Forum » Loža » Oprašanje
Oprašanje
him19 ::
Zdravo fantje(in punce), jaz imam eno oprašanje od online stave. Oprosti te od zacetka ampak slovenscina ni moj prvi jezik. Mi lahko nekdo pove kak je z davkom glede online stave?
Vem da loterija Slovenia odbje vse davke, ampak me zanima za tiste druge online spletne strani kateri majo registratio v druge države. V moji državi imamo zakon za stave in vse davka gre directno iz stave v davka.
Bonus oprašanje, če banka vidi na izpiske deposits in withdraws v bet365 je kak možnost da bi mel majn šans da dobim kredit zaradi tega? hvala vsem za odgovor. LP .
Vem da loterija Slovenia odbje vse davke, ampak me zanima za tiste druge online spletne strani kateri majo registratio v druge države. V moji državi imamo zakon za stave in vse davka gre directno iz stave v davka.
Bonus oprašanje, če banka vidi na izpiske deposits in withdraws v bet365 je kak možnost da bi mel majn šans da dobim kredit zaradi tega? hvala vsem za odgovor. LP .
- predlagalo izbris: Groot ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Online gambling in davek?! (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 16290 (12383) | superman |
» | Konec stavam na internetu v SloOddelek: Loža | 3100 (1955) | amigo_no1 |
» | Ali se pokru na slovenskem obetajo slabi časi?Oddelek: Problemi človeštva | 2463 (1912) | BlueRunner |
» | Mnenje: totalitarni vzgibi slovenskih oblasti pri odnosu do interneta (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Novice / Nova vsebina | 37378 (29500) | driver_x |
» | Nesposobnost UradnikovOddelek: Loža | 1743 (1359) | cortez |