Forum » Loža » Je Zoki poštenjak ali baraba?
Je Zoki poštenjak ali baraba?
Temo vidijo: vsi
denabiker ::
Če pravi znani Grosupeljčan, da so to vse čenče kar reče specializirano državno tožilstvo, pa KPK itd. da to ni vredno poslušat. Tudi tarče ni za gledati, je boljše gledati slabo nogometno tekmo.
Pod drugi strani je pa res vse tiho, noben nič ne upa reči, tu pa tam se kakšen vžiga.
Torej se vsi bojijo? Kot novinarji, ko izgubijo takoj službo pa še grožnjo na domače fašejo...
Pod drugi strani je pa res vse tiho, noben nič ne upa reči, tu pa tam se kakšen vžiga.
Torej se vsi bojijo? Kot novinarji, ko izgubijo takoj službo pa še grožnjo na domače fašejo...
fur80 ::
Če pravi znani Grosupeljčan, da so to vse čenče kar reče specializirano državno tožilstvo, pa KPK itd. da to ni vredno poslušat. Tudi tarče ni za gledati, je boljše gledati slabo nogometno tekmo.
JA dokler bodo ljudje volili bo seveda imel moč:
Na zadnjih županskih volitvah v Ljubljani (20. novembra 2022) je Zoran Janković prejel 61,83 % glasov 54.680 in tako že šestič zapored postal župan Ljubljane v prvem krogu.
Meni ni jasno, vsi so proti, a izvoljen 6X zapored! :D Noro.
In potem pridejo razni Ruparji brez programa, brez cilja v narodni noši na Prešernov trg in skače kako Jankoviću ni mesto tam! :D Kaj Pavla misli, da to pali? Namesto, da bi prišel z boljšim programom.
Lepo bi bilo prit v Ljubljano, kjer bi počastili ta dan, pred 100 000 ljudmi vsako leto, ampak res, ko vidiš primitivnega Pavleka tam, ti mine z njegovo Tukaj je Slovenija primitivno foro, kot bi bili Slovenci neki bebčki. Kaj tale bebo res misli, da se imamo za manj vredne in se bojimo?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: fur80 ()
Veliki_Blek ::
Germanom v 1000 letih ni uspelo ponemčiti Ljubljane. Jankoviću je pa v 15 letih uspelo posrbiti Llubljano.
mirator ::
Na zadnjih županskih volitvah v Ljubljani (20. novembra 2022) je Zoran Janković prejel 61,83 % glasov 54.680 in tako že šestič zapored postal župan Ljubljane v prvem krogu.
Se motiš, niso vsi proti, samo večina je za. Sedaj se pa moraš vprašati kdo je ta večina. Prebivalstvo Ljubljane je izredno heterogeno tako po narodnosti kot po veroizpovedi in seveda tudi strankarsko. Avtohtoni Ljubljančani so že dolgo v manjšini.
In če v enačbo vzameš še populizem in nesposobne protikandidate, potem je rezulta tak, kot je.
In kaj boš naredil, če si prepričan, da je baraba, dokazati pa tega ne moreš, sodišča pa ga po tekočem traku oproščajo vseh obtožb?
Sicer pa bomo videli kako bo z Mariborskim županom?
michael32 ::
Slovenci, ki živijo v LJubljani se najbolje počutijo takrat, ko so v srbskem anusu.
Tudi na plebiscitu leta 1990 je bil največji delež tistih, ki so proti osamosvojitvi ravno v LJubljani. Medtem ko je ostala Slovenija preko 90% glasovala za osamosvojitev, je v Ljubljani vsak četrti glasoval proti.
Tudi na plebiscitu leta 1990 je bil največji delež tistih, ki so proti osamosvojitvi ravno v LJubljani. Medtem ko je ostala Slovenija preko 90% glasovala za osamosvojitev, je v Ljubljani vsak četrti glasoval proti.
Se motiš, niso vsi proti, samo večina je za. Sedaj se pa moraš vprašati kdo je ta večina. Prebivalstvo Ljubljane je izredno heterogeno tako po narodnosti kot po veroizpovedi in seveda tudi strankarsko. Avtohtoni Ljubljančani so že dolgo v manjšini.
In če v enačbo vzameš še populizem in nesposobne protikandidate, potem je rezulta tak, kot je.
In kaj boš naredil, če si prepričan, da je baraba, dokazati pa tega ne moreš, sodišča pa ga po tekočem traku oproščajo vseh obtožb?
Sicer pa bomo videli kako bo z Mariborskim županom?
Ampak takšne so vse prestolnice v zahodni Evropi! Ne vem kaj pričakujejo, da bomo razviti, tam bodo pa živeli sami Slovenci, kot npr v kakšni Kungoti?
Ideja mi je vrhunska tole za 26. december harmonike v Ljubljani in zastave. Ampak a je tako težko rečti, da voščiš praznik vsem Slovenkam in Slovencem, a veš, da povežeš ljudi, mogoče dobiš kak glas več, če si politik, ne pa tale primitivnost, kaj so dokazali politiki. Kaj so dokazaili nič, razen tega, da jih primitivnist ni zapustila!

dronyx ::
POglejmo protikandidate skozi zgodovino 6 mandatov. Zakaj se vedno išče probleme in razloge "nesreče" pri drugih. Je možno reči, da so drugi nesposobni se prodat kot mogoči župani mesta, ali bo spet kriva srbska mafija.
Marko Mitja Feguš (Lista za čisto pitno vodo - MOL)
Meta Vesel Valentinčič (DeSUS)
prof. dr. Metka Tekavčič (SD)
Zofija Mazej Kukovič (SDS)
Jože Drnovšek
Mojca Kucler Dolinar (Nova Slovenija / NSi + SDS podpora)
Miha Jazbinšek (Zeleni Slovenije)
Vito Rožej (ZARES)
Matjaž Glavan (SLS)
Gregor Škerl (Stranka Humana Slovenija)
Jože Jarh (Stranka enakopravnih dežel)
Jože Drnovšek (Naprej Slovenija)
Aleš Avbreht (SMC)
Boris Žulj (Solidarnost)
Irena Kuntarič Hribar (SD)
Jožef Jarh (SED - Stranka enakopravnih dežel)
Anže Logar (SDS / desni blok)
Milan Jakopovič (Levica)
Michael Rihar (Naprej Slovenija)
Smiljan Mekičar (Dobra država)
Jožef Jarh (Stranka Enakopravnih Dežel)
Dr. Dragan Matić (SMC)
Nataša Sukič (Levica)
Aleš Primc (Glas za otroke in družine)
Igor Horvat (SDS)
Tina Bregant (SLS in Naša dežela)
Mojca Sojar (NSi)
Jasminka Dedić (Vesna / zelena stranka)
Tomaž Ogrin (Zeleni Slovenije - Konkretno)
Jasmin Feratović (Pirati)
Večina prebivalcev Ljubljane se opredeljuje kot Slovenci (približno 75 % do 80 %).
Preostanek (okoli 20 % do 25 %) predstavljajo drugi etnični skupini, predvsem Srbi, Hrvati, Bosanci in drugi državljani nekdanje Jugoslavije, pa tudi manjše skupine drugih narodnosti.
https://www.ebsco.com/research-starters...
Marko Mitja Feguš (Lista za čisto pitno vodo - MOL)
Meta Vesel Valentinčič (DeSUS)
prof. dr. Metka Tekavčič (SD)
Zofija Mazej Kukovič (SDS)
Jože Drnovšek
Mojca Kucler Dolinar (Nova Slovenija / NSi + SDS podpora)
Miha Jazbinšek (Zeleni Slovenije)
Vito Rožej (ZARES)
Matjaž Glavan (SLS)
Gregor Škerl (Stranka Humana Slovenija)
Jože Jarh (Stranka enakopravnih dežel)
Jože Drnovšek (Naprej Slovenija)
Aleš Avbreht (SMC)
Boris Žulj (Solidarnost)
Irena Kuntarič Hribar (SD)
Jožef Jarh (SED - Stranka enakopravnih dežel)
Anže Logar (SDS / desni blok)
Milan Jakopovič (Levica)
Michael Rihar (Naprej Slovenija)
Smiljan Mekičar (Dobra država)
Jožef Jarh (Stranka Enakopravnih Dežel)
Dr. Dragan Matić (SMC)
Nataša Sukič (Levica)
Aleš Primc (Glas za otroke in družine)
Igor Horvat (SDS)
Tina Bregant (SLS in Naša dežela)
Mojca Sojar (NSi)
Jasminka Dedić (Vesna / zelena stranka)
Tomaž Ogrin (Zeleni Slovenije - Konkretno)
Jasmin Feratović (Pirati)
Večina prebivalcev Ljubljane se opredeljuje kot Slovenci (približno 75 % do 80 %).
Preostanek (okoli 20 % do 25 %) predstavljajo drugi etnični skupini, predvsem Srbi, Hrvati, Bosanci in drugi državljani nekdanje Jugoslavije, pa tudi manjše skupine drugih narodnosti.
https://www.ebsco.com/research-starters...
kamiKaZaA ::
Martino Valenčič (Ljudska Kraljeva stranka) - samooklicano kraljico pa si namerno izpustil?
Za slednjo se je zgodba ponovila pred lokalnimi volitvami leta 2018, ko je napovedovala kandidaturo za ljubljansko županjo.
Kraljici Slovenije, žena kralja je pač kraljica, pred devetimi leti namreč ni spodletelo pri zbiranju 5000 podpisov volivcev, s katerimi bi lahko postala uradna kandidatka, temveč jih sploh ni zbirala.
Ne 5000 podpisov, dovolj je kraljeva beseda
Predstavnik kandidature Valenčičeve je bil njen mož Boris Valenčič, ki se je na seji državne volilne komisije samooklical za prvega slovenskega kralja in ocenil, da njegova podpora zadostuje za kandidaturo.
Potem ko je državna volilna komisija zavrnila kandidaturo Valenčičeve, je par vložil pritožbo na vrhovno sodišče.
https://svet24.si/novice/politika/gola-...
https://www.zurnal24.si/magazin/vip/kan...
Za slednjo se je zgodba ponovila pred lokalnimi volitvami leta 2018, ko je napovedovala kandidaturo za ljubljansko županjo.
Kraljici Slovenije, žena kralja je pač kraljica, pred devetimi leti namreč ni spodletelo pri zbiranju 5000 podpisov volivcev, s katerimi bi lahko postala uradna kandidatka, temveč jih sploh ni zbirala.
Ne 5000 podpisov, dovolj je kraljeva beseda
Predstavnik kandidature Valenčičeve je bil njen mož Boris Valenčič, ki se je na seji državne volilne komisije samooklical za prvega slovenskega kralja in ocenil, da njegova podpora zadostuje za kandidaturo.
Potem ko je državna volilna komisija zavrnila kandidaturo Valenčičeve, je par vložil pritožbo na vrhovno sodišče.
https://svet24.si/novice/politika/gola-...
https://www.zurnal24.si/magazin/vip/kan...
kamiKaZaA ::
Martina Valenčič v Denis Avdić Showu
Martina Valenčič je kandidatka za župansko mesto v Ljubljani. Razkriva, da Ljubljana potrebuje parkirišča za avtodome, s katerimi v mesto pripotujejo poslovneži z družinami ter turiste z več domišljije pri fotografiranju znamenitosti prestolnice. Obljublja tudi, da bo kot županja uvedla nov režim maševanja - pod njenim vodstvom bodo lahko maševale tudi ženske!
Izjemno "pametna". Več v 3 minutnem videu:
Martina Valenčič je kandidatka za župansko mesto v Ljubljani. Razkriva, da Ljubljana potrebuje parkirišča za avtodome, s katerimi v mesto pripotujejo poslovneži z družinami ter turiste z več domišljije pri fotografiranju znamenitosti prestolnice. Obljublja tudi, da bo kot županja uvedla nov režim maševanja - pod njenim vodstvom bodo lahko maševale tudi ženske!
Izjemno "pametna". Več v 3 minutnem videu:
Slovenci, ki živijo v LJubljani se najbolje počutijo takrat, ko so v srbskem anusu.
Kar seveda ni res. Tukaj imaš rezultate https://rega.ars.gov.si/vacdb/login.htm...
Ljubljana-Bežigrad:
DA = 90,29 %
PROTI = 8,26 %
Neveljavne = 1,38 %
Ljubljana-Center:
DA = 89,67 %
PROTI = 8,47 %
Neveljavne = 1,78 %
Ljubljana-Moste Polje:
DA = 88,45 %
PROTI = 10,03 %
Neveljavne = 1,49 %
Ljubljana-Šiška:
DA = 90,87 %
PROTI = 7,86 %
Neveljavne = 1,27 %
Ljubljana-Vič Rudnik:
DA = 93,42 %
PROTI = 4,88 %
Neveljavne = 1,04 %
Takole je bilo na Jesenicah, kjer jih je bilo največ proti:
JESENICE 58 23603 (100%) 21593 (91,48%) 21572 18597 (78,79%) 2658 (11,26%) 317 (1,34%)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: fur80 ()
roCkY ::
Kaj pozitivnega ima povprečen Ljubljančan od tega, da se ta klika voli vedno znova in znova? Enostavno ne razumem saj drugega razen višjih cen v vsakdanu pri najboljši volji ne vidim. Govoriti kaj je bilo za mesto narejeno je pa absurd. Nihče ne ve, kako bi bilo, če bi bil kdo drug na položaju.
Izhajam iz stališča, da je blokiranje gradbenih dovoljenj in visoki vstopni prispevki za gradnjo in same cene zemljipč ena večjih bedarij, ki se dogajajo v Sloveniji.
Pretveza, da se ščitijo kmetijska zemljišča kratkomalo ne pije vode, ker imamo v državi ogomno nizkoproduktivnih zemljišč primernih za gradnjo. Realne potrebe pa je ob trenutni demografiji tudi zelo malo. A še za to kar se rabi se dela manjko. Seveda vsi vemo zakaj a vedno znova se voli tiste, ki to furajo...
LJ je verjetno prvak z naskokom pri tem, čeprav po večini države bistveno bolje ni. Kot bi moralo biti pa ni nikjer.
https://www.zanima.me/dosje-mi-smo-lahk...
Izhajam iz stališča, da je blokiranje gradbenih dovoljenj in visoki vstopni prispevki za gradnjo in same cene zemljipč ena večjih bedarij, ki se dogajajo v Sloveniji.
Pretveza, da se ščitijo kmetijska zemljišča kratkomalo ne pije vode, ker imamo v državi ogomno nizkoproduktivnih zemljišč primernih za gradnjo. Realne potrebe pa je ob trenutni demografiji tudi zelo malo. A še za to kar se rabi se dela manjko. Seveda vsi vemo zakaj a vedno znova se voli tiste, ki to furajo...
LJ je verjetno prvak z naskokom pri tem, čeprav po večini države bistveno bolje ni. Kot bi moralo biti pa ni nikjer.
bm1973 ::
Tako kot Mariborčani... Župan iz istega konca kot ljubljanski...

Ljubljanski župan je menda pred novim letom prepovedal nastope trubačev v Ljubljani. Po mojem mnenju bi moral prepovedati ali vsaj omejiti še balkansko kulinariko. Kot opažam, so skoraj vse božično novoletne stojnice s hrano v Ljubljani videti enako ali zelo podobno. V neki vodi se namakajo čevapčiči, pleskavice, ražnjiči, klobase itd., nakar gre to za par sekund na vročo ploščo in to naj bi bila znamenita balkanska kulinarika? Ogabno! Balkanska kulinarika niso v vodi kuhani čevapčiči in pleskavice! Kakor se jaz razumem na balkansko kulinariko, bi moralo to biti pečeno na ognju, torej na roštilju oziroma žaru. Tuji turisti, ki pridejo v Ljubljano zato, da doživijo balkanski melos, so prineseni po mojem mnenju naokrog. To ni nič od balkanskega melosa. Ceneni nateg. Predlagam mestni občini, da naslednje leto omeji tovrstno ponudbo na par stojnic in predpiše, kako mora biti balkanska hrana pripravljena. Torej roštilj oziroma žar. Resda sem od vse te "bogate" ponudbe balkanske kuhinje poskusil samo piščančje ražnjiče z lepinjo za 12 € in sem ostal brez besed. Ogabno, brez okusa in za v Ljubljanico, ampak tega verjetno ne jedo niti ribe. Torej ogabno za v kanto z biološkimi odpadki.
Če se že forsira ta balkanska kuhinja, naj bo vsaj na nekem nivoju.
Če se že forsira ta balkanska kuhinja, naj bo vsaj na nekem nivoju.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: dronyx ()
denabiker ::
Te nage slike Martine Valenčič pa mora biti fejst staro ali kako je to, retro varianta? Te kosmate so bile IN v 80 let, tam po 90-ih so bile črtice, pol tam 2000 so bile obrite oziroma zdepilirane, pol pa je bilo kar lep cajt zdepilirano. Zdaj se pa ne gonimo več, pa ne vem kako je situacija
Aja en je rekel, da so zdaj tiči IN
, ko je bil na Tajskem pa ravno najlepše punce kar je naletel pa imajo tiča-ladyboy
Aja en je rekel, da so zdaj tiči IN
bm1973 ::
Izraz balkanska kulinarika je oksimoron...
Jap, to sem tud jaz slišal, pa nisem bil na Tajskem. Zdaj jih sploh ne ločiš več, ker si dajo operirati Adamovo jabolko, kar je bil včasih prepoznavni znak... Pa dosti jih je tudi brez tičev... Chop chop...
Aja en je rekel, da so zdaj tiči IN, ko je bil na Tajskem pa ravno najlepše punce kar je naletel pa imajo tiča-ladyboy
![]()
Jap, to sem tud jaz slišal, pa nisem bil na Tajskem. Zdaj jih sploh ne ločiš več, ker si dajo operirati Adamovo jabolko, kar je bil včasih prepoznavni znak... Pa dosti jih je tudi brez tičev... Chop chop...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: bm1973 ()
c3p0 ::
Ljubljanski župan je menda pred novim letom prepovedal nastope trubačev v Ljubljani. Po mojem mnenju bi moral prepovedati ali vsaj omejiti še balkansko kulinariko. Kot opažam, so skoraj vse božično novoletne stojnice s hrano v Ljubljani videti enako ali zelo podobno. V neki vodi se namakajo čevapčiči, pleskavice, ražnjiči, klobase itd., nakar gre to za par sekund na vročo ploščo in to naj bi bila znamenita balkanska kulinarika? Ogabno! Balkanska kulinarika niso v vodi kuhani čevapčiči in pleskavice! Kakor se jaz razumem na balkansko kulinariko, bi moralo to biti pečeno na ognju, torej na roštilju oziroma žaru. Tuji turisti, ki pridejo v Ljubljano zato, da doživijo balkanski melos, so prineseni po mojem mnenju naokrog. To ni nič od balkanskega melosa. Ceneni nateg. Predlagam mestni občini, da naslednje leto omeji tovrstno ponudbo na par stojnic in predpiše, kako mora biti balkanska hrana pripravljena. Torej roštilj oziroma žar. Resda sem od vse te "bogate" ponudbe balkanske kuhinje poskusil samo piščančje ražnjiče z lepinjo za 12 € in sem ostal brez besed. Ogabno, brez okusa in za v Ljubljanico, ampak tega verjetno ne jedo niti ribe. Torej ogabno za v kanto z biološkimi odpadki.
P/p, dokler folk kupuje, bo tudi ponudba. Kaj je s to vodo in namakanimi čevapčiči, sem se že desetletja nazaj spraševal na Lentu v MB, dokler še je bil obiska vreden. Nisem nikoli kupil te čmige, da bi lahko ocenil, očitno pa marsikdo jo.
feryz ::
Žar ne sprota, zato je treba uzvesti industrijske prijeme.
Velikoserijska proizvodnja se temu reče.
In še naslednji dan jih lahko porabiš, na ta sistem.
Dve muhi na en mah.
Velikoserijska proizvodnja se temu reče.
In še naslednji dan jih lahko porabiš, na ta sistem.
Dve muhi na en mah.

Jaz sem na to slučajno naletel, ko sem šel mimo. Nisem niti pomislil, kako ogabnega okusa je ta "kuhan žar". Ko pomislim na to, kakšnega okusa je pravi žar z ogljem...je tole pač ogabno zanič! Fuj.
mirator ::
Tukaj pa se s tabo strinjam. Če že moram nekaj prigrizniti, potem na takšnih kulinaričnih dogodkih najraje vzamem "kranjsko" klobaso z zemfom.
Sicer pa je podobna stvar s kuhanim vinom.
Samo to pa ni več v dilemi "Jankovič lopov ali ne".
Sicer pa je podobna stvar s kuhanim vinom.
Samo to pa ni več v dilemi "Jankovič lopov ali ne".
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mirator ()
Gregor P ::
Največja težava je verjetno ker si noben sploh ne upa kandidirat proti Jankoviču, ker misli da bo avtomatsko izgubil. In pol pač imamo skoz Jankovića.
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).
solatko ::
roCkY - Mariborčani imamo polovico višje cene pri vseh storitvah javnih mestnih služb.
Gregor P - Noben ne upa obljubit, da mestni denar ne bo končal v strankarskih blagajnah, razlika je 10% pri Zokiju ali 90% pri mestnih strankah, ki sedaj dobijo samo glavarino in to jih tišči, ne toliko Jankovičevih 10%.
Gregor P - Noben ne upa obljubit, da mestni denar ne bo končal v strankarskih blagajnah, razlika je 10% pri Zokiju ali 90% pri mestnih strankah, ki sedaj dobijo samo glavarino in to jih tišči, ne toliko Jankovičevih 10%.
Delo krepa človeka
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Lokalne volitve (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Problemi človeštva | 61059 (54579) | SimplyMiha |
| » | Zoki zmagal, Kangler v drugi krog (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Loža | 99962 (94500) | lexios |