» »

Supergalactix

Supergalactix

Betalord ::

Oj,
prišel sem do končne faze razvoja majhne igrice, ki jo skušam objaviti na Steam + Google Play + Epic Games Store. Igro sem razvil v prostem času kot hobby, tako da je majhna, preprosta, indie igrica, in z njo gotovo ne bom služil bajnih denarcev... :) Kakorkoli, trenutno se srečujem s problemom, da nimam nikogar, ki bi bil pripravljen zadevo inštalirat in jo poskusit igrat in mi dat feedback. Predno jo izdam nujno rabim mnenja drugih. Po tolikem času, ko delam na tem projektu, sem izgubil objektivost (meni se stvar dopade, nimam pa pojma, kako stvar doživljajo drugi). Zato vas lepo povabim, če imate kakšno minutko časa, da si stvar inštalirate (zastonj seveda - ob posredovanem feedbacku dobite tudi cdkey za polni release, ko pač bo... upam, da čim prej). Trenutno je na voljo na Steamu in Google Play (obstaja tudi stran na EGC ampak še nisem builda uploadal).

Navodila:

STEAM:
https://store.steampowered.com/app/2398...
Klikniti je potrebno na "Join the Supergalactix Playtest" -> Request Access. Po kliku ste avtomatično dodani na seznam testerjev in imate poln dostop do igre.

GOOGLE PLAY:
OK tukaj je stvar na žalost bolj komplicirana. Nujno potrebujem vaš gmail naslov, ki ga uporabljate za Google Play Store, da vas dodam na seznam internih testerjev (public test je na žalost plačljiv, Google Play ne omogoča zastonj javnega testiranja v primeru da je aplikacija plačljiva). Tako da mi morate posredovati vaš gmail naslov (PM ali na sgx@betalord.com).

Trailer (full, vsebuje tudi gameplay):


Teaser:


Spletna stran:
https://sgx.betalord.com

Hvala za pozornost :-)

oo7 ::

Sem samo na hitro probal bom zvečer malo več igral.

Glasba in uvoda sta super. Edino, ko sem šel na misijo mi ni čisto jasno kako deluje :) sem probal dvakrat pa me je nasprotnik vedno porazil. Uspel sem osovjiti večino krogov ampak na koncu je bilo vse rdeče.

Zvečer nadaljujem.

Betalord ::

Probaj kliknt na "Tutorial" ;-)

oo7 ::

Zanimiva igra kot nek Risk v veoslju :)
Edino igra se mi zdi pretežka tudi na easy. Verjetno sem prepočasen :)

Betalord ::

Naah nisi prepočasen, imaš prav. Sedaj mi tudi drugi pravijo, da je pretežko. Kar je zanimivo, namreč meni se je originalna kampanja zdela prelahka, zato sem jo naredil težjo - ampak težka postane šele potem kasneje, prve misije so še relativne "lahke" (ampak so se vsi pri njih zapeli) :-) Skratka, bom moral na novo zdizejnirat kampanjo verjetno (ali pa narest eno lažjo, tutorial kampanjo, bom videl).


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

Android - katere aplikacije (strani: 1 2 3 447 48 49 50 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
2464832061 (951) PARTyZAN
»

Huawei predstavil Mate 30 Pro - brez Googlovih aplikacij (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Android
11227819 (21020) xmetallic
»

Google bo proizvajalcem pametnih telefonov začel zaračunavati Google Play v EU (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Novice / Android
16242601 (32509) Ales
»

[android]market prodaja aplikacij (strani: 1 2 )

Oddelek: Programiranje
6624212 (10030) Nefreteta
»

Aplikacije samsung

Oddelek: Mobilne tehnologije
291973 (1446) xda develope

Več podobnih tem