» »

Nesposobnost Uradnikov

Nesposobnost Uradnikov

cortez ::

No dans mi je skor prevrelo možgane. Kaj se je zgodilo ?

Jst sm lepo zjutri (petek) vidu v Ekipi, da lahko staviš na športnih stavah dogodke iz nogometnega EP 2004, ki se začne danes. No, lepo si zapišem pare, še pogledam neke singl stave ter se odpravim na Pošto , ker samo tam majo športne stave v našem mestu. Prvo čakam…pa čakam… pri okencu (mogl je bit vsaj 20 min, jst sem bil pa drugi na vrsti; neki tipo pred mano je vplaču položnice za 650 Eurov? WTF) . No pridem na vrsto in dam pač listke s stavami, nakar se uslužbenka zmisli, da se neda stavit na dogodke, ker so že bili odigrani?!! Res, da majo na Portugalskem prestavljeno 1 uro naprej, ma EP se začne šele jutri, ji pravim. Nič. Ok, nisem se hotu kregat, čeprav vem, da se da dogodke vplačat še naslednji dan. Razpizdjen se odpravim na internet ter pošljem mejl na športno loterijo, kjer mi hitro (BTW: hvala na express odgovoru) odgovorijo, da je to izredna ponudba, in naj kliknejo samo na Akcije in pol na izredno ponudbo (jasno ko pasulj). Zravem mi dajo še GSM, naj pokličejo, če ne bodo znal. No po 2h se ponovno vrnem na kraj zločina. (že sam občutek me je premleval, da neki ne bo uredu. Tisti 6 čut, sej veste). No grem k drugem okencu, druga uslužbenka. Pomolim listke ter čakam… Jao, spet uni odgovor…Ne gre, te dogodki že odigrani. Men se je kr zatemnilo pred očmi, ma poskušam povedat poštarci, da naj klikne na Akcije in pol posebna ponudba.Neč. (PS. Za nekatere osebke res niso PC-ji. Te na pošti pa so tko avtomatizirani, da če jim rečeš eno in isto na 2 različna načina, te samo debelo gleda. Pa pametni da peče glava!). Še zmiram vroča glava. Rečem ji al mi noče naredit stave al pa nezna. Ja ne morem nč pomagat, pravi. Dobro, kje pa se lahko pritožim na vaše usluge, ji s resnim glasom odgovorim. Z drhtajočim glasom me pošlje na skrajno levo stran, ter se začne ment z delavko, kateri prihajam (bla bla bla, pač obično babje ). No, ta ,h kateri sem pršu, me že malo drugače sprejme, me ogovarja z gospodom in podobno. Dam ji številko GSM, in pol se začne..3 babe na kupu , zraven pa PC-prava tragikomedija. Naposled grem skupaj z njo k 1. okencu (tam ,kjer sem bil že pred 2 urama) in lejga zlomka, zdej pa gre. (Zraven javkajo, kako je to prezahtevno, kako jih ni noben nč obvestil in podobna jajca.) Le dobim potem tiste singl stave, 3 stavo sem mel pa mešano. Spet mi reče ,da ne gre (čeprav mi je model z loterije zagotovil, da lahko mešaš redne + izredne dogodke). Ok pravim, dajte mi sam izredne dog. Pole. (Sm mel že pol kufer nesposobnih bab, tko da se mi ni dal prerekat). Na pošti in zaradi nje sem zgubu 2 uri, ker so nekateri uradniki PC nepismeni.

Ma zakaj pa pole majo neko dejavnost, če pa neznajo delat z njo?!!! Totalno zmešan dan. Samo zagroziš s pritožbo, pa ti že ležijo pod nogami.

A je mel kdo še kako podobno ˝dogodivščino˝?


lp,

cortez
|O ;( ;((

jsmith ::

Relax, take it easy. 8-)

Ne se sekirat za take malenkosti, škoda živcev. Precej je odvisno tudi od tvojega načina komuniciranja. Tudi jaz imam podobne prigode, ampak ponavadi poizkušam stvari rešiti v obojestransko zadovoljstvo.

Dvomim da ti poznaš čisto vse funkcije v vseh programih, ki jih uporabljaš. :))

cortez ::

jst sm to vzel na easy.

sam jst s programi ne služim!

Oni pa dobijo za to plačilo. In če nekaj ponujajo pol bi moral obvladat, ne ?!!

perci ::

cortez: se mi kar smiliš, mene tut taka nesposobnost iz tira vrže ;( - najhuj je pa to, da jo videvam vsak dan

ferdo ::

ja, žalostno.. biti pismen je dandanes velik pojem.

flipflop ::

cortez, si pa zrihtaj online stave, lahko prek naše športne loterije al pa še boljše preko tujih stavnic!

cortez ::

sej ne rečem da sm nevemkaki hazarder.

Vendar od časa do časa prija malo.


Daš denar, pole ti ta take ustrelijo.Je že blo odigrano ...joj.

PROTOTIP ::

BTW: A si slučajno kaj zadel?

Alec999 ::

na keri Posti pa je bilo to?

cortez ::

zadel še nisem, ker sem igral singl stave. (naj strelec, kdo bo prvak in podobno).

To je blo na pošti NG.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: cortez ()

BigWhale ::

Predlagam ti, da za sprostitev odigras eno pasjanso in gres na bliznji hrib razstavit in nazaj sestavit turbino v hidro elektrarni.

Ali pa se bolje, poisces vse tvoje poste na slo-techu in jih preberes... ;>

cortez ::

BigWhale : WTF ???

na hrib bom šel.To je tvoja najboljša ideja.Sam cerkve se ne da razstavt.

cortez ::

Zadel SEM !!!!!!!!!!!!

Francija : Anglija - 1

Švedska : Bolgarija 1

Nemčija : Nizozemska 0
-----------------------------------

za 200 Sit dobim 2.280 Sit (boljš kot nč je)

Na singl stavah pa vodim (naj strelec : izbral sem Larsona). Sedaj dobro kaže.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Stavni nasveti (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
12141143 (16405) Pinturicchio
»

Stave? (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
8821095 (11288) Dzhimen
»

Športne stave

Oddelek: Loža
397109 (5420) bdoxx
»

športne stave (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
8618059 (8967) GregiB

Več podobnih tem