» »

Nokia streaming 8000 tv box

Nokia streaming 8000 tv box

tiltech ::

Kupujem tv box android za eon in t2. Odločam se med xiaomi mi s in nokia 8000. Imata kar podobne specifikacije. Xiaomi sem sprobal v xiaomi trgovini za nokio pa ne vem. Če ima kdo informacije za nokio bi prosil oceno.

OK.d ::

Oboje je zastarelo, drugače obstaja tudi tema o boxih.
LPOK.d

Linko ::

Chromecast 4 ali nvidia shield

OK.d ::

Tako je.
LPOK.d

polde66 ::

Kupi si Xiaomi 4k tv stick pa si zmagal. Dobiš ga v akcijah tudi pod 50 eur. Dolby vision, atmos, android 11, AV01 kodek, dober wifi, Dela na njem tudi t2 go. Chromecast obeta neke novosti, pa še pretežno drag je. Nvidia shild je ok če igraš še igre in če potrebuješ usb ter lan vhod. Je pa drag. Razmerje 240 proti 50 eur? V poštev pride še kak Fire tv stick max ali 4k ampak ko je v prime akciji ali pa preko bolhe. Malce smotan glede nastavitev na začetku.
Xiaomi mi box je iz daljnega leta 2015, ne verjamem da ima smisel kupovati to starino. Namesto nokie lahko vzameš kak Mecool km2 plus ki je boljši in novejši za isti denar. Če rabiš seveda lan vhod in usb. Malce pobrskaj po bolhi.
polde

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: polde66 ()

tiltech ::

"POLDE66" Hvala za podroben opis. Igric ne bom igral zaradi mojega zelo zelo slabega vida in mogoče bom moral po soseda pri prvi namestitvi in postavitvi vsega skupaj. Bil sem v Xiaomi trgovini in sem že skoraj kupil stick4, potem pa je rekel da jih trenutno nimajo. Če bi vzel 4, bo moral doatno kupiti še usb daljinec z številčnico za lažje rokovanje. Jaz z mojimi daljinci delam na pamet, ker bi lahko za vsako uporabo uporabljal povečevalno steklo da bi videl kaj pritiskam.Imel bi samo za smart tv in nič drugega. Za ostalo imam usb tipkovnico in tablico za ostala opravila, ki jih imate vi na računalnikih. Seveda brez govora ne bo šlo. Na tv boxu bi nastavil talkback da govori. Ne vem kako je na stickih ali bi zatikalo ali bi gladko delovalo. Že na telefonu vidim da včasih šteka, kljub temu da je 4gb rama.
Če imaš stick 4, bi prosil za kakšen test predno bi ga kupil. Kar se pa tiče nokie. Cena je skoraj ista kot je xiaomi mi s tv box, samo da je pri nokiji še lan in daljinec. Me pa čudi da je zelo malo besed ali opisa glede nokije.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Smart TV in aplikacija EON (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Zvok in slika
342147714 (1071) Oldi
»

Xiaomi Mi TV Stick

153942 (2517) rejven

Android tv box (strani: 1 2 3 4145 146 147 148 )

73561139793 (399800) Mavrik

Več podobnih tem