ::
Pozdravljeni,
Imam en vikend, na katerem sem bolj kot ne samo občasno. Trenutno imam TV+sobno anteno, kar pa vsi vemo, da je out.
Kaj in kako narediti, predvsem bi rekel ugodno, saj ne želim plačevati 50€ vsak mesec za neke pakete z 200 kanali,od tega uporabnih 5.
Na telefonu imam 100 GB prenosa podatkov.
Razmišljam o VOYU za 8e na mesec. Ja/ne?
Mogoče Netflix? Mi bo požrl preveč podatkov?
Druge opcije?
Hvala
Imam en vikend, na katerem sem bolj kot ne samo občasno. Trenutno imam TV+sobno anteno, kar pa vsi vemo, da je out.
Kaj in kako narediti, predvsem bi rekel ugodno, saj ne želim plačevati 50€ vsak mesec za neke pakete z 200 kanali,od tega uporabnih 5.
Na telefonu imam 100 GB prenosa podatkov.
Razmišljam o VOYU za 8e na mesec. Ja/ne?
Mogoče Netflix? Mi bo požrl preveč podatkov?
Druge opcije?
Hvala
bemfa ::
Android box za 50eur pa gor media servise ki jih uporabljaš doma (eon/neo/..., netflix, voyo, plex, ...). Net daš iz telefona (wifi hotspot). Druga opcija, usb ključek pa filmi/serije iz travnika.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | A1 Xplore TV (strani: 1 2 3 4 … 23 24 25 26 )Oddelek: Omrežja in internet | 245125 (381) | -JM- |
» | HBO Max (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Loža | 39694 (2028) | pingme |
» | VoyoOddelek: Pomoč in nasveti | 9499 (2019) | MrStein |
» | Digitalne vsebine in njihova uporabaOddelek: Omrežja in internet | 806 (740) | jb_j |
» | Netflix osvojil Slovenijo in svet (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 102314 (78867) | Tr0n |