» »

A1 Ultra in Omegle

A1 Ultra in Omegle

janKotnik ::

Kakšna fora je to da na mobilnem internetu A1 Ultra ne moreš se skoraj z nobenim povezat? Skos je siva slika z belo loading ikono na sredini? Takoj ko te z nekom skonekta (ker besedilo napiše) takoj prekine in spet išče. Študiral sem da mogoče A1 kakšne porte blokira, ampak dvomim, ker včasih pa sicer poveže z nekom in lahko vidiš sliko od kamere, ampak je izjemno redko.

Na telekomovem brezžičnem internetu je bila vsaka konfekcija uspešna in si lahko oebo videl

xseki ::

Pomoje je lahko kakšna NAT težava. Kolikor je meni znano, se na Omegle moraš povezati z drugo osebo (P2P), to pa ti verjetno Ultra ne dopušča (CG-NAT?).

janKotnik ::

xseki je izjavil:

Pomoje je lahko kakšna NAT težava. Kolikor je meni znano, se na Omegle moraš povezati z drugo osebo (P2P), to pa ti verjetno Ultra ne dopušča (CG-NAT?).

Ampak, čudno mi je ker se mi uspe povezat pri nekaterih. Recimo 1 na 15 je uspešen, na telekomu je bilo pa recimo 14 uspesnih od 15. Če bi bil problem ta NAT, bi potem moralo vse blokirat a ne? Pa če je p2p problem, pol verjetno tut torenti nebi delali.

Verjetno bi oni mogli men nek port odpret. Kak bi vedo kater port bi mi mogli odpret, ce bi mi sploh hoteli

Zgodovina sprememb…

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

IP kamere na mobilni 4G povezavi (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
564853 (2901) sloxl8
»

dostop do kamere preko interneta

Oddelek: Omrežja in internet
355309 (2442) Daniel
!

[Router] Kako forwardirat oz. odpret porte (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

372344462 (44918) ignats
»

IP kamera, mobilno omrežje

71804 (1452) gglazar
»

Chatroulette ban

Oddelek: Loža
132178 (1773) freesty

Več podobnih tem