» »

CREATIVE SoundBlaster PCI 128 v Winsih XP

CREATIVE SoundBlaster PCI 128 v Winsih XP

PiKiPaCeK ::

Pozdrav!

Na tem forumu pišem prvič in srčno upam, da bom dobil željen odgovor :D no naj preidem k stvari ...

Naložil sem Win Xp in prehitro instaliral zvočno CREATIVE SoundBlaster PCI 128 z original driverji iz CDja, ampak ker je zvočna stara 2 leti in na cdju ni driverov za XP, sedaj zvok šteka in nekaj tuli ... npr. ko kliknem se klik sliši 5x!
Driverji za Win XP niso problem, na netu sem našel tri različne, vendar mi zvočne nikakor noče pravilno installirati, še vedno vse tuli pa cvili. Tudi stare driverje sem izbrisal, vendar mi v trayu ostaja še vedno nek Crativov volumen kontrol ... kako ga naj izbrišem, da bi potem lahko v miru naložo driverje za Xp in da končno nebi vse štekalo ... če me kdo vsaj malo razume bi proso za pomoč :)) Za odgovore se že vnaprej zahvaljujem!
AJA ... pa lepe praznike :) :) jebat ga če je dan mrtvih vmes .. vglavnem da nea rabim delat :) :)
o Maribor MOJ <<>> ponosni ŠTAYERCi s TEBOJ!

bili_39 ::

System restore. (Start/All programs/acces.../system tools/System restore)
Poiščeš datum pred inštalacijo kartice in počakaš.
Edino kar je nerodno je to, da si kartico (Creativove driverje) inštaliral verjetno takoj na začetku kar pomeni, da ti vrne sistem na začetek.
Drugače pa bi moral delat tudi normalen uninstall driverjev.
Še ena zadeva: za katero kartico si namestl zadnje driverje? Creative 128 PCI so ene tri variante, ki sploh niso enake - pogledat moraš številko na kartici in poiskati pravo zadevo.
Upam, da boš rešil zadevo.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nov računalnik - problem driverjev

Oddelek: Pomoč in nasveti
272701 (2234) Acies
»

[ Windows Vista ] Vprašanja in težave (strani: 1 2 3 476 77 78 79 )

Oddelek: Operacijski sistemi
3942267954 (67546) Seljak
»

Vista SP1 ali XP SP3? (strani: 1 2 )

Oddelek: Operacijski sistemi
616031 (4749) Revenant
»

Servisni paket popravkov za Visto (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Varnost
6312195 (7196) SebaR
»

Kopica zanimivih težav na "Audio Production" prenosniku

Oddelek: Pomoč in nasveti
151958 (1643) zcetrt

Več podobnih tem