Forum » Omrežja in internet » Išče se sponzor
Išče se sponzor
Seadoo ::
Rabimo sponzorja, ki bi sponzoriral nagradno igro na spletni strani Pet Vodoravno. Stran je namenjena reševalcem križank. Imamo eno lestvico vseh uporabnikov, ki dodajajo rešitve in nova gesla in v zameno za to dobivajo točke. Potrebovali pa bi sponzorja, ki bi v zameno za nagrado najboljšemu (najboljšim) dobil reklamo na naših straneh in link do njegove strani, vkolikor jo ima.
Če ma kdo podjetje in bi se želel malo spromovirati, ali pa če poznate koga mi prosim pišite.
Če ma kdo podjetje in bi se želel malo spromovirati, ali pa če poznate koga mi prosim pišite.
ikeaikea ::
Pozdrav, iščem sponzorja, ki bi sponzoriral športnika, starega 16let, ki igra hokej na ledu v Ljubljani, v klubu Olimpija. Fant je talentiran in nadarjen, vendar za vrhunske uspehe rabi pomoč. Najbolj prav bi prišla finančna pomoč ali bilokakšna druga(odvisno za kakšno pomoč bi šlo), v zameno pa bi podjetje/fizična oseba, bila promovirana bodisi z nalepkami na čeladi ali našitki na hokejski opremi(hokejskih hlačah), bodisi z sponzorskimi oblačili.
Če ima kdo podjetje ali fizična oseba in bi želel malo reklame, predvsem pa pomagal k športnim sanjam mi prosim pišite v zasebno sporočilo ali na mail ineedsponsor@outlook.com.
Najlepša hvala
Če ima kdo podjetje ali fizična oseba in bi želel malo reklame, predvsem pa pomagal k športnim sanjam mi prosim pišite v zasebno sporočilo ali na mail ineedsponsor@outlook.com.
Najlepša hvala
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Iščemo prostovoljce za projekt Simbioz@ (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 66842 (58137) | St235 |
» | Beats by dr. Dre in njihovo gverilsko oglaševanjeOddelek: Novice / Omrežja / internet | 5713 (4064) | nekikr |
» | Zahod bojkotira pakistansko internetno cenzuroOddelek: Novice / NWO | 18286 (16673) | BlueRunner |
» | Gorenje in druga slovenska podjetja kot sponzorji v tujiniOddelek: Loža | 2088 (1833) | Alexius Heristalski |
» | Radostna destrukcija?!?! (strani: 1 2 )Oddelek: Slo-Tech | 4989 (3409) | AngelOfDeath |