» »

Avto kot identiteta posameznika, je z ljudmi res tako enostavno manipulirati?

Avto kot identiteta posameznika, je z ljudmi res tako enostavno manipulirati?

««
5 / 10
»»

m0LN4r ::

Okoren si al pa imas prevelik avto z dolgimi vrati.
https://ref.trade.re/38mvdvxm
Trade Republic 38MVDVXM

feryz ::

Dejstvo je, da za tega južnjaka večina na forumu ne bi nikoli vedela, če ne bi provokator odprl nove teme. S frišnim računom.
Ali zaradi foušije ali zaradi reklame za tega tipa.
Sicer pa bo tale ugotovil, kaj si je nakopal na glavo, ob prvem servisu. Ni se prejšnji lastnik zastonj znebil tega avta.
800 evrov košta da haubo dvignejo, nato se šele začne veselica.
Razen če mislite, da se tole pod kozolci servisira s pomočjo lokalnega majstora za sve.

Miki N ::

Da ne govorimo o tistih tečnih ležečih policajih, ki ti butajo podvozje Lambota. Še dobro, da jih imam več.

OutOfTheBox ::

Zivljenje v trenutku je super, lahko je pa precej drag sport xD

Upokojit se danes mlad, ni nekaj težkega sploh. Problem je ker večina tega sploh ne razmišlja ali pa samo živijo življenje drugih. Kakšno leto ali dve se sfokusiraš na nekaj v svoji branži in skušaš zakrpati kakšno nišno luknjo s svojo rešitvijo, pa lahk takoj zaslužiš več naenkrat. Če je premalo, zadevo ponoviš.

Kar je važno je samo to da mlad naštudiraš dizajn svojega življenja in kaj bi od njega sploh rad imel.

Drugače ni nič narobe z dragimi avtomobili, če ti je to všeč npr.

Zgodovina sprememb…

deco16 ::

Kero veselje, pa mora še vedno tankat notr gorivo od šejkov. Ko ga nebodo spustili v večino centrov v EU bo pa jok.

OutOfTheBox ::

Tudi Tesla lahko da dost veselja in pozornosti če jo potrebuješ.

deco16 je izjavil:

Kero veselje, pa mora še vedno tankat notr gorivo od šejkov. Ko ga nebodo spustili v večino centrov v EU bo pa jok.

Tisto od sejkov disi najboljse. V center se ne splaca it, cone 30, lezeci, luknje. To gres nekam v hribe, kot Monte Carlo - Col de Turini, Alpenstraße itn. da auspuh odmeva v dolini.
Trade Republic 38MVDVXM

Zgodovina sprememb…

• spremenil: m0LN4r ()

energetik ::

sreda je izjavil:

Najraje hodim v Hofer, ker imajo normalno velik parkplac - dovolj široke boxe. Kadar parkiram v Mercatorju, zelo težko ven zlezm, ker je parkiranje tako na tesno. Pa nisem debel.
Enako jaz, kljub temu da bi si lahko vsako leto kupil novo Corollo brez kredita. V "diskonte" grem rad zato, ker je vedno ogromen plac za parkirat, ker točno vem na kateri polici je kakšna roba, ker vem da je tista roba p/p in ker grem čez blagajno v 1min namesto čakanja na pike/kartice/položnice/nalepke/klepetanja s trgovko. Zato je Mancinijev zapis vprašljiv. Morda je bil tisti tip dejansko ljubitelj salam, pa se samo ni mogel odločiti ali bi pasjo radost ali ogrsko. :))
vires in numeris

Zgodovina sprememb…

sreda ::

m0LN4r je izjavil:

Ja je mal veči avto - mondeo. Okoren pa nisem, ker tudi mal jogo vadim.
Je pa zanimivo to, da pred 13 leti, ko je bil avto nov je bilo butanje z vrati vanj zelo pogost pojav. Prva tri leta je bilo to zelo očitno. Sedaj tega pojava ne opažam več - pa je bil lansko leto poliran + keramika.

Itak pa je bilo to leta 2008, ko je bila kriza in so ljudi iz služb metali.
Danes ima tisti tip že tretji novi audi in pasjo radost parkrat navito okrog hiše.

profii ::

feryz je izjavil:

Itak pa je bilo to leta 2008, ko je bila kriza in so ljudi iz služb metali.
Danes ima tisti tip že tretji novi audi in pasjo radost parkrat navito okrog hiše.

Prej bi rekel, da tisti tip še vedno fura isti Audi, kilometre si zbija, da lahko frendom govori, da je še dobar, ker ima samo 160kkm. Šraufa ga sosed Šemzo.

Šemzo je dober mehanik, za razliko od uradnih nategunov!

Utk ::

Šemzo ima veze, Šemzo zna vse, Šemzo bi lahko popravljal kraljičine mercedese za 200 evrov na uro, ampak se je odločil, da bo raje pod kozolcem popravljal Nenadove bmwje za škatlo čikov.

KsilaHo2 ::

WizzardOfOZ je izjavil:

KsilaHo2 je izjavil:

Ni res. To zgoraj so BRUTO plače!

Za imet 2500 EUR neto rabiš cca 4100 EUR bruto plače! https://www.optius.com/iskalci/karierna...

Zdej pa odčitej koliko ljudi v Sloveniji ima preko 4100 EUR bruto plače?

Ti si zamešal bruto in neto plače..

Nad 2500 EUR NETO ima samo okrog 1 % ljudi v Sloveniji. 2500 EUR neto je 4100 EUR bruto. Torej na grafu rabiš gledat kdo ma več kot 4100 EUR bruto.

Zakaj nisi prebral tega že prej, ta graf je na tej zadnji strani teme bil z moje strani že dan, veš? Torej sploh ne bereš. Kaj ima smisel da komentiraš tisto kar sploh ne prebereš?

Daj dobro poglej ta graf še enkrat. Ker se graf po 50EUR dviga, meni zgleda kot 0,25% pri 4139, pa potem spet 0,25% pri 4189 in tako naprej do nekje 6000EUR, kjer pade že dost nizko. Ampak v osnovi več kot 1 %, dost več.

Sem ga pogledal že prej, nikakor ni 11 % tistih nad 4100 EUR bruto plače (2500 EUR neto), ampak je takih okrog 1 %. Morda 1,3 % but yeahh, okrog 1 % nevertheless. Ti si pa reku da jih je 11 % lol.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: KsilaHo2 ()

karafeka ::

Kakšna razlika je med:
- nekim "inženirjem", ki po forumu dnevno posiljuje kako bomo brez EVjev (ki btw stanejo od min. 40k€ naprej) vsi pocrkali, in kako so ne vem koliko boljši od ICEjev in se jih splača kupit ker ogromno privarčuješ, pa čeprav se samo po mestu voziš
- in tem youtubarjem (oz. vsakim influencerjem, ki jim zadaj še plačujejo, da pozitivno ocenijo neko skrupcalo), ki ga je inže..eee.. KsilaHo2 prilepil oz. multinacionalkami, ki nas dnevno posiljujejo, da je prednost v tehniki in s takimi forami?

Ves ta kapitalizem in potrošništvo nas bo zadušil v naših lastnih smeteh. Potem pa imajo v Keniji gore oblačil, ki jih še enkrat ne date gor, potem pa stran vržete, ker pač niso več in, in so morja in zemlja polna mikroplastike vsepovsod.

Apofis ::

sreda je izjavil:

2008 ko je izbruhnila kriza sem se odjavil od RTV-ja in časnika Finance in prodal televizijo.
2016 ko je izbruhnil škandal na Facbook z Cambridge Analytico sem zaprl še ta account.
Ostal mi je le še Reddit. S časom sem spoznaval, da me določene teme pomirjajo, druge razburjajo.
Tako da v glavnem spremljam bolj lahke teme kot so zero waste, minimalizem, visible mending in podobno. S časom sem izgubil željo po materialnem in željo po kupovanju nove robe. Fokus posvečam izobraževanju in življenju v trenutku - priporočam.

Torej maš brezskrbno streho nad glavo, račune plačane vsak mesec, si zdrav...bravo...k ma človek vse to uštiman se je lahko it hipijevstva in drugim pamet solit...

m0LN4r je izjavil:

KsilaHo2 je izjavil:

Evo eno random parkirišče (vpiši v Googla parkirišče in daj pod slike):

Ja in kaj je zdaj tu razen nekih osnovnih modelov?
Kje so tile dvoji dragi avti, ki si jih ne morejo privoscit?

Rabljen bmw za 10k bi naj bil problem na sliki?

Lej že takoj spredaj se vidi 2 bela BMWja in 1 Mercedes. Pa še zadaj so. Ampak že te trije avti je precej več kot 1 %, ker plačo za tak avto ima samo okrog 1 % Slovencev. Morda slika ni lih najboljša, ker je to bila dejansko prva slika ki sem jo na googlu našel (ni sem mi dalo iskat, priznam). Ampak če se sprehodiš po Ljubljanskih parkiriščih vidiš še več premium avtov kot tu na sliki. Spomnim se kakšno leto nazaj članka Slovenskih novic z naslovom nekako tako: "Lejte kako dobri avtomobili so parkirani pred Fakulteto za družbene vede!". In dejansko je res! Pa ne samo pred fakulteto za družbene vede, tudi povsod drugje po Ljubljani.

Zgodovina sprememb…

issak ::

m0LN4r je izjavil:

Tvoji posti nimajo ne glave, ne repa.
Kavbojke, kjeeeee?

https://www.dsquared2.com/us/d2kids-ska...

Sicer prvič slišim za za brand, tako da ne vem če so to iste kavbojke kot jih "nosijo vsi sošolci". Dobiš pa tudi Diesel in Armani v rangu 150eur, ko ni znižan (ampak trendovsi osnovnošolci valda ne nosijo lanske kolekcije, ali pač?)

Meni so precej grde, tbh. Sem pa sam izjemno zadovoljen z "Mr. black" za 31eur in "only and sons" za 26.

sreda je izjavil:

m0LN4r je izjavil:

Ja je mal veči avto - mondeo. Okoren pa nisem, ker tudi mal jogo vadim.
Je pa zanimivo to, da pred 13 leti, ko je bil avto nov je bilo butanje z vrati vanj zelo pogost pojav. Prva tri leta je bilo to zelo očitno. Sedaj tega pojava ne opažam več - pa je bil lansko leto poliran + keramika.

Trik da ti nihče ne butne v avto je, da ga parkiraš med BMWja in Audija.
Desktop: i7-12700F | 7900XTX | Asrock H670M-ITX/ax | 32 GB RAM | Dell G3223Q
Server: G4560 | 16GB RAM | 3x4TB
OLKB Planck | Logitech G Pro X Superlight | Sennheiser HD660S2

Zgodovina sprememb…

• spremenil: issak ()

KsilaHo2 je izjavil:

m0LN4r je izjavil:

KsilaHo2 je izjavil:

Lej že takoj spredaj se vidi 2 bela BMWja in 1 Mercedes. Pa še zadaj so. Ampak že te trije avti je precej več kot 1 %, ker plačo za tak avto ima samo okrog 1 % Slovencev. Morda slika ni lih najboljša, ker je to bila dejansko prva slika ki sem jo na googlu našel (ni sem mi dalo iskat, priznam). Ampak če se sprehodiš po Ljubljanskih parkiriščih vidiš še več premium avtov kot tu na sliki. Spomnim se kakšno leto nazaj članka Slovenskih novic z naslovom nekako tako: "Lejte kako dobri avtomobili so parkirani pred Fakulteto za družbene vede!".

Pred leti sem živel v bloku, kjer je bilo največje stanovanje ~55 m2, letnik 69, najdražji avto na parkingu je bil pa nov Mercedes GL. Razni X4, X5, X6 tudi niso bili redkost.
Nevem kateri manager živi v kurniku in vozi avto višje vrednosti od njegovega osnovnega prebivališča.

CiClon ::

Pa sej pogledaš vozni park pred Lidli, Hofri in je vse jasno. Mentaliteta je taka, da folk, ki je v rangu minimalca al pa mal nad njim kešira za avte, ker to je pa treba, to se vidi.

Sem šel zdele še enkrat gledat cel posnetek, tip prav hodi od soseda do soseda, od frenda do frenda, jim trka na vrata, jim kaže svoj nov avto in se važi, a se vam to zdi normalno?! A vsaka bajta v Ljubljani stane 10x več od tega avta. Pač tip res ni čisto pri sebi. :))

Zgodovina sprememb…

stara mama ::

Dobr vas je OP,
mu je (si je) nabil še dodatne oglede v skupnosti, ki tovrstnih vsebin drugače ne konzumira.

Sedi 5! (je rekel učitelj pri pouku prodaje in marketinga)

Nimamam prav nič z kreatorjem tega videa stara mama. Hotel sem samo izpostaviti debilnost takega obnašanja, ker tole ni edini primer, ampak splošen pojav v Slovenski družbi, kar je velik problem. Veš koliko boljše življenje bi lahko imelo večina ljudi če takšnole metanje ven z dobrimi avtomobili ne bi bil vsesplošen pojav?

Zgodovina sprememb…

energetik ::

CiClon je izjavil:

Pa sej pogledaš vozni park pred Lidli, Hofri in je vse jasno. Mentaliteta je taka, da folk, ki je v rangu minimalca al pa mal nad njim kešira za avte, ker to je pa treba, to se vidi.
Vsaj v našem Hoferjem (malo izven LJ) vidim več srednjega sloja (kolikor lahko na videz ocenim), kot pa v Šparu Vič ali Leclercu... Tako da kot rečeno "diskonti" niso ravno zanesljiv indikator.
Kot rečeno jaz grem npr. v Hofer rad zato, ker dobim skoraj pred vhodom konkretno širok parkplac in ker ne čakam pred blagajno kot butl.
vires in numeris

Zgodovina sprememb…

deco16 je izjavil:

Ko bi saj bencinarja vzel, tip je vzel dizla in to v letu 2023 lol. :)) Sej nismo več leta 2005 pizda.

Zgodovina sprememb…

stara mama ::

KsilaHo2 je izjavil:

Hotel sem samo izpostaviti debilnost takega obnašanja, ker tole ni edini primer, ampak splošen pojav v Slovenski družbi, kar je velik problem. Veš koliko boljše življenje bi lahko imelo večina ljudi če takšnole metanje ven z dobrimi avtomobili ne bi bil vsesplošen pojav?

Dobro jutro, pod katerim kamnom si pa do sedaj spal?
Proti takemu absurdnemu obnašanju najraje glasuješ s tem, da niti ne klikaš njihovih vsebin.
Lahk se pa tolažiš, da si inteligentnejši od konzumatorjev tovrstnih vsebin.

Zgodovina sprememb…

energetik je izjavil:

sreda je izjavil:

Najraje hodim v Hofer, ker imajo normalno velik parkplac - dovolj široke boxe. Kadar parkiram v Mercatorju, zelo težko ven zlezm, ker je parkiranje tako na tesno. Pa nisem debel.
Enako jaz, kljub temu da bi si lahko vsako leto kupil novo Corollo brez kredita. V "diskonte" grem rad zato, ker je vedno ogromen plac za parkirat, ker točno vem na kateri polici je kakšna roba, ker vem da je tista roba p/p in ker grem čez blagajno v 1min namesto čakanja na pike/kartice/položnice/nalepke/klepetanja s trgovko. Zato je Mancinijev zapis vprašljiv. Morda je bil tisti tip dejansko ljubitelj salam, pa se samo ni mogel odločiti ali bi pasjo radost ali ogrsko. :))

Ja samo tebi se vmes ne premika adamovo jabolko in vmes ne goltaš sline ane? Al pa drug primer, ti ne zbiješ par letne punčke, izstopiš iz avta, vidiš majhno prasko na odbijaču in zbrcaš negibno telesce na cesti je tako? No vidiš, folk pa to dela. In to tem tudi piše Mazzini. To je bil resničen Slovenski primer. Ali pa akcije "pomagajmo" ker za folk zbirajo denar, a na dvorišču imajo dober avto, vendar za hrano pa nimajo in jokajo na televiziji naj jim ljudje pomagajo, tudi o tem piše Mazzini v sobotni prilogi. Kaj tekemu človeku dogaja v glavi da najprej zbije otroka, nato pa namesto da bi mu pomagal ga ZBRCA?! Tip je zapravil zadnji evro za svoj avto na lizing in sedaj v tisti praski vidi katastrofo za družinski proračun, morda celo cel mesec ali dva jedenja zelja in fižola da bo lahko plačal popravilo tiste praske na odbijaču, točno to je! In točno to je problem v slovenski družbi, da oprana neracionalna večina v nakup dobrih avtomobilov ki ji jih ne more privoščiti SILI racionalno manjšino. Točno to je problem, velik problem.

Zgodovina sprememb…

"Kočevje je majhno mesto in se ljudje več ali manj poznajo, boli, ko pride taka družina z BMW X5 v trgovino, boli jih, ko vidijo hčerko Marjetko, kako se vozi v dobrem športnem avtu, boli jih, ko vidijo, da ima Evgen poleg BMW X5 še vrhunski štirikolesnik in poleg tega tudi otroci svoj nekoliko manjši štirikolesnik. Evgen ima v lasti traktor s priključki, puške za lov.... Tudi Marjetka ima svoj tekmovalni motor in to še zdaleč ne slab ali pa star," je nekdo zapisal na Facebooku.

Več na: https://www.zurnal24.si/magazin/vip/pop... - www.zurnal24.si

profii je izjavil:

"Kočevje je majhno mesto in se ljudje več ali manj poznajo, boli, ko pride taka družina z BMW X5 v trgovino, boli jih, ko vidijo hčerko Marjetko, kako se vozi v dobrem športnem avtu, boli jih, ko vidijo, da ima Evgen poleg BMW X5 še vrhunski štirikolesnik in poleg tega tudi otroci svoj nekoliko manjši štirikolesnik. Evgen ima v lasti traktor s priključki, puške za lov.... Tudi Marjetka ima svoj tekmovalni motor in to še zdaleč ne slab ali pa star," je nekdo zapisal na Facebooku.

Več na: https://www.zurnal24.si/magazin/vip/pop... - www.zurnal24.si

Evo točno o temle sem govoril, pa nisem našel članka, hvala!

Prosijo za denar, za hrano nimajo, hiša jim propada in je plesniva tako da jim najeda zdravje, a hkrati na dvorišču se svetlikajo premium avtomobili. Narobe svet.

WizzardOfOZ ::

Meni je najbolj smešno, ko pred zimo avtomobili višjega razreda stojijo pred bauhausom in obijem, lastniki pa nalite gume ven nosijo, ker ni za ene navadne zimske gume.
Celo leto zelje pa krompir, regres gre za registracijo, božičnica pa za en slab servis na leto. Klošarji.
Milčinski je napisal butalce kot prispodobo in ne kot priročnik!!!
Svuda u svijetu ima budala ali je izgleda kod nas centrala!!!

KsilaHo2 je izjavil:

Nimamam prav nič z kreatorjem tega videa stara mama. Hotel sem samo izpostaviti debilnost takega obnašanja, ker tole ni edini primer, ampak splošen pojav v Slovenski družbi, kar je velik problem. Veš koliko boljše življenje bi lahko imelo večina ljudi če takšnole metanje ven z dobrimi avtomobili ne bi bil vsesplošen pojav?
Jaz sem mu pa kar malo fouš.
Kupil je neka cenena jajca in je vesel kot otrok. Tudi pri tistih, ki so v njegovem krogu, zadeva pali. Dobro vložen denar, bi se temu reklo.

Jaz pa bom dobil, vsaj planirano je tako, kolica, s katerimi bi kupil 4 njegove, niti se jih ne veselim, niti ljudje okrog mene sploh ne vejo, da sem kaj naročil.
Ko sem dobil prvo zafiro, je moj brat za to izvedel za to kak mesec ali še več kasneje. Se pač ne vidiva tako pogosto. In sploh ni komentiral avta, zakaj bi ga?
Drugih pa itak niti najmanj ne briga s čim se vozim. Pač z nekim avtom. Črn, srebrn, črn. Vse je isti k....

stara mama je izjavil:

KsilaHo2 je izjavil:

Hotel sem samo izpostaviti debilnost takega obnašanja, ker tole ni edini primer, ampak splošen pojav v Slovenski družbi, kar je velik problem. Veš koliko boljše življenje bi lahko imelo večina ljudi če takšnole metanje ven z dobrimi avtomobili ne bi bil vsesplošen pojav?

Dobro jutro, pod katerim kamnom si pa do sedaj spal?
Proti takemu absurdnemu obnašanju najraje glasuješ s tem, da niti ne klikaš njihovih vsebin.
Lahk se pa tolažiš, da si inteligentnejši od konzumatorjev tovrstnih vsebin.

Seveda sem, moja inteligenca je precenila da je "tistih par klikov" več vredno širše družbene razprave in opozarjanja ljudi na ta problem v naši slovenski družbi. Prednosti pač prevagajo slabosti, tako kot pri vsaki racionalni odločitvi.

Zgodovina sprememb…

CiClon ::

Sej to se pozna tudi pri drugih zadevah - avto je pri nas top vrednota, folk hoče višjo plačo zato da bi kupil boljši avto. Kaki javni prevoz a si normalen. Avto! Najbolj Slovenca razpali če se kam ne more pripeljat z avtom.itd

CiClon, jst mislim da je to je problem balkanske mentalitete, v razvitih zahodnih državah se ljudje ne obnašajo na ta način. Recimo Nizozemska, kar 80 % ljudi se redno vozi na šiht s kolesi, okrog 35 % pa vsakodnevno. Pa imajo precej višje plače kot mi, pa še nekaj za svoje zdravje in počutje mimogrede naredijo, boljše kot fitnes, pa še zastonj je. Balkanska miselnost nas bo pokopala.

Evo recimo ane, tale video ima sicer clickbait naslov, ampak zelo lepo pojasni zadeve.

Zgodovina sprememb…

Ja, ampak svojga otroka pa ne boš poslal v šolo s kolesom, ampak mu boš takoj ko boš lahk dal avto. Ker ga imajo tudi sošolci...

A vidiš kakšen si?

Ne, ne bom mu takoj dal avta. Sem mu kupil kolo z električnim pogonom in hodi sam v šolo, jst sploh ne rabim skrbet za to. Lih to kar ti praviš je narobe da folk dela. Če mal pomislimo se vse povezuje: zakaj je recimo vozniška kultura tu v Sloveniji tako slaba, vsi živčni, vsi trobijo, ne znajo vozit, izsiljujejo, ne gledajo ipd? Zato ker folk nič ne naredi za svoje zdravje in počutje! Če bi se dobro počutili (recimo po eni luštni turci s kolesom), potem tudi ne bi bili tako živčni, nervozni in bi tudi bolje vozili. Vozniška kultura v Sloveniji je na psu to be honest. V tujini folk vozi precej bolje, precej manj živčno. Lih to je verjetn ta "slovenska nevroza" o kateri je Mazzini govoril v svojem članku. Vsi zakreditirani za svoje avte, se odrekajo vsemu, si gledajo pod prste, ne hodijo na počitnice, bajta jim gnije od znotraj, stene razpokane, komaj da še stoji, jejo fižol, repo in zelje, samo da zberejo tisti obrok kredita za avto vsak mesec. Pol pa logično da je tak človek živčen na cesti, da se ne počuti dobro, je živčen v svoji vožnji in jezen na vse in vsakogar. Popolnoma logično.

Zgodovina sprememb…

asdf_jklc ::

Vau celih 40.000 EUR je dal za DE skropucalo? Še za določene modele Renaulta nimaš dovolj 40.000 EUR da ga lahko kupiš, ta pa ja posnel video, kjer se hvali z Mercedesom na 40.000 EUR. Uh kako patetično. Če malo poskrolate ima na strani tudi gaming room video in po hvalisanju sem mislim, da ima stol dva jurja in mašine 10.000 EUR po komadu, potem pa odpreš speke, pa vidiš, da imaš jalovo povprečje. Kar pomeni lahko samo dvoje: ali je res to bogi, da mu materialne dobrine prinašajo tako veselje ali pa namensko dela iz sebe bedaka in na ta račun dobro služi - kot sta to naredila vedeževalec Blaž in uni mariborčkan ki poje. Je pa dejstvo iz kanala, da tip še ni videl vrhunske gaming mašine, stola in tudi avta (če dam na stran, da gredo meni čefurske svetleče bliskajoče pizdarije na kurac - js sem s tem zaključil po stunanem avtu v Underground 1)

Zgodovina sprememb…

sbawe64 ::

energetik je izjavil:

sreda je izjavil:

V Hoferju prav tekmujejo, kako bodo čimbolj prestavili robo na naslednjo poljubno lokacijo.
Vsak teden znova.
2020 is new 1984
Corona World order

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: sbawe64 ()

bobiii16 ::

Scaramouche3 je izjavil:

Tebe bolj moti,da je nekdo uspel, sploh, ki ne deluje da je zelo sposoben, pač introverte moti,da nekdo lahko z gobcem dobi keš, ki ga nekdo z fakulteto ne more, poleg tega, da ni avtohton.
Sprijazni se!
ti se krepko motiš, očitno spadaš med ljudi katerih ego je avto

asdf_jklc ::

Offtopic sicer, ampak a vi ste obsedeni s tem, da če ima nekdo denar, da ne sme kupovat v Lidlu? Lidl ni nč drugačna trgovina od famoznega Špara ali Mercatorja. Puste folk, da hodi tja, kamor mu paše. Edino kar razumem je ja, da si nekdo kupi avto za 50.000 €, potem ima pa na njem čang šlang gume in kupuje na maximalnih razprodajah v Evrospinu. Ampak tako je hotel, zakaj bi mi sodili. Zarad mene si lahk travo kosi pred LIDLom pa jo potem je.

p7861655 Ko sem dobil prvo zafiro, je moj brat za to izvedel za to kak mesec ali še več kasneje. Se pač ne vidiva tako pogosto. In sploh ni komentiral avta, zakaj bi ga?[/st.citat naj bi izjavil:

Se pravi vemo o tvojem voznem parku več kot tvoja lastna familja! To je pa že kar in

Se pravi vemo o tvojem voznem parku več kot tvoja lastna familja! To je pa že kar intimno. :|

KsilaHo2 je izjavil:

m0LN4r je izjavil:

KsilaHo2 je izjavil:

Lej že takoj spredaj se vidi 2 bela BMWja in 1 Mercedes. Pa še zadaj so. Ampak že te trije avti je precej več kot 1 %, ker plačo za tak avto ima samo okrog 1 % Slovencev. Morda slika ni lih najboljša, ker je to bila dejansko prva slika ki sem jo na googlu našel (ni sem mi dalo iskat, priznam). Ampak če se sprehodiš po Ljubljanskih parkiriščih vidiš še več premium avtov kot tu na sliki. Spomnim se kakšno leto nazaj članka Slovenskih novic z naslovom nekako tako: "Lejte kako dobri avtomobili so parkirani pred Fakulteto za družbene vede!". In dejansko je res! Pa ne samo pred fakulteto za družbene vede, tudi povsod drugje po Ljubljani.

Uvozeni za 8990.- z 150.000km

CiClon je izjavil:

Kje ti to vidis? V sloveniji ziher ne.
Trade Republic 38MVDVXM

Zgodovina sprememb…

• spremenil: m0LN4r ()

asdf_jklc je izjavil:

Offtopic sicer, ampak a vi ste obsedeni s tem, da če ima nekdo denar, da ne sme kupovat v Lidlu? Lidl ni nč drugačna trgovina od famoznega Špara ali Mercatorja. Puste folk, da hodi tja, kamor mu paše. Edino kar razumem je ja, da si nekdo kupi avto za 50.000 €, potem ima pa na njem čang šlang gume in kupuje na maximalnih razprodajah v Evrospinu. Ampak tako je hotel, zakaj bi mi sodili. Zarad mene si lahk travo kosi pred LIDLom pa jo potem je.

Viš, lih MORAMO mu sodit, dal je za avto 50.000 € in ima gor čang šlang gume in kupuje na največjih razprodajah v Evrospinu. Zakaj mu MORAMO sodit? Ker je teh ljudi veliko in s svojim zgledom SILIJO ostale da naredijo enako debilno neumnost.

KsilaHo2 je izjavil:

Ne, ne bom mu takoj dal avta. Sem mu kupil kolo z električnim pogonom in hodi sam v šolo, jst sploh ne rabim skrbet za to. Lih to kar ti praviš je narobe da folk dela. Če mal pomislimo se vse povezuje: zakaj je recimo vozniška kultura tu v Sloveniji tako slaba, vsi živčni, vsi trobijo, ne znajo vozit, izsiljujejo, ne gledajo ipd? Zato ker folk nič ne naredi za svoje zdravje in počutje! Če bi se dobro počutili (recimo po eni luštni turci s kolesom), potem tudi ne bi bili tako živčni, nervozni in bi tudi bolje vozili. Vozniška kultura v Sloveniji je na psu to be honest. V tujini folk vozi precej bolje, precej manj živčno. Lih to je verjetn ta "slovenska nevroza" o kateri je Mazzini govoril v svojem članku. Vsi zakreditirani za svoje avte, se odrekajo vsemu, si gledajo pod prste, ne hodijo na počitnice, bajta jim gnije od znotraj, stene razpokane, komaj da še stoji, jejo fižol, repo in zelje, samo da zberejo tisti obrok kredita za avto vsak mesec. Pol pa logično da je tak človek živčen na cesti, da se ne počuti dobro, je živčen v svoji vožnji in jezen na vse in vsakogar. Popolnoma logično.

Elektricno kolo je statusni simbol, ker opranc
Trade Republic 38MVDVXM

Nikakor ne, električno kolo mnogo lažje nadomesti avto kot pa navadno kolo, pa še bolj zabavno je za vozit. Dostikrat vzamem sina sabo ko grem na kakšen sosednji hrib, ni šanse da bi to počel redno pri 25 % klanca na navadnem kolesu, sploh pa ne sin! Pa tud že od malega ga navajam, sva šla tud kar nekajkrat po mestu s kolesom in sem mu razložil vsa pravila varne vožnje in pasti ki nanj prežijo. Sem mu rekel "sine, vidiš tukaj je nepregleden ovinek, tale bajta ti zakriva pogled, tukaj ne smeš pripičit mimo, ker te bo mimogrede nekdo z avtom spregledal in bo pizdarija, moraš pičit samo tako hitro da boš lahko še vedno ustavil tudi če te bo kdo izsilil, pa še malo fore si pusti sem mu rekel. Vidiš nepregleden ovinek lepo zmanjšaj hitrost dokler ga ne prevoziš sem mu lepo rekel. Skratka vse sem mu razložil, je treba tole našo mladež vzgojit v ta pravih vrednotah, da bodo tudi ko bodo večji znali kaj narest za svoje počutje in zdravje. :)

sbawe64 je izjavil:

energetik je izjavil:

sreda je izjavil:

V Hoferju prav tekmujejo, kako bodo čimbolj prestavili robo na naslednjo poljubno lokacijo.
Vsak teden znova.

So true hahah :)):))

Zgodovina sprememb…

Elekteicno kolo JE statusni simbol!
Trade Republic 38MVDVXM

Dostikrat vzamem sina sabo ko grem na kakšen sosednji hrib, ni šanse da bi to počel redno pri 25 % klanca na navadnem kolesu, sploh pa ne sin!

Pa ne najdeš nobenga hriba, ki bi imel samo 10% klanec in prišel z navadnim kolesom gor? Vidiš kaj je iz tebe naredila družbo, kupuješ kavbojke za 200 evrov in laziš na 25% klance z električnim kolesom...wtf? In potem drugim soliš pamet kako naj bi živeli in kaj kupovali. Raje sebe poglej...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Utk ()

Nikakor. By the way, od kod taka obsedenost ljudi z SUVji zadnje čase? In vedno bolj in bolj! Vpliv marketinga avtomobilske industrije al kaj je fora? Č nekdo vate trči z SUVom imaš 3x večjo šanso da umreš!

Zgodovina sprememb…

zobnik ::

Z mal sreče mu bodo plačal ta avto zarad reklame.
««
5 / 10
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Pretirana uporaba avtomobila (kako pretirana uporaba avtomobila uničuje posameznika i (strani: 1 2 3 48 9 10 11 )

Oddelek: Loža
51271891 (4326) m0LN4r
»

Cene Avtomobilov (strani: 1 2 3 420 21 22 23 )

Oddelek: Na cesti
1146108484 (41777) Boštjan_Q
»

Koliko bo štromar vreden čez 10 let? (strani: 1 2 3 445 46 47 48 )

Oddelek: Na cesti
2352200346 (136978) Mato989

Več podobnih tem