Forum » Zvok in slika » Priklop dveh ojacevalcev na iste zvocnike
Priklop dveh ojacevalcev na iste zvocnike
Drojc17 ::
Zivjo,
Vceraj sem na iste zvocnike naenkrat priklopil ojacevalec in gramofon z ojacevalcem/predojacevalcem(ne vem kaj ima. Gre za 50 let staro Decco).
Imam tezavo. Danes sem poslusal glasbo preko ojacevalca, za tem pa sem zelel poslusati se gramofon, ki pa je prenehal delovati in razmisljam ali je mozno, da je ojacevalec skuril/unicil ojacevalec/predojacevalec od gramofona in je zato nehal delovati?
Prosim za vasa mnenja.
Hvala
Vceraj sem na iste zvocnike naenkrat priklopil ojacevalec in gramofon z ojacevalcem/predojacevalcem(ne vem kaj ima. Gre za 50 let staro Decco).
Imam tezavo. Danes sem poslusal glasbo preko ojacevalca, za tem pa sem zelel poslusati se gramofon, ki pa je prenehal delovati in razmisljam ali je mozno, da je ojacevalec skuril/unicil ojacevalec/predojacevalec od gramofona in je zato nehal delovati?
Prosim za vasa mnenja.
Hvala
Tidule ::
Absolutno si lahko skuril drug ojacevalec. Odvisno kolk si teral zadevo, ce je impedanca razlicna, kaj je bilo prizgano...
Taka vezava brez usteeznega stikala ali namenske opreme kar prosi da gre kaj narobe.
Taka vezava brez usteeznega stikala ali namenske opreme kar prosi da gre kaj narobe.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Tidule ()
Drojc17 ::
:(
Se skodo iz tega naslova na ojacevalcu gramofona,da popraviti ali je bbolj kot ne end game ?
Se skodo iz tega naslova na ojacevalcu gramofona,da popraviti ali je bbolj kot ne end game ?
A. Smith ::
:(
Vprašaj lokalne RTV servise, če znajo in koliko računajo.
"Be professional, be polite,
but have a plan to kill everyone you meet".
- General James Mattis
but have a plan to kill everyone you meet".
- General James Mattis
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Priklop gramofona (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 10892 (4367) | Mrakw |
» | prvi hi-fi sistem (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 43834 (14942) | Ales |
» | Gramofon in vinylkeOddelek: Zvok in slika | 4651 (2027) | Machete |
» | Prosim za pomoč pri priklopu gramofonaOddelek: Zvok in slika | 7097 (6813) | 2x'=2 |
» | Zvočniki za zahtevnega audiofila (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 26409 (23438) | podtalje |