Forum » Loža » Je Zoki poštenjak ali baraba?
Je Zoki poštenjak ali baraba?
Temo vidijo: vsi
Utk ::
Glede na to da volilci tega ne kaznujejo, enako kot sodišča ne, bi bil neumen če ne bi šel na 15.
Meni pa slotech zaklene temo o tem kako malo manj prispevat v žakelj iz katerga ti jemljejo.
Mislim da si kaj boljšega niti ne zaslužimo.
Bojo pa mladi najebali, ker bojo še naprej stanovanja po 8 jurjev na meter. Jaz bom pa pač dvignil najemnine, golobjad je pač treba fotrat. Sploh če nihče ne sme prispevat nasveta kako je ne bi.
Meni pa slotech zaklene temo o tem kako malo manj prispevat v žakelj iz katerga ti jemljejo.
Bojo pa mladi najebali, ker bojo še naprej stanovanja po 8 jurjev na meter. Jaz bom pa pač dvignil najemnine, golobjad je pač treba fotrat. Sploh če nihče ne sme prispevat nasveta kako je ne bi.
Dimnik ::
Glede na to da volilci tega ne kaznujejo, enako kot sodišča ne, bi bil neumen če ne bi šel na 15.
Utk
harmonkar9 ::
+1. Človek samo napiše, da bi politike s štrikom lovil, pa kar zaklenejo produktivno temo, tipičen primer levakarske cenzure. Levaki tudi nikoli ne bodo razumeli, da smo se uspešni domoljubni podjetniki na volilno nedeljo spomnili, kako bi lahko čim manj davka plačali, prej nas pa to ni zanimalo. Uspešni domoljubni podjetniki tudi ne nastavljamo v vsakem primeru najemnin na maksimum, koliko je kdo pripravljen plačat, ampak glede politično sliko, tako deluje domoljubni prosti trk. Levaki bodo zvišali davke, zato bomo mi tudi najemnine zvišali, najemnik za višjo najemino se bo pa našel, ker bo v uničeni levakarski državi pač tudi lahko plačal višjo najemino. Mladi bodo trpeli, ampak v duši bomo pa uspešni domoljubni podjetniki trpeli še bolj.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: harmonkar9 ()
A se kje javno vidi tožba Jankoviča proti odvetnici zidar klemenčič?
Nobene tožbe ne bo, ker potem bi se ti posnetki secirali. Ona se bo "opravičla" in to je to.
Uspešni domoljubni podjetniki tudi ne nastavljamo v vsakem primeru najemnin na maksimum, koliko je kdo pripravljen plačat
Ko imaš nekoga not že nekaj let mu ne greš dvigat brez dobrega razloga. Zdaj se je pa pač nabralo nekaj razlogov.
Gnoji kot ste nekateri pač tega ne razumete. Vi bi vsak mesec se pogajali za najemnino.
Človek samo napiše, da bi politike s štrikom lovil, pa kar zaklenejo produktivno temo,
Itak itak, zato so zaklenili. Zarad malo sarkazma. Zakaj potem tebe niso že zdavnaj bannali? Sej boli me kurac zakaj so, ta forum je itak greznica, jaz samo skušam sledit nivoju.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Utk ()
Nesta ::
Toliko napisanega in nič sojenega.. Brez besed. Zoki uničuje življenja ampak večina nič... Hvala ker ste premalo pogumni in brez modrosti da tega ne vidite...

CharlieKK ::
Toliko napisanega in nič sojenega.. Brez besed. Zoki uničuje življenja ampak večina nič... Hvala ker ste premalo pogumni in brez modrosti da tega ne vidite...
Če je blo po TV izrecno rečeno, da so hujši problemi z zunanjim sovražnikom a nič nisi gledal navodil?!?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: CharlieKK ()
Seba982 ::
Zoki bo ponovno izvoljen. Tolk društev in NVO-jev je dobilo 10%, da morajo volit zanj. :D
Ko imaš nekoga not že nekaj let mu ne greš dvigat brez dobrega razloga. Zdaj se je pa pač nabralo nekaj razlogov.
Gnoji kot ste nekateri pač tega ne razumete. Vi bi vsak mesec se pogajali za najemnino.
Levaki ne razumejo, da je rezultat volitev pa dober razlog za spremembo, ki tudi na sodišču zdrži, vsi pravi domoljubni najemodajalci imamo v pogodbah napisano, da se ob mlačnem rezultatu za Gospoda Janšo na volitvah lahko spremeni najemnina na veljavni pogodbi. In tudi vsak najemodajalec v katastrofalni pernati ekonomiji bo višjo najemnino plačal, ker je pernata ekonomija pač slaba. Tu ni pričakovati sprememb in tako prosti trk deluje.
Človek samo napiše, da bi politike s štrikom lovil, pa kar zaklenejo produktivno temo,
Itak itak, zato so zaklenili. Zarad malo sarkazma. Zakaj potem tebe niso že zdavnaj bannali? Sej boli me kurac zakaj so, ta forum je itak greznica, jaz samo skušam sledit nivoju.
Se strinjam, štriki niso pravi razlog, levaki nas hočejo cenzurirati zaradi naše intelegence. Tudi meni so pobrisali domoljubno pohvalo gospoda Norrisa, imam odprto pritožbo. Zakaj pa levaki nas domoljubov ne bannajo, pa ne vem, verjetno želijo še naprej gledati, kako se domoljubi valjamo po tej greznici od foruma, ker smo pač moralno zavezani, da se borimo za Gospoda Janšo in težko odnehamo. Mogoče se nam zraven celo smejijo, me prav nič ne bi presenetilo pri levakih.
Zgodovina sprememb…
harmonkar9 je izjavil:
In tudi vsak najemodajalec v katastrofalni pernati ekonomiji bo višjo najemnino plačal
Najemnik*
Se opravičujem za napako, še vedno sem razburjen zaradi nepoštenega moderiranja na tem levakarskem forumu.
tilz0R ::
harmonkar9 je izjavil:
harmonkar9 je izjavil:
In tudi vsak najemodajalec v katastrofalni pernati ekonomiji bo višjo najemnino plačal
Najemnik*
Se opravičujem za napako, še vedno sem razburjen zaradi nepoštenega moderiranja na tem levakarskem forumu.
A ni naslednji mandat prioriteta Goloba in GS, da se obdavči nepremičnine in kapital? Menda bodo najemnine s tem cenejše. /s
Cenejše mogoče samo, če nabijejo 5% davka na prazna stanovanja (po informacijah elektro števcev).
Pa pred tem bo potrebno urediti zakone, da pravica do stanovanja ni nad tvojo pravico do lastnine.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: tilz0R ()
A ni naslednji mandat prioriteta Goloba in GS, da se obdavči nepremičnine in kapital? Menda bodo najemnine s tem cenejše. /s
Cenejše mogoče samo, če nabijejo 5% davka na prazna stanovanja (po informacijah elektro števcev).
Lahko nehate levaki sanjat? Če nabijejo 5 % davka na prazna stanovanja (po števcih) je lahko za najemnika samo dražje, zaradi tega ne bo nihče praznega prodal ali v najem dal. Če nabijejo davek na podlagi tega, da na lokaciji nihče ni prijavljen (niti najemnik), je tudi lahko za najemnika samo dražje, zaradi tega ne bo nihče praznega prodal ali v najem dal. Če uničijo ekonomijo, tako da noben ne bo imel denarja (kar so že naredili na tričetrt), pa bodo najemniki tudi plačevali vedno dražje najemnine. Tako prosti trk deluje, domoljubi razumemo, levaki ne.
Zgodovina sprememb…
Saj drugim domoljubom še več brišejo, ker vseeno nimajo tako dobrih agromentov kot jaz in se dosti hitreje razjezijo. Kako pa naj rečem tistim, ki mislijo, da bi davek na nepremičnine pod določenimi pogoji znižal najemnine? To je lahko samo levak.
Zgodovina sprememb…
Ne.
Če boš nabil davek na recimo 5% ga bo letno v LJ za plačat 15k (to se seveda ne bo zgodilo). Ga ni najemnika, ki bo preživel najemnin za 15k davka + 25% davka na oddajanje, da bo isti neto. Povpraševanje bo padlo, lastniki bodo pa primorani prodati.
Jaz bi to naredil vsakemu, ki oddaja stanovanja. Stanovanje ne sme biti investicijska opcija. Imaš delnice, ETFje in podobne boljše opcije, ki prinesejo več nazaj. Folk, ki rabi flet, si ga naj kupi po ugodni ceni. Ne pa da mora plačevat nekomu najemnino, potem pa še dodatno dolgotrajno oskrbo tej isti osebi.
Sam sem vse prej kot levičar, a pri stanovanjih delam izjemo.
Ti se pa naprej kregaj na forumu
Če boš nabil davek na recimo 5% ga bo letno v LJ za plačat 15k (to se seveda ne bo zgodilo). Ga ni najemnika, ki bo preživel najemnin za 15k davka + 25% davka na oddajanje, da bo isti neto. Povpraševanje bo padlo, lastniki bodo pa primorani prodati.
Jaz bi to naredil vsakemu, ki oddaja stanovanja. Stanovanje ne sme biti investicijska opcija. Imaš delnice, ETFje in podobne boljše opcije, ki prinesejo več nazaj. Folk, ki rabi flet, si ga naj kupi po ugodni ceni. Ne pa da mora plačevat nekomu najemnino, potem pa še dodatno dolgotrajno oskrbo tej isti osebi.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: tilz0R ()
delavec44 ::
Torej ti bi ukinil najemanje?
Verjetno tudi turistom? Naj grejo v hotel, bodo nižje cene.
Verjetno tudi turistom? Naj grejo v hotel, bodo nižje cene.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: delavec44 ()
Jaz menim, da je stanovanje osnovna življenska potreba. Njena najemnina bi morala biti regulirana.
Študenti, ki ne dobijo prostora v študentskem domu ne rabijo študirati ali pa naj se vozijo.
Tujci, ki bi radi delali v slo naj pa kupijo stanovanje ali pa ne hodijo k nam.
Tujci, ki bi radi delali v slo naj pa kupijo stanovanje ali pa ne hodijo k nam.
Izgovori, izgovori, dejstva povedo vse.
V tej temi bom zaenkrat nehal, ker je sicer o župankoviču, ne o stanovanjih in najemninah. Pričakujem pa, da bosta delavec44 in Utk nadaljevala z mojimi agromenti oz. podobnimi.
Jaz menim, da je stanovanje osnovna življenska potreba. Njena najemnina bi morala biti regulirana.
Prej nisi tega pisal. Davek 5% + davek na oddajanje. Kaj ima to z regulirano najemnino?
Drugače se pogojno strinjam glede najemnin samo najprej polovi tiste, ki oddajajo na črno in sivo. Da bi pa vsi oddajali neprofitno pa ni realno.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: delavec44 ()
FireSnake ::
Utk - Si spregledal, da je ZJ že napovedal tožbo Klemenčičevi za lažno izjavo, ta pa je že tudi odgovorila, da kaj takega nikoli ni izjavila. Iz tega pač sklepam, da je posnetek zmontiran, kar z današnjo tehnologijo ni noben problem, tako kot narediti fake slike, dokumente,.....
Testi so pokazali, da so posnetki pristni. Nič ni nova tehnologija kriva.
Kaj bomo pa zdaj rekli?
Poglej in se nasmej: vicmaher.si
Zoki podelil 4 koncesije. 4 x 15 je 60 jurjev.
Sem sicer mislil da je on za državno zdravstvo, ampak dnar je pa dnar.
https://www.finance.si/jankovic-podelil...
A potem bi tudi knaufarje, keramičarje, vodovodarje in ostale reguliral, ali samo končni izdelek? Kaj pa to, ena nora ideja, če bi še pri davkih malo stvar "zregulirali"? Ker glede na vložek, stroške in vse ostalo, ima daleč največ koristi od visokih najemnin država.
Sem sicer mislil da je on za državno zdravstvo, ampak dnar je pa dnar.
https://www.finance.si/jankovic-podelil...
A potem bi tudi knaufarje, keramičarje, vodovodarje in ostale reguliral, ali samo končni izdelek? Kaj pa to, ena nora ideja, če bi še pri davkih malo stvar "zregulirali"? Ker glede na vložek, stroške in vse ostalo, ima daleč največ koristi od visokih najemnin država.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Utk ()
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Lokalne volitve (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Problemi človeštva | 64748 (58268) | SimplyMiha |
| » | Zoki zmagal, Kangler v drugi krog (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Loža | 102677 (97215) | lexios |