» »

A1 ULTRA

A1 ULTRA

««
20 / 20
»
»»

kixs ::

Ko so meni priklopili DSL, so mi lepo povedali, da sem predalec od centrale in vec kot 7/1 ni bilo mozno. Nisem imel nobenih iluzij. Enako je pri Ultri.

Na tej strani je nekaj mojih komentarjev, ko sem delal prehod na Ultro:
https://slo-tech.com/forum/t804487/699

miko22 ::

evo, po 6 dneh vsakodnevnega testiranja hitrosti je danes pokazalo 368Mbps.
Predvčeraj sem dal pritožbo, dobil sms, da bo v 15 dneh rešeno. Danes pa začuda normalna hitrost. Bom videl kako dolgo bo to šlo.

Andraz201 ::

MrStein je izjavil:

kixs je izjavil:

Ne morejo, ker 100000 Mbps pac ni tehnicno mozno. 1000Mps pa je, ampak so realne omejitve.

Aha, torej na bakru (DSL) lahko oglašujejo 1 Gbps (G.fast to tehnično omogoča), v praksi pa je 4-8 Mbps?
Ali celo do 10 Gbps z XG-FAST ?

mislim da imaš pravo primerjavo samo napačne cifre.
xDSL oglašujejo do 40mbps, samo na moji lokaciji je to 15mbps zaradi tehničnih razlogov.
5G oglašujejo do 1gbps, samo na moji lokaciji je to 380mbps zaradi tehničnih razlogov.

Enkrat sem testiral njihov 5G v mesti in sm imel speedtest tam 930mbps, tako da 1gbps je pri pravih frekvencah možen, tako kot je 40mbps na dovolj kratkem bakru na xDSL.

easyrider3 ::

Evo sem si kar mislil,da bodo bebci mi vrgli ta dragi paket a sem izrecno rekel SMART za 22 Eur ne tistega premium 29 Eur. Še večje sranje je ker ta najdražji paket nima 2.letnega popusta 50% in če bo treba bom prekinil vse skupaj,če mi ne dajo SMART paketa.

račun

račun

paketi Ultra net

paketi Ultra net

Zgodovina sprememb…

starfotr ::

Dobil si tisto, kar si podpisal. Zelo nespametno je, da objavljaš osebne podatke tu gor.

easyrider3 ::

No pogledat sem šel pogodbo in na njej zgleda,da je tako kot mora biti in sem želel in še enkrat po pogledu računa vidim,da je zraven zapisano tudi PRIKLJUČNINA 12 Eur z DDV kar potem pomeni,da je najbrž vse OKAY.
Saj ta priključnina je menda mišljena za ob prvem vklopu naprave a ne?

pogodba

pogodba

Nekako sam izračun po pogodbi mi pa tudi ni jasen saj piše ((v znesku 17,99 € z vključenim DDV na mesec, za obdobje 24 mesecev. Skupna vrednost prejete Ugodnosti v Obdobju vezave znaša 431,76 €, z vključenim DDV))
Ko grem pogledati cene paketov se ta znesek ne ujema z nobenim saj z davkom vred ni takega paketa edino 17,99 Eur + 22% DDV = 21,95 Eur,če je to mogoče potem tistih 22 Eur paket SMART ampak zakaj pa je zapisano z vključenim DDV ali ne bi napisali brez DDV?

Sedaj ,ko pa kličeš na A1 informacije si enostavno vržen stran na čakanje,da te enkrat pokličejo madonca kam smo prišli.

paket

paket

opombe

opombe

Zgodovina sprememb…

pixelzgaming ::

easyrider3 je izjavil:

Sedaj ,ko pa kličeš na A1 informacije si enostavno vržen stran na čakanje,da te enkrat pokličejo madonca kam smo prišli.

Bodo te poklicali ko bo čakalna prazna. ali pa vstrajaj in večkrat kliči..
Dosti boljše kot telekom, kjer čakaš 30+ minut, nazaj pa tako ne kličejo.
PC: Ryzen 7 3700X | 32GB DDR4 | 500GB NVMe | 10TB HDD | RX 6800 XT | Linux
Server: i5 6500 | 32GB DDR4 | 256GB SSD | 14TB HDD | Proxmox VE
Server2: i7 4770 | 16 GB DDR3 | 128GB SSD | 16TB HDD | CasaOS

ZveeZ ::

Telekom ima tako, da po 2min cakanja pritisnes "1" in te kasneje poklicejo nazaj.
««
20 / 20
»
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

A1 Slovenija (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
407134184 (1766) miko22
»

kater 5g modem (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Omrežja in internet
12621849 (1247) theanswer3
»

Hitrost mobilnega interneta

Oddelek: Omrežja in internet
262605 (350) BlaY0
»

A1 Ultra net