Forum » Na cesti » Formula 1 2024
Formula 1 2024
Tilen88 ::
Kva pri ferrariju delajo od veselja backflipe ?
perez hahaha,..
perez hahaha,..
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Tilen88 ()
BT52 ::
Edino zdaj za Ferrari je smola, da je Mexico verjetno najslabše mesto za štarte na prvem mestu. Plus Ferrari ima veliko večje težave z začetnimi krogi in ogrevanju gum. Če SAI preživi T1 vsaj na 2 mestu ima šanso za zmago. Čeprav mislim, da bo Norris ali MAX naredila eno bedarijo v T1. Mclaren glede nasektor 2 bi mogel bit superioren na dirki, samo kolikodrugi pravijo, da bo Ferrari najboljši nadirki.
Kaj pa vem. Ferrari je prestavil balans bolj nazaj zato malce bolj trpi LEC na hitrih krogoh v primerjavi z SAI.
Kaj pa vem. Ferrari je prestavil balans bolj nazaj zato malce bolj trpi LEC na hitrih krogoh v primerjavi z SAI.
codeMonkey ::
BT52 ::
codeMonkey je izjavil:
To bo sele zabavno naslednje leto s Hamiltonom. Nekdo bo zvisel.
Koliko vem oba imata enake tenzije. torej z tega naslova, mislim inženirko gledano kompatibilna zamenjava. Čeprav menim, da vse kot prej LEC simultantka je pričakovana.
Scorpy84 ::
Edino zdaj za Ferrari je smola, da je Mexico verjetno najslabše mesto za štarte na prvem mestu. Plus Ferrari ima veliko večje težave z začetnimi krogi in ogrevanju gum. Če SAI preživi T1 vsaj na 2 mestu ima šanso za zmago. Čeprav mislim, da bo Norris ali MAX naredila eno bedarijo v T1. Mclaren glede nasektor 2 bi mogel bit superioren na dirki, samo kolikodrugi pravijo, da bo Ferrari najboljši nadirki.
Vseeno glede štarta, pri austinu smo videli kako mclaren in nasploh zadnje dirke ima višjo hitrost in tukaj je ravnina najdaljša... mogoče bo vlakec ali pa zanimiva dirka, sploh ko se gume obrabijo, če ker ne naredi konkretno prednost.
Skyman ::
Nop it was a great start hahah LOL perez
SPet... max
SPet... max
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Skyman ()
codeMonkey je izjavil:
Kaj je jokal Sainz zdaj? Nekaj je blo, ker je Lec zgubil celo sekundo..
Preblizal se mu je potem zacel jokat ampak saizn ga kr "goni" lec pa vrjetno spara gume
A milsite da LEC špara gume ? Ker se mu je približal na 0.7sec, pol je blo neko jokanje od Sainza, zdej je pa 4sec zadaj
Ce bo lando pametn ga ne bo sel napadat.. max bo pomoje toliko jezn da bo sel na crash..
Pustil mu bo zmago lec xD
A milsite da LEC špara gume ? Ker se mu je približal na 0.7sec, pol je blo neko jokanje od Sainza, zdej je pa 4sec zadaj
Pustil mu bo zmago lec xD
Zgodovina sprememb…
Če tako ostane for ferrari dobil zajeten kupček točk.
rbr p15 in p16,,.. si nisem mislil da bom letos tole rekel/napisal :p pa čeprav samo za nekaj časa
rbr p15 in p16,,.. si nisem mislil da bom letos tole rekel/napisal :p pa čeprav samo za nekaj časa
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Tilen88 ()
Skos RB krade norisu fast lap zadnic RIC sedaj Lawson
Za poslovical od ferraija zmaga sainza
Za poslovical od ferraija zmaga sainza
Zgodovina sprememb…
To je blo receno ko je bil LEC 0.7s za njim:
https://x.com/leclercsletters/status/18...
Nek dogovor je bil tu IMO.
Sem pa pogledal onboard in je LEC takrat zgubil tisto sekundo, ker je bil ze cisto zadaj, pa je zacel precej drseti. Nato so ga hitro opomnili da ohrani gume oz. da je dirka dolga.
Nek dogovor je bil tu IMO.
Sem pa pogledal onboard in je LEC takrat zgubil tisto sekundo, ker je bil ze cisto zadaj, pa je zacel precej drseti. Nato so ga hitro opomnili da ohrani gume oz. da je dirka dolga.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: codeMonkey ()
o0o0o0o0o0 je izjavil:
Če pa včeraj Perez ni izgubil sedeža pri RB, potem ga ne bo nikoli
Se mi zdi da so tule malo v napacno smer spekulirali :)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: codeMonkey ()
kiFni ::
ZveeZ ::
Outstanding Penalty... lol
Ok nikoli ne citiram sebe... še fia se ja pozabavala.
A ni noben vidu grafike? Al ste taki fani ver?
Videl grafiko in si mislil: "wtf?!".
Pac ni ne prvi ne zadnji z 20sec pribitka.
Sem pa mnenja, da ne bi bilo nikakrsne kazni, ce nebi izvedel divebomba.
Tisti move ga je stal 2*10 sec.
Ce bi se ta 2 dogodka odvila v razmaku 10ih krogov, bi fasal 1*10 sec ali 1*5 + 1*10sec.
Se strinjam, da je Verstappna potrebno prizemljiti ampak to, da je neka krsitev iz dirke v dirko drugace sankcionirana, pac ni primerno.
broken/link ::
tbh tole so si zakuhali z dirko v Ameriki, ker v resnici nihče ni točno vedel (razen komisarjev), kdaj bodo komu dali kazen oz kdaj ne. Sej so se trudli pojasnit, ampak v mojih očeh je bila - ruleta. Tako da mislim, da se jim je vse vrnilo kot en tak smrdeč bumerang, in v resnici je to super. ker očitno so pravila oz tolmačenje le-teh slaba, dirkači pa bodo vedno šli do meje oz čez.
sem tudi jaz mnenja, da če se tista dva incidenta ne bi zgodila en za drugim, da jo bi odnesel z max 10sec. ali pa še to ne.
Kar se tiče grafike pa ... vsaj 1x letno brcnejo v temo. Pa skušajo zabavat mlade in ameriški trg. Zabavajo pa verjetno sami sebe, ker ta grafika je bila čisti fail.
sem tudi jaz mnenja, da če se tista dva incidenta ne bi zgodila en za drugim, da jo bi odnesel z max 10sec. ali pa še to ne.
Kar se tiče grafike pa ... vsaj 1x letno brcnejo v temo. Pa skušajo zabavat mlade in ameriški trg. Zabavajo pa verjetno sami sebe, ker ta grafika je bila čisti fail.
Fred je rekel da je zaradi padca temp lec zgubil 2 mesto,razlog je predvsem stroll kateri ga je oviral kljub modrim zastavam.Realno se je tud to videlo ko je Lec v 1-2 krogu izgubil 3s
Cr00k ::
Outstanding Penalty... lol
Ok nikoli ne citiram sebe... še fia se ja pozabavala.
A ni noben vidu grafike? Al ste taki fani ver?
Kaj je pa zabavno? Outstanding penalty pomeni neodsluzena/odprta kazen. Tako kot outstanding debt… odprti dolg. Takrat se ni sel v bokse in je imel skupaj 20s neodsluzene kazni in to so z grafiko pokazali.
Cr00k ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Formula 1 2023 (strani: 1 2 3 4 … 28 29 30 31 )Oddelek: Na cesti | 125490 (26828) | Skyman |
» | Formula 1 2022 (strani: 1 2 3 4 … 96 97 98 99 )Oddelek: Na cesti | 323351 (106524) | ripmork |
» | Formula 1 2021 (strani: 1 2 3 4 … 136 137 138 139 )Oddelek: Na cesti | 442207 (210206) | BT52 |
» | Formula 1 2020 (strani: 1 2 3 4 … 45 46 47 48 )Oddelek: Na cesti | 206807 (127199) | ripmork |
» | Formula 1 2019 (strani: 1 2 3 4 … 30 31 32 33 )Oddelek: Na cesti | 185554 (120114) |