» »

Zakaj se mi ugasne računalnik ...

Zakaj se mi ugasne računalnik ...

fitipalDDi ::

Imam Plato Gigabyte 7NNXP ... radeon 9600RPO ... 2X raid - sata diske ... 2x 512 RAM ... Win XP al normal al pa SP1 ... in ko kliknem kr nekaj ... recimo .PPS ali WORD ali eno igrico ... pa ne vedno ... se komplet ugasne ... kot bi pritisnu reset ... sam imam sicer na sumu driverje za plato ... NFORCE 2.45 ... driverji za grafiko pa so 7-94-030917m-011434 ... hmmm ... kaj naj bi bilo ... se pa potem ko se ugasne ... tut sam ponovno takoj nazaj prižge ... VIRUS ni .... sem vse pregledal ... no NORTON je :)

hmmm .... driverji niso ... sem vse zamenjal ... celo bios ... isto ... kr naenkret se ugasne ??? a je keremu kaj jasno ??? 8-O

SavoS ::

A si pa pomislu, kaj če se ti pa kaj pregreva.......
Em če maš ram preveč navit se lahko tud resetira pc, malo se poigraj z timingi........
pa dobro preglej spoj med hladilnikom in procesorjem........l
lahko je tudi sledeče: ide kabel ni dobro pritrjen in zdaj ima stik zdaj spet ne.......
lako da nimaš dobrega stika z konektorjem na plati............
lahko je še 100 drugih stvari, pač probaj vse možne in nemožne kombinacije, ki si jih spomneš, le tako boš prišel problemu do dna........pa vso srečo:D
Podpis..... Kdo mi je vkradu podpis???

Zanimivo je, ker mašine sploh nisem še nič navijal ... tut CPU se ne segreje čez 58 stopinj ... vse je standard .... pa še to, čim pritisnam eno prezantacijo .pps ... se takoj resetira ???? ;((
Ram mam pa tut ... kva je že "COSAIR" z hladilniki ??? :\

Vse skupaj pa je staro ... 1 mesec ... še ne :\

Ker sedajle sem pa lohka 5 ur na netu, pa se ne bo resetiral >:D

boštjan ::

kake so ti linije +3.3V,+5V in +12V.mogoče je prešvoh napajač.

Napajalnik je nov ... dela BP ... je ... 420 wattni se mi zdi ... včeraj sem še lahko igral NFS HP2 ... dons ... ni šans ... sam da kliknem ikono, se pokaže EA SPORTS ... klik ... in je že ugasnjen ... al mam volan priklopljen al ne ... isto ... probal 5x ... vedno isto ... mašino sem šele prižgal ... tko da temp na CPU še niti 30 stopinj ni bilo ??? .... pod napako mi napiše

C:\WINDOWS\Minidump\mini111403-02.dmp
C:\DOCUME~1\rr\LOCAL\temp\WER2.tmp.dir00\sysdata.xml

Kaj ga zeza ... men zglena koz grafika ???? ker vedno ko se nekaj dogaja .. na preklopu ... ekrana ... se to zgodi ... ko mora nekaj novega polazat ;( ;( ;(

Sem že kr mal jezn ;((

SavoS ::

Lej zdaj !!!

Če maš nov - ćisto nov komp - pol se pa tak nimaš kaj špilat in hitro nesi v trgovino nazaj tja kjer si ga kupil in uveljavljaj garancijo, pa zateži naj ti ga tam pred tabo sprobajo, oz. jim ti pokaži kaj se z njim dogaja..........
Ne odpiraj kompa sam, ker boš izgubil garancijo!!!!!!!!!
Podpis..... Kdo mi je vkradu podpis???

Sej esm ga sam skupi setavil ... ma sej moram res iti na servis, ker očitno ga neki biksa .... še kr mam na sumu grafiko ... ne deluje mi tale ATI glih prepričljivo ... prej sem imel GF ... in je bolj okolju prijazna ... tut TV out ima tale RADEONKA full kr neki ... sploh nikoli ne veš točno, kaj se bo zgodilo, ko klikneš OK :\

aja to sem pozabil, vse isto XP , XP SP1, WIN 2000 ... ampak v WIN 2000 pa dela ... se nikoli ne resetira ... kaj je s temi WINDOWSI ... kr neki štrajkajo al kaj ;(( ;((

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Blue screen

Oddelek: Programska oprema
384394 (3663) solatko
»

Racunalnik kar ugasne

Oddelek: Pomoč in nasveti
334473 (4074) pol3ni
»

Ugašanje računalnika med igranjem

Oddelek: Pomoč in nasveti
353630 (2697) Bostjan99
»

Asrock 939 dual (strani: 1 2 3 412 13 14 15 )

Oddelek: Kaj kupiti
72940315 (20874) igor0203
»

Win 98, Win ME ali Win 2k? (strani: 1 2 )

Oddelek: Operacijski sistemi
585393 (4535) andrej

Več podobnih tem