Forum » Loža » Je Zoki poštenjak ali baraba?
Je Zoki poštenjak ali baraba?

tony1 ::
Tvoj izmišljeni argument je, da je kritika C0 strah pred covidom. Kar je neumnost in tvoja lastna projekcija. Tvoj strah kompenziraš z narcizmom, ker se nikoli nisi naučil drugače.
Jure bi ti lepo razložil: kdor se ni cepil bo ostal brez volilne pravice.
" Kaj je poskus strawmana? Da zaupam v institucije EU, ki so vložile zajetne vsote v projekt, bolj kot vate in čvekanje ljudi po internetu?"
Butasto. Jebe se jim za eno Lj. Vložile so NAŠ denar.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: tony1 ()

fujtajksel ::
..." bodo zbrane nagovorili podpredsednik SDS Aleš Hojs, njegova strankarska kolegica in predsednica parlamentarne preiskovane komisije o kanalu C0 Anja Bah Žibert ter ljubljanski mestni svetnik liste Glas za otroke in družine Aleš Primc."...
A res cvetober slovenske politike nima koga drugega, ki bi protestiral proti tej šlamastiki razen Aleša Hojsa, ki ima ta drek tudi na lastnih rokah??? Da o Primcu ne izgubljamo besed, ampak še on izgleda zna zavohat dovolj smrdljiv kakec? Za razliko od mainstream politike ki je še 2019 znala v DZ _soglasno_ ugotovit da je šlo pri teh gradbenih dovoljenjih vse narobe. Vsaj kakšni izvenparlamentarci, halooo? Nikaaa, kje fajtaš za čisto pitno vodo???

Ales78 ::
Da boš malo manj nerazgledan: pretepanje slamnatega moža je izmisliti si argument, nato pa s prstom kazati nanj in se nad njim zgražati.
Tvoj izmišljeni argument je, da je kritika C0 strah pred covidom. Kar je neumnost in tvoja lastna projekcija. Tvoj strah kompenziraš z narcizmom, ker se nikoli nisi naučil drugače.
Jure bi ti lepo razložil: kdor se ni cepil bo ostal brez volilne pravice.
" Kaj je poskus strawmana? Da zaupam v institucije EU, ki so vložile zajetne vsote v projekt, bolj kot vate in čvekanje ljudi po internetu?"
Butasto. Jebe se jim za eno Lj. Vložile so NAŠ denar.
Strawman ne deluje tako preprosto. Ampak konec koncev, nepomembno, ne bom ti še tega razlagal.
Dejstvo je, da EU bdi nad projektom, tako, da so strahovi, da bodo naše inštitucije svoje delo slabo opravile (če jim že ne zaupaš),
odveč.
Razumi in občuti to olajšanje, ne rabi te več biti strah.
A ni fino?
fujtajksel je izjavil:
Vsaj kakšni izvenparlamentarci, halooo? Nikaaa, kje fajtaš za čisto pitno vodo???
Očitno so ugotovili, da je vse skupaj neka prenapihnjena izmišljotina, na kateri so obviseli samo SDSovi droni, ker drugega nimajo za povedat.
Vsaj jaz si tako razlagam, že od momenta, ko sem videl, kako so se desni obesili na temo, kot muhe na kakec. :)
Zanimivo pa je, da je ves ta trud odveč. Zoki bo župan, dokler se ne najde boljšega ali preneha s kandidaturo.
In Zoki je župan, zato ker je bil daleč najboljši oz. bom drugače rekel, ker dejansko nekaj zna narediti in tudi naredi.
Morda pa na naslednjih županskih volitvah pride kdo bolj sposoben, ampak debate o neki napihnjeni vodi, Zokijeve zmage ne bodo spremenile.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Ales78 ()

fujtajksel je izjavil:
https://siol.net/novice/svet/saga-kanal...
..." bodo zbrane nagovorili podpredsednik SDS Aleš Hojs, njegova strankarska kolegica in predsednica parlamentarne preiskovane komisije o kanalu C0 Anja Bah Žibert ter ljubljanski mestni svetnik liste Glas za otroke in družine Aleš Primc."...
A res cvetober slovenske politike nima koga drugega, ki bi protestiral proti tej šlamastiki razen Aleša Hojsa, ki ima ta drek tudi na lastnih rokah??? Da o Primcu ne izgubljamo besed, ampak še on izgleda zna zavohat dovolj smrdljiv kakec? Za razliko od mainstream politike ki je še 2019 znala v DZ _soglasno_ ugotovit da je šlo pri teh gradbenih dovoljenjih vse narobe. Vsaj kakšni izvenparlamentarci, halooo? Nikaaa, kje fajtaš za čisto pitno vodo???
Hahaha, mafija je ugrabila celoten nadzorni aparat lokalne in državne uprave, zdej jih bodo pa une babe v red spravile?
Zgodovina sprememb…

Hahaha, mafija je ugrabila celoten nadzorni aparat lokalne in državne uprave, zdej jih bodo pa une babe v red spravile?
Potem je pa tako ali tako že konec, kar je še nadaljni razlog več, da ne tarnaš, ker itak ne moreš nikomur nič.
Verjetno že vsaj tretjič v tej temi. Najdite bolj sposobnega kandidata, pa ga bomo izvolili.
Če boste razne deplasirane lažnjivce in belbetače tipa g. Hojs spravljali na kandidatske liste, bo pač vladal Zoki.
Če jih nimate, potem je mogoče moment, da se vprašaš, zakaj podpiraš tak poden od stranke.
Zgodovina sprememb…

fujtajksel je izjavil:
Vsaj kakšni izvenparlamentarci, halooo? Nikaaa, kje fajtaš za čisto pitno vodo???
Očitno so ugotovili, da je vse skupaj neka prenapihnjena izmišljotina, na kateri so obviseli samo SDSovi droni, ker drugega nimajo za povedat.
Vsaj jaz si tako razlagam, že od momenta, ko sem videl, kako so se desni obesili na temo, kot muhe na kakec. :)
Glede desnih muh na kakcu se čisto strinjam. Ampak je tu kakec resen in hudo problematičen, niso desni krivi da so ga zavohali, smrdi dovolj da bi ga morali čisto vsi. Ko bo kanal puščal, bo klor smrdel večstotisočim.
Dejansko je Nika enkrat po enih 4 letih od javnega izbruha afere s stisnjenimi zobmi prišla do zaključka, da ta projekt rabi CPVO in da ga je treba ustavit. Ampak od velike fajterke za čisto pitno vodo smo pričakovali mnogo več, prej in glede na to da je pitna voda še vedno ogrožena še vedno pričakujemo. Čeprav tudi jaz ne bi hotel nastopat na isti prireditvi kot Hojs in Primc.
https://siol.net/novice/slovenija/nika-...
https://www.zurnal24.si/slovenija/insti...

fujtajksel je izjavil:
Glede desnih muh na kakcu se čisto strinjam. Ampak je tu kakec resen in hudo problematičen, niso desni krivi da so ga zavohali, smrdi dovolj da bi ga morali čisto vsi. Ko bo kanal puščal, bo klor smrdel večstotisočim.
Ne vem, ne vidim v prihodnost. Verjamem v inženirstvo, znanost in tehnologijo, nadzor EU smo tudi dobili (če že ne verjamemo lokalni pameti, ki očitno ni tako slaba, sicer bi klorirano vodo že pili), razni družboslovni nakladači, verski fanatiki (tisti anti-abortiven klovn na P, ni vreden, da grem pogledat) in "kmečke pameti", da sploh ne omenjam "anonimni vedci iz interneta" me pa res prav nič ne ganejo.
Bolj mi je hecno, da na nekem slovenskem tehničnem forumu, nekateri nasedejo nekim čenčam in potem o njih govorijo, kot, da so dejstvo.
Zgodovina sprememb…

Potem je pa tako ali tako že konec, kar je še nadaljni razlog več, da ne tarnaš, ker itak ne moreš nikomur nič.
Tako je nič ne morem. Lahko pa testiram IQ forumskega občestva. No, kar vidim pa me straši.
"Verjamem v inženirstvo, znanost in tehnologijo, nadzor EU smo tudi dobili"
Haha, ko je Zoki zraven, naštetega... ni zraven.
Zgodovina sprememb…

Tako je nič ne morem. Lahko pa testiram IQ forumskega občestva. No, kar vidim pa me straši.
"Verjamem v inženirstvo, znanost in tehnologijo, nadzor EU smo tudi dobili"
Haha, ko je Zoki zraven, naštetega... ni zraven.
Očitno ne razumeš dobro, kako celotna zadeva deluje. Pod materiale, načrte, traso, izgradnjo,... se je podpisal nek inženir.
Če ni opravil svoje naloge vestno in v skladu s predpisi je kazensko odgovoren. Pa še vprašanje kdo vse v verigi ljudi, ki so zadevo načrtovali.
Skratka, tukaj so zadaj izobraženi ljudje, s karierami, ki so morali dati svoja jajca na papir, skupaj s podpisom.
Zoki je samo naročnik, ni se ukvarjal z natezno trdnostjo cevi. In, če bo s cevmi kaj narobe, bo marsikdo ostal brez jajc.
Za razliko od anonimnih babjih čenč na internetu ali blebetanju politikov.
Zgodovina sprememb…

fujtajksel je izjavil:
Ne vem, ne vidim v prihodnost. Verjamem v inženirstvo, znanost in tehnologijo, ...
Zbud se. Ti verjameš inženirjem, ki so projektirali velik fekalni vod direkt čez ožje območje pod katerim teče podtalnica proti vodnjakom z nezaščitenimi kanalizacijskimi cevmi??? Ki so po protestih dali betonsko kineto po lastni presoji, s katero se neodvisna geološka in vodovarstvena stroka ne strinja??? Ki se hočejo še vedno na vsak način izmaknit neodvisni strokovni presoji po postopku s celovito presojo vplivov na okolje in na podlagi nje izdanim okoljevarstevnim soglasjem, ki sta za vse gradnje ki imajo lahko škodljiv obvezna po zakonu??? Od razprav v Državnem zboru leta 2019 kjer je bila zadeva razkrinkana je minilo več kot dovolj let za pripravit CPVO. Meni je očitno le to, da Zoki in njegovi ne verjamejo, da bi okoljevarstveno soglasje lahko dobil.
https://sdzv-drustvo.si/novice/stalisce...
https://sdzv-drustvo.si/novice/o-kanalu...

Če ni opravil svoje naloge vestno in v skladu s predpisi je kazensko odgovoren. Pa še vprašanje kdo vse v verigi ljudi, ki so zadevo načrtovali.
Skratka, tukaj so zadaj izobraženi ljudje, s karierami, ki so morali dati svoja jajca na papir, skupaj s podpisom.
Zoki je samo naročnik, ni se ukvarjal z natezno trdnostjo cevi. In, če bo s cevmi kaj narobe, bo marsikdo ostal brez jajc.
Za razliko od anonimnih babjih čenč na internetu ali blebetanju politikov."
Očitno ne razumeš dobro, kako zadeva deluje. Projekt C0 se je s časovni strojem iz 1990 potegnil zato, ker bomo tako več zaslužili. V ene treh občinah.
Kazensko odgovoren v tej državi ni bil še nihče, za nobeno stvar. Niga plis, danes je bil obsojen za požar direktor firme na Gorenjskem, zrihtal je 5 mio škode celi ind. coni z več firmami. Dobil je 1 leto pogojno, ne gre v čuzo, če ne zaneti novega pred 18.9.2027... Niga plis.
Jajca samo ti tle... prodajaš. Pojma nimaš, kako se svet vrti v Zokilandu.
Aja, poleg pogojne je fasal še 3 jurje sodnih stroškov. Mimogrede, do pred ene desetimi leti država sploh ni preverjala (kaj šele sankcionirala), če so jih obsojeni plačevali. Haha.
Zgodovina sprememb…

Očitno ne razumeš dobro, kako celotna zadeva deluje. Pod materiale, načrte, traso, izgradnjo,... se je podpisal nek inženir.
O tem žal nisem prepričan. Kolikor razumem je bil izvirni greh pri prvih gradbenih dovoljenjih, ki jih je nekdo moral podpisat in v nasprotju z zakonom odobrit prostopek brez CPVO in OS, gotovo podmizen posel. Kolikr vem je bilo to razčiščeno najkasneje leta 2019, napisana so bila tudi neka imena, ampak kolikor se spomnim eni že v penziji, nikomur se ni zgodilo nič. Sodišče namesto da bi štrafalo kršitev potem odločilo, da se ministrsvo kao kasneje ne sme več premislit in zahtevat CPVO niti če odkrije kršitev zakona, adijo pamet? Tudi nisem slišal da bi se kaj zgodilo tistemu ki je podpisal originalni projekt z nezaščitenimi cevmi direkt nad vodnim virom, šalabajzarija na kubik???

Zoki je rekel: moji bojo teh 130 mio pocuzali, če bo kdo proti, bo ostal brez jajc. Niga plis.
"Tudi nisem slišal da bi se kaj zgodilo tistemu ki je podpisal originalni projekt z nezaščitenimi cevmi direkt nad vodnim virom, šalabajzarija na kubik???"
Tako se pač gradi kanalizacijo v tej državi, z 5m (?) dolgimi cevmi, ki se jih sestavlja skupaj kot lego kocke.
Kje drekovod poteka se je pa zanalašč zanemarilo.
Zgodovina sprememb…

Me zanima, kako sploh pridete do računalnika, ker če bi trdno stali za vašimi strahovi, bi v adamovih oblačilih hodili po gozdu, pa še tam bi vam lahko kakšen avion na glavo pade. Mogoče pa se sploh ne gre za argumente, ampak se radi ukvarjate s fekalijami, še raje pa jih špricate naokrog? :)
Dajmo malo manj nakladajte, saj ste si zgradili lep ojačevalec odmeva, ampak malo razuma pa le ohranite, ker kljub visokoletečim besedam izpadete smešno, na nivoju naših blebetajočih politikov... Goloba recimo. :)
Zgodovina sprememb…

Seveda, prišel je zlobni Brdavs in zanalašč poizkuša zastrupiti podtalnico. :D
Kot sem rekel, malo razuma je treba ohranit...
Zgodovina sprememb…

Zaradi gradbenih dovoljenj in dela na črno, ne bodo fekalije odtekale, kar je vaš glavni argument. Za podkupnine mi je pa tudi čisto vseeno, ker so in bojo, pri vsaki vladi in pri vsakem županu, to je nekaj kar odšteješ stran, še preden greš na volitve, da sploh lahko veljake primerjaš med sabo.
Me zanima, kako sploh pridete do računalnika, ker če bi trdno stali za vašimi strahovi, bi v adamovih oblačilih hodili po gozdu, pa še tam bi vam lahko kakšen avion na glavo pade. Mogoče pa se sploh ne gre za argumente, ampak se radi ukvarjate s fekalijami, še raje pa jih špricate naokrog? :)
Dajmo malo manj nakladajte, saj ste si zgradili lep ojačevalec odmeva, ampak malo razuma pa le ohranite, ker kljub visokoletečim besedam izpadete smešno, na nivoju naših blebetajočih politikov... Goloba recimo. :)
Nisi dorasel debati. Nehaj smetiti, to je internet, tle smo resni ljudje. In ena ženska.
Zgodovina sprememb…

Prišel je zlobni dohtar Fauci in vas poskuša spremeniti v hodeče 5G oddajnike. Pa še kar ne vidiš kaj pišeš.
Zaradi gradbenih dovoljenj in dela na črno, ne bodo fekalije odtekale, kar je vaš glavni argument. Za podkupnine mi je pa tudi čisto vseeno, ker so in bojo, pri vsaki vladi in pri vsakem županu, to je nekaj kar odšteješ stran, še preden greš na volitve, da sploh lahko veljake primerjaš med sabo.
Nisi dorasel debati. Nehaj smetiti, to je internet, tle smo resni ljudje. In ena ženska.
Se opravičujem, veš, sem po duši precej tehničen in se mi tisto, kar se vam zdi strašno utemeljeno (mislite na otro... se opravičujem, mislite na vodo), zdi samo slaba dekoracija stavka. Rad imam bistvo, ki pa ga zelo razvodenite (namenoma besedna igra), če vam je bolj pomembno, da nakladate o skupnih lastnostih politikov, ki jih pripisujete enemu samemu, prikrijete pa zadevo z vodo - ki je vsaj trenutno, še vedno prozorna.
Zgodovina sprememb…

Ja točno tako, malo razuma je treba ohranit in ne napeljevat velikih fekalnih vodov direkt čez vir pitne vode.
Sej sploh nihče ne pravi da bi jo hotel zanalašč zastrupit. Gre samo za brezglavo hitenje in slabe odločitve ki jih potem ne zmorejo popravit, ker je zagonjenega vedno več denarja. Ampak sanacija po onesnaženju bo še dražja.
Projekt nadgradnje kanalizacije je načeloma dobra stvar in bi moral bit zgodba o uspehu, še posebej z evropskim denarjem. Ampak se je odlašalo, zamujalo roke, potem je že tekla voda v grlo in se je iskalo bližnjice, ubralo napačno.

fujtajksel je izjavil:
Ja točno tako, malo razuma je treba ohranit in ne napeljevat velikih fekalnih vodov direkt čez vir pitne vode.
Sej sploh nihče ne pravi da bi jo hotel zanalašč zastrupit. Gre samo za brezglavo hitenje in slabe odločitve ki jih potem ne zmorejo popravit, ker je zagonjenega vedno več denarja. Ampak sanacija po onesnaženju bo še dražja.
Projekt nadgradnje kanalizacije je načeloma dobra stvar in bi moral bit zgodba o uspehu, še posebej z evropskim denarjem. Ampak se je odlašalo, zamujalo roke, potem je že tekla voda v grlo in se je iskalo bližnjice, ubralo napačno.
Mimogrede, ko smo spet pri vodi, iz odgovora EU komisije, g. Zveru in g. Grimsu, se mi je zazdelo, da je Ljubljana morala nekaj ukreniti zaradi EU odločb.
Ne vem ali je "bližnjica" pravilna ali napačna. Načeloma se ne vtikam v delo ljudi, ki so zadevo študirali, nabirali izkušnje iz področja, razmislili in očitno zaključili, da ni nevarnosti za podtalnico. In so v to tako prepričani, da so dali svoje prašnike na mizo. Zraven noža.
Internetne in politčne, pa da ne pozabim, novinarske čenče so sicer nekaj razpihale, ampak kot sem že rekel, zadaj je bilo precej načrtovanja ljudi, ki so odgovorni za tehnično izpeljavo projekta in očitno so presodili, da je izvedba brez onesnaženja mogoča.
Poizkušajmo pri tem upoštevati, da je človeštvo naredilo predor iz Francije v Veliko Britanijo, pod vodo.
Potem so pa čenče, ki so si vzele 5 minut, o tem sodile in po nekem norem načelu, kdor je glasnejši ima prav, pridružila se je, v kontrolo še EU komisija, mi se še vedno pogovarjamo o vodi, kljub temu, da se s tem ukvarjajo mnogo večji znalci.
Zadeva začenja spominjati na proticepilske debate, še malo pa bomo v vodo ivermectin dodajali, preventivno. :)
Zgodovina sprememb…

paradajzos ::
Za podkupnine mi je pa tudi čisto vseeno, ker so in bojo, pri vsaki vladi in pri vsakem županu, to je nekaj kar odšteješ stran, še preden greš na volitve, da sploh lahko veljake primerjaš med sabo.
A če so podkupnine v obliki ... naturalij, ti je tudi vseeno? A veš, takšne, kjer je nekdo nekako obvezn nekaj narediti v naturalijah, če hoče recimo službo, za katero je kvalificiran.
Vprašam tako, generalno, na splošno in to za frenda...a veš, če bi recimo politik xy zahteval od kakšne ženske kaj v zameno za recimo službo, kjer bi on lahko vplival.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: paradajzos ()

fujtajksel je izjavil:
Blazno bi bilo zanimivo videti, *zakaj* se je čez Kleče sprojektiralo C0 okrog leta 1990 (Hojs trdi, da takrat ni bil več zaposlen na VOKI). Je imel takrat ta projekt kaj povezave z neuspešno epizodo vodenja dreka iz Medvod pod Celovško cesto ali sploh ne?
Ker, recimo, priključka gorenjske AC na Lj obvoznico se 10 let prej ni smelo speljati čez Kleče, ker da varujemo vodne vire. Nato se je šlo v gradnjo Šentviškega tunela. Ki je nato za 25 let zamudila.

paradajzos je izjavil:
Za podkupnine mi je pa tudi čisto vseeno, ker so in bojo, pri vsaki vladi in pri vsakem županu, to je nekaj kar odšteješ stran, še preden greš na volitve, da sploh lahko veljake primerjaš med sabo.
A če so podkupnine v obliki ... naturalij, ti je tudi vseeno? A veš, takšne, kjer je nekdo nekako obvezn nekaj narediti v naturalijah, če hoče recimo službo, za katero je kvalificiran.
Vprašam tako, generalno, na splošno in to za frenda...a veš, če bi recimo Hojs zahteval od kakšne ženske kaj v zameno za recimo službo, kjer bi in lahko vplival.
Kaj pa imaš proti naturalijam? Je čisto preprosta izmenjava dobrin, dogovorita se za ceno in problem rešen. Govoriš o prostituciji? Najstarejša obrt pač, od nekdaj se je menjavalo seks za dobrine, kje je tu problem, glede na to, da je korupcija pri politikih tako ali tako stalnica, ne glede na pripadnost?
A pri Urški se ti pa zdi, da je šlo za globoko ljubezen ob kateri bi še kamen spustil solzico ganjenosti? Ali pri Tini?
Zgodovina sprememb…

Ker, recimo, priključka gorenjske AC na Lj obvoznico se 10 let prej ni smelo speljati čez Kleče, ker da varujemo vodne vire. Nato se je šlo v gradnjo Šentviškega tunela. Ki je nato za 25 let zamudila.
Avtocesta ni hermetično zaprta, pa še po njej se premikajo vozila, ki lahko vozijo precej zoprne vsebine cistern.
Sicer smo Jankoviča prvič izvolili ravno zato, ker smo imeli dovolj mater županj.
Zgodovina sprememb…

paradajzos je izjavil:
Vprašam tako, generalno, na splošno in to za frenda...a veš, če bi recimo Hojs zahteval od kakšne ženske kaj v zameno za recimo službo, kjer bi in lahko vplival.
Kaj pa imaš proti naturalijam? Je čisto preprosta izmenjava dobrin, dogovorita se za ceno in problem rešen. Govoriš o prostituciji? Najstarejša obrt pač, od nekdaj se je menjavalo seks za dobrine, kje je tu problem, glede na to, da je korupcija pri politikih tako ali tako stalnica, ne glede na pripadnost?
A pri Urški se ti pa zdi, da je šlo za globoko ljubezen ob kateri bi še kamen spustil solzico ganjenosti? Ali pri Tini?
Ojej, kako se sprenevedamo, ane? Kako hitro se plošča obrne, ko gre za naše, fascinantno. Fenboy je fenboy, pa če gre za Apple ali za BMW ali za politika, ane? It’s not a bug, it’s a feature.
Klet Svobode press.
PS: Vidim da spet debatiram s trolom iz Kleti Gibanja "Svobode", o kateri je poročala Erika na Tarči, račun od pred treh dni.
Zgodovina sprememb…

bm1973 ::

paradajzos je izjavil:
paradajzos je izjavil:
Ojej, kako se sprenevedamo, ane? Kako hitro se plošča obrne, ko gre za naše, fascinantno. Fenboy je fenboy, pa če gre za Apple ali za BMW ali za politika, ane? It’s not a bug, it’s a feature.
Klet Svobode press.
PS: Vidim da spet debatiram s trolom iz Kleti Gibanja "Svobode", o kateri je poročala Erika na Tarči, račun od pred treh dni.
Seveda, zagotovo je tako. Enako kot gre pri starih premožnih grdobcih in lepih dekletih za neomajno, globoko ljubezen (Melanijo sem še izpustil), tako je tudi edina obrazložitev, da sem trol, ker se nisi sposoben soočiti z realnostjo sveta v katerem živiš in se raje še vedno pretvarjaš, da pravljice obstajajo.
Pravzaprav, ti vsa ta vera v pravljice, celo pomaga, da razumeš Zokija in Farmacevtko - po tvoji logiki, sta bila neizmerno zaljubljena eden v drugega, jaz vsem tem tipom odnosov sicer pravim prostitucija, ampak seveda spoštujem romantike.
Kot sem vam povedal, četudi ste si ustvarili ojačevalnik odmovov in ste nanj ponosni, je dobro ohraniti malo razuma, pa tudi stika z realnostjo.
Zgodovina sprememb…

Avtocesta ni hermetično zaprta, pa še po njej se premikajo vozila, ki lahko vozijo precej zoprne vsebine cistern.
Sicer smo Jankoviča prvič izvolili ravno zato, ker smo imeli dovolj mater županj.
Dejansko se norčuješ. Klovn.

Le razloži mi to šalo, bi se rade volje nasmejal tudi jaz ampak je ne vidim. Imaš težave z razumevanjem, se mi zdi, da sem dovolj berljiv? Predolgi stavki?

Tako nekako...
Kljub vsemu sranju je z manj denarja naredil več kot ostali...
A je veliko dal v žep? Je. A je problematičen na 100 frontah? Je. A je naredil več kot vsi župani od ta zadnje osvoboditve? Je.
Ni pa tega naredil z manj denarja kot drugi. MOL je zelo zadolžena (tudi prej je gotovo bila), in ni manj zadolžena kot pod drugimi župani.
(To bi bilo za na volilne plakate: Zoki trošiTM.

Le razloži mi to šalo, bi se rade volje nasmejal tudi jaz ampak je ne vidim. Imaš težave z razumevanjem, se mi zdi, da sem dovolj berljiv? Predolgi stavki?
Pišeš neumnosti, pa šparam baterijo v tipkovnici. Trolaš.
"Imaš težave z razumevanjem, se mi zdi, da sem dovolj berljiv? Predolgi stavki?"
Spet strawman. Ne laži, da veš, kaj je to.
Zgodovina sprememb…

Pišeš neumnosti, pa šparam baterijo v tipkovnici. Trolaš.
Ne. Obstajata dve možnosti, ali ne razumeš, ali pa nimaš argumentov, pa si se zdaj poslužil napadov na osebo.
Ker sem opazil, da je tudi parazajdos prešel na podobne metode, bi sklepal, da je to vajin (vaš) način komunikacije, ko ugotovita, da nimata prav.
"Imaš težave z razumevanjem, se mi zdi, da sem dovolj berljiv? Predolgi stavki?"
Spet strawman. Ne laži, da veš, kaj je to.
Zase sem kar precej prepričan, da vem. Zate pa zagotovo vem, da ne veš. Nekje si pobral izraz, se ti je zdel moden, pozabil pa si prebrati, kaj pomeni in zdaj ga napačno uporabljaš. Me ne moti.
Zgodovina sprememb…

paradajzos je izjavil:
paradajzos je izjavil:
Klet Svobode press.
Seveda, zagotovo je tako. Enako kot gre pri starih premožnih grdobcih in lepih dekletih za neomajno, globoko ljubezen (Melanijo sem še izpustil), tako je tudi edina obrazložitev, da sem trol, ker se nisi sposoben soočiti z realnostjo sveta v katerem živiš in se raje še vedno pretvarjaš, da pravljice obstajajo.
Pravzaprav, ti vsa ta vera v pravljice, celo pomaga, da razumeš Zokija in Farmacevtko - po tvoji logiki, sta bila neizmerno zaljubljena eden v drugega, jaz vsem tem tipom odnosov sicer pravim prostitucija, ampak seveda spoštujem romantike.
Kot sem vam povedal, četudi ste si ustvarili ojačevalnik odmovov in ste nanj ponosni, je dobro ohraniti malo razuma, pa tudi stika z realnostjo.
Aha, “treba se soočit z realnostjo sveta, v katerem živiš”… Seveda, če gre za ohranjanje status qua, ki je tebi po godu.
Grdo realnost je treba spreminjati na boljše, ne pa se sprijazniti z njo. Če ne bi spreminjali stvari, bi bili še zmeraj na drevesih.

paradajzos je izjavil:
paradajzos je izjavil:
paradajzos je izjavil:
Klet Svobode press.
Aha, “treba se soočit z realnostjo sveta, v katerem živiš”… Seveda, če gre za ohranjanje status qua, ki je tebi po godu.
Grdo realnost je treba spreminjati na boljše, ne pa se sprijazniti z njo. Če ne bi spreminjali stvari, bi bili še zmeraj na drevesih.
Ah daj no, prostitucije cerkev z vsemi svojimi inkvizicijskimi metodami ni zmogla ukiniti (da o zlatokopinjah sploh ne govorim), zdaj boš pa to na nek način rešil. Da sploh ne omenjam, da gre za čisto spodobno transakcijo, oba se strinjata in v kolikor bi to probal spremeniti, bi naletel na precej srda, iz vseh strani.
Pač, dekle ima pravico s svojim telesom početi kar se ji zljubi, če je to menjava za službo, status in denar, je to njeno telo. Lepo se je sicer zavedati, da je prostitutka, ampak dvomim, da to prejemnika moti. Mogoče je na tak način celo rešen problem raznih glavobolov, zakonskih prepirov, ločitev itd.
Ob tej priliki se vprašaj, ali bi te draga tudi vzela, če bi živel brez ficka pod mostom, marsikateremu dekletu je to edina priložnost, da se kam prebijejo v življenju, potoložiš, pa svojo romantično dušico lahko, češ, da samo počnejo, kar je najbolj primerno za razmnoževanje - vzamejo moškega, ki bo najbolje poskrbel, za njene otroke. :)
Morda ste pa Farmacevtki zajebal življensko priložnost, sanjska poroka z Zokijem, saj veš, princ v črnem mercedesu... bi težko rekel, da je kaj grši od Trumpa ali Janše, baje manekenke padajo na sivo-oranžne, doktorice pa bolj na spoliran izgled (Tine ne bom notri vlačil, ker je grda kot konj - ali določena Eva iz desnega pola pred temeljito preobrazbo, verjetno tudi operacijsko). No stvar okusa pač, ampak zakaj ne bi smela imeti Farmacevtka drugačnega.
Zgodovina sprememb…

Kako hitro "levičarji" vržete pod avtobus žensko dostojanstvo, če gre za zaščito lastnih ljudi.
Zgodovina sprememb…
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Kdo bo ustavil Zorana Jankovića (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 11743 (8495) | nsa_ag3nt |
⊘ | Zoki posli (strani: 1 2 3 4 … 100 101 102 103 )Oddelek: Loža | 678849 (375196) | AndrejO |
» | Lokalne volitve (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Problemi človeštva | 55344 (48864) | SimplyMiha |
⊘ | Zoran Janković (strani: 1 2 3 4 … 65 66 67 68 )Oddelek: Problemi človeštva | 461847 (304979) | cekr |
» | Zoki zmagal, Kangler v drugi krog (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Loža | 96109 (90647) | lexios |