» »

Prijava v ChatGPT

Prijava v ChatGPT

jekson44 ::

Zdravo,

rad bi se prijavil v ChatGPT in malo raziskujem prijavo brez uporabe gsm številke. Ali morda po novem (nekoč je) obstaja še kakšna druga pot, da telefonske številke ne vpišem. Kakor berem po internetu obstajajo celo neke virtualne zastonj telefonske številke (virutal free phone number). Sicer se mi še ni uspelo registrirati, pa me vseeno zanima.
V kolikor to ne gre, me prav tako zanima, kaj vpis moje gsm številke potegne za seboj. Kot email bom uporabil nek gmail naslov, vendar ne tistega primarnega.

Hvala in lep pozdrav...

blink ::

Posljejo ti sms z verifikacijsko kodo, tako da je tel. st. obvezen podatek.

xseki ::

Jaz sem si svoj račun aktiviral preko smspva virtualne številke.

Kako pa dobiš virtualno telefonsko številko, ki še ni bila uporabljena za registracijo na ChatGPT? Ta ima namreč preverjanje in očitno dovoli 1 številko na 1 uporabnika. Zdi se, da je to misija nemogoče.
Zate sicer vidim, da si plačal. Izgleda bo potrebno tako.

Ja, plačljive delujejo skoraj vedno.

Katera je ta, ki je tebi delovala? Da ne plačujem za brezveze.
Sicer tole očitno malo zategujejo in morda ne bo več delovalo.

Na smspva mi je delovala Švedska za 50 centov. Sicer je bilo to 30.12.2022. V primeru, da ne prejmeš SMSa lahko klikneš na "Ban" in se ti denar povrne.

Qcube ::

Če se tako bojiš kupi v hoferju sim za 2€, če še vedno obstajajo.

lolipop2 ::

Kaj pa, če se želiš prijaviti na chatGPT in se ti pojavi to obvestilo:

We've detected suspicious behavior from phone numbers similar to yours. Please try again later or contact us through our help center at help.openai.com.

WTF je to? Similar to mine? že če je ena cifra drugačna, je to čist druga oseba LOL

Leko ::

Kakšna je oziroma bo razlika, če se prijavim z primarnim mailom in številko ali če uporabim kr nek "nadomestni" mail preko VPNja z neko novo predplačniško številko?

V-i-p ::

Qcube je izjavil:

Če se tako bojiš kupi v hoferju sim za 2€, če še vedno obstajajo.

Še ja. Lahko pa tudi Telemachovo za 1€.
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!

Route66 ::

Mene pa zanima kaj je to za ena stvar? Ali je to Chat GPT vendar različica za telefon?

https://apps.apple.com/us/app/ai-chat/i...

Introducing AI+, the ultimate AI assistant chatbot, powered by OpenAI's ChatGPT technology. With AI+, you can access ChatGPT from your phone and get instant help with your work, school, or even personal needs.
https://www.aipluschat.com/

Ali morda kdo ve? Nebi rad plačeval 2 različni platform pa me zanima če je to ena in ista stvar? Ta povezava v Linku pravi da je aplikacija potrprta s strani OpenAI vendar imajo v App trgovini en kup različic tako da nisem povsem prepričan. Je pa ta v linku izjemno dober in bi ga rad kupil in sicer je cena 60€ za celo leto. Lahko kdo pove ali gre za eno in isto stvar?

OutOfTheBox ::

Route66 je izjavil:

Mene pa zanima kaj je to za ena stvar? Ali je to Chat GPT vendar različica za telefon?

https://apps.apple.com/us/app/ai-chat/i...

Introducing AI+, the ultimate AI assistant chatbot, powered by OpenAI's ChatGPT technology. With AI+, you can access ChatGPT from your phone and get instant help with your work, school, or even personal needs.
https://www.aipluschat.com/

Ali morda kdo ve? Nebi rad plačeval 2 različni platform pa me zanima če je to ena in ista stvar? Ta povezava v Linku pravi da je aplikacija potrprta s strani OpenAI vendar imajo v App trgovini en kup različic tako da nisem povsem prepričan. Je pa ta v linku izjemno dober in bi ga rad kupil in sicer je cena 60€ za celo leto. Lahko kdo pove ali gre za eno in isto stvar?

Sem dost pozen, verjetno si že dobil odgovor na to ampak ne, to ni uradna aplikacija ampak samo uporablja uradni API od OpenAI.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Jaz pa mislim, da bo ChatGpt izpodrinil programerje (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Loža
29945805 (5184) SambaShare
»

Kako vam je ChatGPT (oz. A.I) že spremenil življenje?

Oddelek: Znanost in tehnologija
232520 (1145) BorutO
»

Prva tožba zoper OpenAI zaradi obrekovanja v ChatGPT

Oddelek: Novice / Tožbe
407127 (3588) c23po
»

Microsoft in OpenAI v še tesnejše zavezništvo

Oddelek: Novice / Ostale najave
298931 (6208) AtaŠtumf

Več podobnih tem