» »

Je Zoki poštenjak ali baraba?

Je Zoki poštenjak ali baraba?

Temo vidijo: vsi
««
44 / 48
»»

EU_zamašek- ::

Če ne gre drugače, pa kršimo pravila foruma z zavajajočim citiranjem, a ne, @krepelce

delavec44 ::

mtosev je izjavil:

Sedaj sem na dnevniku slišal, da bi se lahko Klakočar uvrstila v drugi krog. Vse najboljše ji želim.

Jaz sem slišal, da naj bi pa Repić prišel v drugi krog, na eni drugi televiziji. Zelo zanimivo.

caszafuckoff ::

Mene prav zanima, koga bo ponudila skrajna desnica, recimo nazadnje so Hojsa, po tem, ko je
zalival Ljubljančane s solzilcem in vodnimi topovi, ta je bila recimo še kar idiotska poteza.

Da vidimo, kdo bo zdaj >:D

Logar? Stevanovič? :))

delavec44 je izjavil:

Jaz sem slišal, da naj bi pa Repić prišel v drugi krog, na eni drugi televiziji.

NoraTV?
Čudovita počitniška usklajenost skrajno desničarskih trolov, začele so se
počitnice, in na forum pridejo ob isti uri, iz njega izginejo ob isti uri,
človek, bi misli, da tudi spijo v istem šotoru, z isto ženo ;) /s

Zgodovina sprememb…

borut_p ::

Se pravi, ce smo proti pobudnikom, ki so organizirali referendum, moramo glasovati "da" ?
Ampak odlok je umaknjen, se pravi glasujemo o nečem, kar ne obstaja?

borut_p je izjavil:

Se pravi, ce smo proti pobudnikom, ki so organizirali referendum, moramo glasovati "da" ?

Pravzaprav je še bolj preprosto. Ne narediš nič, greš na izlet, referendum ne bo dosegel minimalne udeležbe in
to je to.

S tem jasno pokažeš, da ne podpiraš bedarije in politizacije vprašanja parkirišča neke soseske, s tem, da je jasno,
da je parkiranje v Ljubljani resen problem, ki ga bo treba rešit, ne pa podaljševati nevzdržno stanje in točno to
MOL počne. In za to sranje še tratijo občinski denar, za nesmiselni referendum, ki bi ga lahko uporabili mnogo bolje.

(da sploh ne omenjamo, da jim je bilo zastonj ponujeno zemljišče, z vsemi papirji in izvedbo, če sofinancirajo
lastno parkirno mesto, ki bi bilo, vsaj po cenah parkirišč v Ljubljani, čez 10 let vredno precej več, pa so
bumbarji zavrnili, očitno ne znajo uporabljati googla)

borut_p je izjavil:

Da.

In glasujemo o političnih interesih raznih šalabajzerjev, ki bi radi Zokija spodnesli, nimajo pa dejansko nobene
alternative, ne njegovi organizaciji MOLa, ne njegovi vodstveni in operativni sposobnosti, ne njega, ne ljudi, ki
jih je pripeljal. Skratka prodajajo nam svojo sposobnost blebetanja v zameno za Zokijevo sposobnost izvedbe.

Zgodovina sprememb…

caszafuckoff je izjavil:

Mene prav zanima, koga bo ponudila skrajna desnica, recimo nazadnje so Hojsa, po tem, ko je
zalival Ljubljančane s solzilcem in vodnimi topovi, ta je bila recimo še kar idiotska poteza.

Da vidimo, kdo bo zdaj >:D

Logar? Stevanovič? :))

delavec44 je izjavil:

Jaz sem slišal, da naj bi pa Repić prišel v drugi krog, na eni drugi televiziji.

NoraTV?

Planet.

Gregor P ::

borut_p je izjavil:

Ne, ne moreš umakniti odloka potem ko je enkrat referendum že v teku. To bi namreč bilo protiustavno, ker bi s tem izigral pravice ljudi.

Več INFO na https://cilj.org/ oz. https://www.facebook.com/share/1EEeqSnA...

Tako da že samo zaradi tega glasuješ PROTI ;)
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

Utk ::

Potem tu tudi velja da eno leto ne sme bit nobene spremembe? Ker če bi odstopili od referenduma, bi čez 2 tedna Zoki spet nekaj sprejel, minimalno drugačnega, in bi spet morali zbirat nove predpise.

Utk je izjavil:

Potem tu tudi velja da eno leto ne sme bit nobene spremembe? Ker če bi odstopili od referenduma, bi čez 2 tedna Zoki spet nekaj sprejel, minimalno drugačnega, in bi spet morali zbirat nove predpise.

Lol, nehaj se tolažit s to spremembo, če bi Zoki hotel biti taka bastard kot tvoj priljubljeni Furer, bi vsako
noč poslal redarje pisati kazni, v enem mesecu pride notri z denarjem, ki bi ga od parkirnin zbiral celo leto.

In to zlahka naredi, z referendumom ali brez.

Pač hotel je urediti parkirno situacijo, pa so stanovalci preveč neumni, da bi dojeli. Mislili so, da nekaj
resujejo, dejansko bodo pa imeli 24/7 zaparkirano parkirisce s strani dnevnih migrantov. Bravo.

Zgodovina sprememb…

Ljubljančani kot ljubljančani.

Utk je izjavil:

Ljubljančani kot ljubljančani.

Mariborcan kot mariborcan.

https://www.eea.europa.eu/en/topics/in-...

Najlepše mesto na svetu, nje.

Utk je izjavil:

Seveda, saj to se bo uredilo z MOL dovolilnicami za vstop znotraj obvoznice.

NekdoPach ::

In potem vam šerif zgradi sežigalnico odpadkov, C0 poči ter se gnojnica razlije po vodovodu (to je neizogibno pri srpskih poslih, kot recimo poplavljen podhod ki je bil "saniran").

caszafuckoff je izjavil:

Utk je izjavil:

Prej bo to rešil Janša s premikanjem ministrstev in agencij.

Gregor P je izjavil:

borut_p je izjavil:

Ne, ne moreš umakniti odloka potem ko je enkrat referendum že v teku. To bi namreč bilo protiustavno, ker bi s tem izigral pravice ljudi.

Zakaj proti. Jaz sem proti civilni iniciativi. Tako da glasujem ZA. Al?

Utk je izjavil:

Jankovič je pač mislil, da jim ne bo uspelo zbrati podpisov in se je hudo uštel.
Potem se je pa ustrašil in takoj povlekel nezakonito in protiustavno potezo z umikom odloka, ker je mislil, da jih bo lahko na hitro izigral. No, ni mu uspelo niti to.

https://www.rtvslo.si/lokalne-novice/lj...

Ta boljši del tega je, da si je to čisto sam zakuhal in to še pri lastnih volivcih 8-)

borut_p je izjavil:

Gregor P je izjavil:

borut_p je izjavil:

Zakaj proti. Jaz sem proti civilni iniciativi. Tako da glasujem za. Al?
Če si Ljubljančan, lahko sedaj končno glasuješ po svoji vesti:)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Gregor P ()

Sem. In sem proti iniciativi. Podpiram odlok. Sem pa proti jankovicu, ga ne bom volil v jeseni.

Tak da...

Utk je izjavil:

caszafuckoff je izjavil:

Utk je izjavil:

Prej bo to rešil Janša s premikanjem ministrstev in agencij.

Jaz bi še univerze premaknil. Delno so že.

borut_p je izjavil:

Sem. In sem proti iniciativi. Podpiram odlok. Sem pa proti jankovicu, ga ne bom volil v jeseni.

Tak da...
… “tak da” ne reče noben Ljubljančan>:D

mirator ::

Gregor P je izjavil:

Jankovič je pač mislil, da jim ne bo uspelo zbrati podpisov in se je hudo uštel.
Potem se je pa ustrašil in takoj povlekel nezakonito in protiustavno potezo z umikom odloka, ker je mislil, da jih bo lahko na hitro izigral. No, ni mu uspelo niti to.
Ta boljši del tega je, da si je to čisto sam zakuhal in to še pri lastnih volivcih
To, kar si je Janković sam zakuhal, me niti ne zanima, ker je to povsem njegov problem.
Bolj me zanima stanje po referendumu, ko bo sprejet (o tem ni dvoma). Namreč parkirišča bodo še vedno problem. Moje mnenje je, da bi morala občina priskoćiti na pomoč vsem soseskam s spremembo prostorskega plana in pripravo prjektne dokumentacije za izgradnjo garažnih hiš (ne garaž ampak garažnih hiš z označenimi parkirnimi prostori).

Občina bi morala marsikaj, najprej pa vzpostaviti dialog z lastnimi občani.

mirator je izjavil:

Gregor P je izjavil:

Ta boljši del tega je, da si je to čisto sam zakuhal in to še pri lastnih volivcih
To, kar si je Janković sam zakuhal, me niti ne zanima, ker je to povsem njegov problem.
Bolj me zanima stanje po referendumu, ko bo sprejet (o tem ni dvoma). Namreč parkirišča bodo še vedno problem. Moje mnenje je, da bi morala občina priskoćiti na pomoč vsem soseskam s spremembo prostorskega plana in pripravo prjektne dokumentacije za izgradnjo garažnih hiš (ne garaž ampak garažnih hiš z označenimi parkirnimi prostori).

Se strinjam, ampak zakaj na stroske obcanov. Zakaj moram jaz parkirat na svoji parceli? Potem lahko vsi parkiramo na ulici.
Zakaj bi se blokovce obravnavalo drugace? Naj zberejo voj denar za garazno hiso in naj si oznacijo parkplace. To jim je tudi Jankovic ponudil in so bili proti.

Gregor P je izjavil:

Občina bi morala marsikaj, najprej pa vzpostaviti dialog z lastnimi občani.

Vsako izsiljevanje ne potrebuje dialoga

Zgodovina sprememb…

• spremenil: borut_p ()

Pa saj to je eden bistvenih problemov, zakaj stanovalci blokov ne morejo parkirati na svoji parceli; zakaj si jo Jankovič kar prisvaja - ZVEtL-1 primeri na sodiščih (in kjer mora župan po začasnih odredbah sodišč vračati zadeve v prejšnje stanje, umikati količke itd.).

Tudi zato je referendum.

Zgodovina sprememb…

Saj ne parkirajo na svoji parceli. Parkirajo na parceli ki je 'kao' njihova. Kao pripadajoca parcela bloka. Ki to ni. Smo imeli enak primer v Kranju. Blok postavljen na lastni parceli ... lastnik si samo znotraj zidov, vse zunaj je obcinsko. Nihce si nic ne prilasca ... razen stanovalcev.

Ali imajo stanovalci kaksne zgodovinske zapise o lastnistvu parcel okrog blokov - so bili kdaj v lasti stanovalcev.

Ce ne - zakaj bi imeli? Jaz bi tudi imel del ceste zase, zakaj ne morem?

Glej preberi si najprej, o čem sploh gre zadeva na sodiščih. Jankovič si želi uzurpirati ta zemljišča brez kakršnegakoli plačila oz. odškodnine. Ni tu nobenega dialoga.

Zgodovina sprememb…

Ker so zdaj v lasti bloka ali obcine?

Nobene 'promocije' za/proti referenduma ni bilo razen neka glupa pamfleta rumenega kartona. Ko da bi se otroc igral - kaj vec od te iniciative niti ne mores pricakovat

Torej je bolje jutri sploh ne jit na referendum.

Glavno vprasanje te teme je, kaksne koristi imajo od referenduma Mariborcani, ki jih je v tej temi vec kot Ljubljancanov. Se je kdo od Ljubljancanov, ki bere tole mogoce vprasal zakaj?

Gregor P je izjavil:

Glej preberi si najprej, o čem sploh gre zadeva na sodiščih. Jankovič si želi uzurpirati ta zemljišča brez kakršnegakoli plačila oz. odškodnine. Ni tu nobenega dialoga.

To je seveda cista laz. Stanovalci so imeli moznost urediti lastnino zemljisc, pa tega niso naredili (ker seveda nimajo nobenih dokazov, da so ta parkirisca res njihova), je pa to uredila MOL (gre pa za skupno lastnino iz Jugoslavije), kar je naredila popolnoma pravilno in v korist vseh prebivalcev Ljubljane.

Stanovalcem je ponudila zemljisce in gradnjo garaz, ce bi sofinancirali svojo garazo (kar je bil za njih fantasticen posel
in v tem, da tega niso sprejeli samo kazejo svojo omejenost), pa tega niso hoteli. m2 zazidljive zemlje je v naseljih
v Ljubljani 500-700 eurov, tako, da bi jim obcina dobesedno senkala 6250-8750 eurov, s tem, da tudi na teh parkiriscih,
s katerimi tezijo, ni dovolj prostora za vse avtomobile. Pa so zavrnili, kako butast moras biti, si
niti ne znam predstavljati.

Zdaj hocejo izsiliti, da MOL ne more uporavljati s svojo lastnino, skratka oskodovati hocejo vse prebivale Ljubljane.

Zgodovina sprememb…

tony1 ::

"Stanovalcem je ponudila zemljisce in gradnjo garaz, ce bi sofinancirali svojo garazo (kar je bil za njih fantasticen posel
in v tem, da tega niso sprejeli samo kazejo svojo omejenost), pa tega niso hoteli."

Ne drži in sem že pojasnil kaj in kako. S polno ritjo je lahko srati, večina stanovalcev Štepanjca lahko o takem sofinanciranju samo sanja.

"Zdaj hocejo izsiliti, da MOL ne more uporavljati s svojo lastnino, skratka oskodovati hocejo vse prebivale Ljubljane."

Neumnost. Po sodni poti bodo zemljišča dobili nazaj (pri nas smo recimo že dobili nazaj od MOL otr. igrišče in bomo tudi vse parkinge, toliko prej, če se Zoki stegne).

Kraja in posebej problematično pa je, da MOL izsiljuje z dovolilnicami, pajkom in parkirnimi kaznimi ne samo stanovalce parkirajoče po občinskih parkingih (za nekatere tožbe na sodišču še trajajo) v ŠN ampak tudi za tiste parkinge, ki so jih že dobili nazaj v last blokarji. In morajo ti, kljub dobljeni tožbi pred desetletjem spet iti tožbo.

tony1 je izjavil:

"Stanovalcem je ponudila zemljisce in gradnjo garaz, ce bi sofinancirali svojo garazo (kar je bil za njih fantasticen posel
in v tem, da tega niso sprejeli samo kazejo svojo omejenost), pa tega niso hoteli."

Ne drži in sem že pojasnil kaj in kako. S polno ritjo je lahko srati, večina stanovalcev Štepanjca lahko o takem sofinanciranju samo sanja.

Kar je cista neumnost. Ce ne zmorejo tistih 10 tisocakov, ne zmorejo za bencin ali avto.

tony1 je izjavil:

"Zdaj hocejo izsiliti, da MOL ne more uporavljati s svojo lastnino, skratka oskodovati hocejo vse prebivale Ljubljane."

Neumnost. Po sodni poti bodo zemljišča dobili nazaj (pri nas smo recimo že dobili nazaj od MOL otr. igrišče in bomo tudi vse parkinge, toliko prej, če se Zoki stegne).

Po sodni poti so imeli moznost dobiti zemljisca ze skoraj 40 let. Aja, a zdaj je pa kar naenkrat problem.

tony1 je izjavil:

Kraja in posebej problematično pa je, da MOL izsiljuje z dovolilnicami, pajkom in parkirnimi kaznimi ne samo stanovalce parkirajoče po občinskih parkingih (za nekatere tožbe na sodišču še trajajo) v ŠN ampak tudi za tiste parkinge, ki so jih že dobili nazaj v last blokarji. In morajo ti, kljub dobljeni tožbi pred desetletjem spet iti tožbo.

Bullshit, izsiljujejo tisti, ki so si kupili vec avtomobilov, kot imajo parkirisc, za po vrh pa se ko imajo moznost sofinanciranja lastne garaze, tega ne sprejmejo.

Zakaj imam lahko jaz tocno toliko avtomobilov kot imam prostora v garazi, oni pa lahko pocnejo kar hocejo?

Vse kar MOL dela je ureja kaos, ki je v Ljubljani z avtomobili in to razume vsakdo, ki je Ljubljancan.

Mariborcani imajo pa ocitno malo vec tezav s tem, ampak itak. se jih to niti malo ne tice, si pa mislim, da
bi marsikateri, ki prihaja delat guzvo v Ljubljano, rad ceneje parkiral na racun tega referenduma.

Zgodovina sprememb…

Se pravi ... na referendum in obkrozimo DA ?

borut_p je izjavil:

Se pravi ... na referendum in obkrozimo DA ?

Mene na referendum preprosto ne bo. Ker nima smisla, gre za izsiljevanje stvari, do katerih nimajo pravice
preko manipulacije javnega mnenja.

Razen tega imam kaj bolj pametnega za poceti, kot se ukvarjati z nekaj stepanjkimi parkir placi. Recimo jesti
sladolet, se praskati po hrbtu in steti muhe, ki priletijo mimo.

Zgodovina sprememb…

S polno ritjo in desetletjem v penziji je pri 40ih lahko srati. Očitno pa imaš tudi težave z branjem: bereš že drugič amapak se ne vsede. Kako se naj potem blokarjem usede, ko jim Zoki pošlje en usran dopis, kjer jim obljubi nekaj kar že imajo od nekdaj, samo 10 jurčkov mu naj prinesejo?

Vse to sem že pisal: povprečen blokar iz ŠN (polovica jih je tako ali tako starih 70+, druga polovica dela 12 ur na dan) je od službe na smrt zgaran in nima energije misliti dlje kot do naslednjega vikenda. Nima niti intelektualnih in izobrazbenih kapacitet, da bi se zavedal, da mu je Zoki po ZVETLU parkinge vzel. In zdaj naj pa od nekje potegne 10 jurjev? Z bicikla, ki je vreden več kot avto 70 letnega penzionista je lahko srati.

" Vse kar MOL dela je ureja kaos, ki je v Ljubljani z avtomobili in to razume vsakdo, ki je Ljubljancan."

Zoki dela tisto, kar bo še bolj polnilo občinsko blagajno, ki rabi vsako leto več, ker mora odplačevati vse pufe, ki jih je nabral.

Če bi pa Zokija zanimala dobrobit meščanov - večina meščanov se ne in se ne bo vozila na šiht z biciklom, pa če tri tipkovnice tle obnucaš, pač pa z avtom - bi MOL po vseh soseskah zgradil parking bajte in prodajal ali parkinge ali pa dovolilnice zanj. To bi naredil župan, ki ga zanimajo njegov folk. Ampak Zokita bolj zanimajo provizije, "zazidljive parcele de" in mafijski biznisi z rumenimi stoplpnicami sredi Šiške. Kurc gleda une reveže v 50 let starih blokih.

" Vse kar MOL dela je ureja kaos, ki je v Ljubljani z avtomobili in to razume vsakdo, ki je Ljubljancan. "

Zokija, ki se vozi v kao podarjeni seriji 7 baš boli za avtomobilski kaos v Lj.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: tony1 ()

tony1 je izjavil:

S polno ritjo in desetletjem v penziji je pri 40ih lahko srati. Očitno pa imaš tudi težave z branjem: bereš že drugič amapak se ne vsede. Kako se naj potem blokarjem usede, ko jim Zoki pošlje en usran dopis, kjer jim obljubi nekaj kar že imajo od nekdaj, samo 10 jurčkov mu naj prinesejo?

Vse to sem že pisal: povprečen blokar iz ŠN (polovica jih je tako ali tako starih 70+, druga polovica dela 12 ur na dan) je od službe na smrt zgaran in nima energije misliti dlje kot do naslednjega vikenda. Nima niti intelektualnih in izobrazbenih kapacitet, da bi se zavedal, da mu je Zoki po ZVETLU parkinge vzel. In zdaj naj pa od nekje potegne 10 jurjev? Z bicikla, ki je vreden več kot avto 70 letnega penzionista je lahko srati.

Daj ne nabijaj, kaj mislis, da nikogar iz stepanjca ne poznam? Prvic tisti 70 letniki ne stejejo, ker nimajo avtomobilov
oz. vozniskega, se pravi se vsi ostali svercajo na njihovo "baje" lastnino.

Drugic se pa nehaj vaditi na neumnosti, nisem od teh organizatorjev referenduma videl niti enega zgaranega in vsi so imeli
prevec casa, za referendum, da bi bili res tako ubogi. Tisti, ki ustrezajo tvojemu opisu jih v Ljubljani ni vec, stepanjsko
naselje ze davno ni vec socialni problem kot je bil morda 30 in vec let nazaj.

tony1 je izjavil:

" Vse kar MOL dela je ureja kaos, ki je v Ljubljani z avtomobili in to razume vsakdo, ki je Ljubljancan."

Zoki dela tisto, kar bo še bolj polnilo občinsko blagajno, ki rabi vsako leto več, ker mora odplačevati vse pufe, ki jih je nabral.

Kar je spet totalno sranje, vsako noc jim poslje mestno redarstvo, pa bo nabral 10x vec kot z dovolilnicami.

Zoki dela tocno to, kar je treba narediti: red s parkirisci in oportunisti mu to onemogocajo, preko manipuliranja
javnega mnenja, kar pocnes tudi sam.

V centru so dovolinice naredile cudez glede zaparkiranosti in cisto enako bi lahko bilo v stepancu, pa se spet
isti bumbarji, ki so zavrnili sofinanciranje garaznih his, sami sebe zajebali, zdaj pa razne barabe iz politicnih
strank delajo lasten profit iz tega.

tony1 je izjavil:

Če bi pa Zokija zanimala dobrobit meščanov - večina meščanov se ne in se ne bo vozila na šiht z biciklom, pa če tri tipkovnice tle obnucaš, pač pa z avtom - bi MOL po vseh soseskah zgradil parking bajte in prodajal ali parkinge ali pa dovolilnice zanj. To bi naredil župan, ki ga zanimajo njegov folk. Ampak Zokita bolj zanimajo provizije, "zazidljive parcele de" in mafijski biznisi z rumenimi stoplpnicami sredi Šiške. Kurc gleda une reveže v 50 let starih blokih.

" Vse kar MOL dela je ureja kaos, ki je v Ljubljani z avtomobili in to razume vsakdo, ki je Ljubljancan. "

Zokija, ki se vozi v kao podarjeni seriji 7 baš boli za avtomobilski kaos v Lj.

Se pravi, hoces reci, da bi iz ljubljanskega proracuna, ki ga placujemo mi vsi, morali opustiti druge zadeve, zato, da
bodo tisti, ki so si kupili avtomobile, nimajo pa parkirisc zanje, lahko imeli kam parkirati...po eni strani je placevanje
parkirnih his ok (kot si sam povedal), po drugi strani pa placevanje parkirisc ni ok, kaj bi zdaj rad, odloci se.

Si na glavo padel? Kaj, a cez 10 let bomo pa zgradili se nadaljnih x parkirnih his, ker bo avtomobilov se vec?

Zgodovina sprememb…

"Daj ne nabijaj, kaj mislis, da nikogar iz stepanjca ne poznam? Prvic tisti 70 letniki ne stejejo, ker nimajo avtomobilov
oz. vozniskega, se pravi se vsi ostali svercajo na njihovo "baje" lastnino."

Pičko, jaz spoštljivo komuniciram tudi s kolesarjem, in pričakujem enako tudi od tebe!

Baje lastnino, ki jo morajo že drugič iztožiti od MOL-a, ne?

"Drugic se pa nehaj vaditi na neumnosti, nisem od teh organizatorjev referenduma videl niti enega zgaranega in vsi so imeli
prevec casa, za referendum, da bi bili res tako ubogi."

Dovolj so ubogi na umu, da niso ne uredili lastništva zemljišč in jih zgrabil MOL z ZVETLom in dovolj so ubogi, da nimajo 10 jurjev v žepu.

" Kar je spet totalno sranje, vsako noc jim poslje mestno redarstvo, pa bo nabral 10x vec kot z dovolilnicami."

Mene nič ne motijo pajki in dovolilnice, če KRADEJO na zemljiščih MOL. Če to delajo na zemljiščih, ki so v sodnem sporu je to legalna svinjarija, če to delajo spet na zemljiščih, ki niso več last MOL je pa samo svinjarija.

"Se pravi, hoces reci, da bi iz ljubljanskega proracuna, ki ga placujemo mi vsi, morali opustiti druge zadeve, zato, da
bodo tisti, ki so si kupili avtomobile, nimajo pa parkirisc zanje, lahko imeli kam parkirati ZASTONJ??! Aja, oni
naj bi placevali, v cem tocno je razlika, med placljivimi parkirisci izven parkirnih his?

Si na glavo padel? Kaj, a cez 10 let bomo pa zgradili se nadaljnih x parkirnih his, ker bo avtomobilov se vec?"

Spet nespoštljiva komunikacija. Človek gre za 8 let dol s foruma, kakor uživat na Sejšele, ko pride nazaj, pa se niti prepirati ne zna kulturno. Če bi šel namesto v penzijo garati v fabriko, bi morda vsaj nivo ohranil?

In ja, odgovor je: točno tako. Avti so intimna opcija večine meščanov in konec. Tudi Zoki trole ni videl od znotraj še nikoli drugače kot v remizi. Po Lj ga vozi šofer (neuradno tudi bodyguard, ker tako lepo skrbi za mesto, de), verjetno edinega župana pri nas.

Zgodovina sprememb…

tony1 je izjavil:

"Daj ne nabijaj, kaj mislis, da nikogar iz stepanjca ne poznam? Prvic tisti 70 letniki ne stejejo, ker nimajo avtomobilov
oz. vozniskega, se pravi se vsi ostali svercajo na njihovo "baje" lastnino."

Pičko, jaz spoštljivo komuniciram tudi s kolesarjem, in pričakujem enako tudi od tebe!

Baje lastnino, ki jo morajo že drugič iztožiti od MOL-a, ne?

Ne, lastnino, ki ni bila nikoli njihova. Pa nauci se citirat ker je annoying brati tvoje spise.

tony1 je izjavil:

"Drugic se pa nehaj vaditi na neumnosti, nisem od teh organizatorjev referenduma videl niti enega zgaranega in vsi so imeli
prevec casa, za referendum, da bi bili res tako ubogi."

Dovolj so ubogi na umu, da niso ne uredili lastništva zemljišč in jih zgrabil MOL z ZVETLom in dovolj so ubogi, da nimajo 10 jurjev v žepu.

Dokazi!

tony1 je izjavil:

" Kar je spet totalno sranje, vsako noc jim poslje mestno redarstvo, pa bo nabral 10x vec kot z dovolilnicami."

Mene nič ne motijo pajki in dovolilnice, če KRADEJO na zemljiščih MOL. Če to delajo na zemljiščih, ki so v sodnem sporu je to legalna svinjarija, če to delajo spet na zemljiščih, ki niso več last MOL je pa samo svinjarija.

Dokazi, da to ni sodisce MOL. Na sodiscu!

tony1 je izjavil:

"Se pravi, hoces reci, da bi iz ljubljanskega proracuna, ki ga placujemo mi vsi, morali opustiti druge zadeve, zato, da
bodo tisti, ki so si kupili avtomobile, nimajo pa parkirisc zanje, lahko imeli kam parkirati ZASTONJ??! Aja, oni
naj bi placevali, v cem tocno je razlika, med placljivimi parkirisci izven parkirnih his?

Si na glavo padel? Kaj, a cez 10 let bomo pa zgradili se nadaljnih x parkirnih his, ker bo avtomobilov se vec?"

Spet nespoštljiva komunikacija. Človek gre za 8 let dol s foruma, kakor uživat na Sejšele, ko pride nazaj, pa se niti prepirati ne zna kulturno. Če bi šel namesto v penzijo garati v fabriko, bi morda vsaj nivo ohranil?

In ja, odgovor je: točno tako. Avti so intimna opcija večine meščanov in konec. Tudi Zoki trole ni videl od znotraj še nikoli drugače kot v remizi. Po Lj ga vozi šofer (neuradno tudi bodyguard, ker tako lepo skrbi za mesto, de), verjetno edinega župana pri nas.

Ne. Avtomobili so opcija, tistih, ki imajo parkirisce, placano ali v lastnini. Tako jaz, kot ti, kot vsak drugi
Ljubljancan. To, da ga nimajo, in so se svercali na prevec liberalno ureditev v Ljubljani, se koncuje in tega BO
konec, zato ker je celo mesto prenapolnjeno z dnevnimi migracijami in odvecnimi avtomobili.

In tocno to pocne MOL. Ureja parkirisca, kar je pravilno, kar pa delajo stepanjcani pa je, da sabotirajo to kar
koristi celi Ljubljani, po nekem konceptu anakdotalnih dokazov in zlorabo javnega mnenja.

Imajo sodisce, vpise se jih kot lastnike parkirisc in problem je resen. No ni, ker se vedno ne bodo mogli vsi
parkirati.

Zgodovina sprememb…

"Ne, lastnino, ki ni bila nikoli njihova."

Ni res, maše otroško igrišče je dokaz, da je bila parcela kupljena skupaj z zemljiščem za gradnjo bloka in da smo jo kupili z nakupom stanovanja.

tony1 je izjavil:

Ni res, maše otroško igrišče je dokaz, da je bila parcela kupljena skupaj z zemljiščem za gradnjo bloka in da smo jo kupili z nakupom stanovanja.

Ne mi tule nabijat z nekimi anekdotalnimi "dokazi" imas za to sodisce. In ne vem zakaj se mora namesto njih zdaj
ukvarjati s tem cela Ljubljana.

"Imajo sodisce, vpise se jih kot lastnike parkirisc in problem je resen. No ni, ker se vedno ne bodo mogli vsi
parkirati."

To traja 10 in več let. Največkrat dobiš s sodišča odgovor: naslednja obravnava se prestavi za nedoločen čas. K sreči so sodišča pri nas inštanca, ki se postavi za malega človeka in ta na koncu zmaga, Zoki pa popuši.

caszafuckoff je izjavil:

tony1 je izjavil:

Ne mi tule nabijat z nekimi anekdotalnimi "dokazi" imas za to sodisce. In ne vem zakaj se mora namesto njih zdaj

Ukvarjati se mora cela Lj zato, ker se drugače tiranu (zaposlene na MOLu obravnavajo psihoterapevti, ker je njihov gazda taka budala) ni dalo dopovedati, da je tiran, ki ga ima pol Lj že poln kurac.

In, mimogrede, nagravžno je gledati, kako se lahko za pokveko od človeka kot je Zoki postavi nekoč samodeklarirano največji feminist na forumu. Na internetih se je dalo prebrati, da so ga zaradi afere z eno babo (tle za razliko od une reve farmacetske sicer ne vemo ali je šlo za prostitucijo ali "samo" za nadlegovanje nadrejenega v službi) fuknili ven že iz Mercator investe, tega mora biti ene 40, 45 let...

Zgodovina sprememb…

" Ne, lastnino, ki ni bila nikoli njihova. Pa nauci se citirat ker je annoying brati tvoje spise."

Tebi paše bicikl meni pa narekovaji. Kriv je LISP in njegovi oklepaji.

caszafuckoff je izjavil:

Glavno vprasanje te teme je, kaksne koristi imajo od referenduma Mariborcani, ki jih je v tej temi vec kot Ljubljancanov. Se je kdo od Ljubljancanov, ki bere tole mogoce vprasal zakaj?

Eh, saj tudi ti nisi Ljubljančan (več), pa še kar nabijaš.

tony1 je izjavil:

"Imajo sodisce, vpise se jih kot lastnike parkirisc in problem je resen. No ni, ker se vedno ne bodo mogli vsi
parkirati."

To traja 10 in več let. Največkrat dobiš s sodišča odgovor: naslednja obravnava se prestavi za nedoločen čas. K sreči so sodišča pri nas inštanca, ki se postavi za malega človeka in ta na koncu zmaga, Zoki pa popuši.

Me sploh ne zanima, obstaja pravni red v drzavi, ce mislis, da se ti je zgodila krivica, gres na sodisce. Ne, da sabotiras
sicer odlicen odlok, ki dela red tam kjer je kaos, zato ker se ti 40 let ni dalo na sodisce. Ali ker potencialno preprosto
lazes in ves, da bos na sodiscu izgubil, ker do teh zemljisc nimas nobene pravice.

tony1 je izjavil:

caszafuckoff je izjavil:

tony1 je izjavil:

Ukvarjati se mora cela Lj zato, ker se drugače tiranu (zaposlene na MOLu obravnavajo psihoterapevti, ker je njihov gazda taka budala) ni dalo dopovedati, da je tiran, ki ga ima pol Lj že poln kurac.

Ni nobenega tirana, sanjas. So pa na pol kriminalci, ki bi radi mimo pravnega reda dobili neka zemljisca "na lepe oci",
brez sodisca in brez dokazov ter zato gnjavijo celo Ljubljano in spodkopavajo odlok, ki se ne tice samo stepanskega
naselja ampak cele Ljubljane.

In sorry, tukaj zame Zoki vedno zmaga. Ker izjava, da 40 let ne gres na sodisce, zahtevati nekaj kar je tvoje, po
drugi strani pa se slovenceljni tozijo zaradi vej, ki gledajo cez ograjo, pri meni ne zdrzi nobene kriticne presoje.

Je ekvivalentna lazi, pa se bom rade volje opravicil, ko na sodiscu DOKAZEJO!

Zgodovina sprememb…

"Je ekvivalentna lazi, pa se bom rade volje opravicil, ko na sodiscu DOKAZEJO!"

Vsi, ki bodo zadeve pripeljali do sodišča bodo zmagali, le da morda do takrat Zokita niti na svetu ne bo več. Vmes bodo pa plačevali dovolilnice, ker je božanska Justicija slepa...

"Ni nobenega tirana, sanjas."

Pojma nimaš. Ko greš v konflikt z Zokijem reagira naravnost brutalno.

"Ne, da sabotiras sicer odlicen odlok"

Mene moti, da niti ponoči ne moreš več parkirati zastonj. To je neživljenjsko in sprejemljivo le za zealote, ki imajo v kleti šest biciklov.

Vi lahko širite svojo agendo, delovni ljudje, ki so se ujeli v kontiniuum kuča-poso-auto bodo pa svojo. Demokracija večine.

"Ker izjava, da 40 let ne gres na sodisce, zahtevati nekaj kar je tvoje"

Vse po zakonu. Zakon stanovalcem tako tožbo omogoča. ZVETL niti slučajno ni star 40 let. 40 let tega je le od kar je šel Zoki iz Mercator investe v Emono, nikakor ne prostovoljno.

Zgodovina sprememb…

"Ali ker potencialno preprosto lazes in ves, da bos na sodiscu izgubil, ker do teh zemljisc nimas nobene pravice."

Sveta preproščina. Spet demoniziranje nasprotnega sogovornika.

Referendum se je pa zgodil, ker je Zoki, če rečem po komunistično, izgubil še tisto malo stika z "bazo", kolikor ga je imel. Saj je to že delal po "slovenskih" sosekah, zdaj je pa še po rojakih udaril s pajki in redarji.

Na zemljiščih MOLa bomo plačevali dovolilnice, druge ni. Sporna zemljišča pa ostajajo sporna.

tony1 je izjavil:

"Ali ker potencialno preprosto lazes in ves, da bos na sodiscu izgubil, ker do teh zemljisc nimas nobene pravice."

Sveta preproščina. Spet demoniziranje nasprotnega sogovornika.

To pocnete Jankovicu ze celo kampanijo, demoniziral si ga ze nakajkrat na tej strani.

tony1 je izjavil:

Referendum se je pa zgodil, ker je Zoki, če rečem po komunistično, izgubil še tisto malo stika z "bazo", kolikor ga je imel. Saj je to že delal po "slovenskih" sosekah, zdaj je pa še po rojakih udaril s pajki in redarji.

Na zemljiščih MOLa bomo plačevali dovolilnice, druge ni. Sporna zemljišča pa ostajajo sporna.

Ni Zoki izgubil stika z bazo ampak stepanjcani hocejo nekaj kar jim legalno ne pripada. Mogoce jim bi moralo, mogoce ne.

A ti mislis, da je Zoki sem iskati parkirisca po karti? Ne, MOL ima sluzbe, ki to pocnejo in pravno sluzbo, ki to oceni.

100% sem preprican, da so zadevo izvedli legalno, ker bi nekdo zaradi tega sicer odgovarjal.

Ce so lahko 40 let cakali na ureditev tega problema, bodo pa pocakali se 10 let. In ni udaril po rojakih, MOL je udaril
po ljudeh, ki si lastijo nekaj kar pripada obcini, dokler sodisce ne odloci drugace.

Cel kaos okrog tega, vkljucno z referendumom pa se dogaja zato, ker hoce nekaj politikov spodkopavati Zokija za lastne
politicne tocke.

Zgodovina sprememb…

"To pocnete Jankovicu ze celo kampanijo, demoniziral si ga ze nakajkrat na tej strani."

Demokratični smo, kaj naj? Kritika politike je čista demokracija.

"A ti mislis, da je Zoki sem iskati parkirisca po karti? Ne, MOL ima sluzbe, ki to pocnejo in pravno sluzbo, ki to oceni."

Men dol visi za Zokita osebno, on bo moral s svojimi rabotami sam v svoj grob. MOL pa počne točno to, kar pišeš: išče parkinge po Lj kjer lahko še kaj zasluži. Po novomeško bi rekli, da "cigani gledajo kje lahko kaj kupijo". Kupijo pomeni - ukradejo.

tony1 je izjavil:

"To pocnete Jankovicu ze celo kampanijo, demoniziral si ga ze nakajkrat na tej strani."

Demokratični smo, kaj naj? Kritika politike je čista demokracija.

Ki jo meni odrekas.

"A ti mislis, da je Zoki sem iskati parkirisca po karti? Ne, MOL ima sluzbe, ki to pocnejo in pravno sluzbo, ki to oceni."

tony1 je izjavil:

Men dol visi za Zokita osebno, on bo moral s svojimi rabotami sam v svoj grob. MOL pa počne točno to, kar pišeš: išče parkinge po Lj kjer lahko še kaj zasluži. Po novomeško bi rekli, da "cigani gledajo kje lahko kaj kupijo". Kupijo pomeni - ukradejo.

Spet nakladas, sem ti ze povedal, da lahko vec zasluzi od kazni, ce bi se slo za to.

"Ni Zoki izgubil stika z bazo ampak stepanjcani hocejo nekaj kar jim legalno ne pripada. Mogoce jim bi moralo, mogoce ne."

Moja interpretacija dogajanja je drugačna: do sedaj je MOL tiste soseske, kjer so še potekale tožbe po ZVETLu pustil pri miru, dokler se ni vse do konca razsodilo. Tokrat pa je očitno lakota po denarju tako huda, da so čakanje... hja, skrajšali.

"Ki jo meni odrekas."

Kdor je županovo trobilo mu je treba nastaviti ogledalo.

Zgodovina sprememb…

tony1 je izjavil:

"Ni Zoki izgubil stika z bazo ampak stepanjcani hocejo nekaj kar jim legalno ne pripada. Mogoce jim bi moralo, mogoce ne."

Moja interpretacija dogajanja je drugačna: do sedaj je MOL tiste soseske, kjer so še potekale tožbe po ZVETLu pustil pri miru, dokler se ni vse do konca razsodilo. Tokrat pa je očitno lakota po denarju tako huda, da so čakanje... hja, skrajšali.

Seveda, kar se bolj dokazuje, da ni problem v Zokiju, ampak v prebivalcih, ki nimajo DOKAZOV, da so parkirisca njihova.

Zato pa branijo svojo nelegalno pridobljeno na cesti namesto, da bi uredili na sodiscu, za kar so imeli moznost 40 let.

" Spet nakladas, sem ti ze povedal, da lahko vec zasluzi od kazni, ce bi se slo za to."

Sem že prej pisal kaj je legalizirana vendar sporna kraja.
««
44 / 48
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Ljubljančani ali boste podpisali za referendum glede parkirišč? (strani: 1 2 3 410 11 12 13 )

Oddelek: Loža
60021267 (6804) pujsekpepe
»

Lokalne volitve (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Problemi človeštva
25268682 (62202) SimplyMiha

Več podobnih tem