» »

"Pomanjkanje" študentske delovne sile in delovne sile nasploh

"Pomanjkanje" študentske delovne sile in delovne sile nasploh

Temo vidijo: vsi
««
21 / 91
»»

dope1337 ::

Valvoline je izjavil:

Meanwhile pokojninski ponzi se bliza koncu, le vprasanje casa je katera bo prva drzava k bo uradno razglasila bankrot pokojninske ponzi sheme.
https://www.tportal.hr/biznis/clanak/ze...

Ima Hrvaska kar dober potencial da bo prva ja - vsaj v okolisu. Dezela, kjer mladi ne zelijo ziveti. Dezela kjer nic omembe vrednega ni vec v Hrvaski lasti - vkljucno z infrastrukturo.

Ko pogledam njihovo situacijo opazim, da pri nas niti ni tako slabo.
"Everybody is a genius. But if you judge a fish by its ability to climb a tree
it will live its whole life believing that it is stupid."
-Albert Einstein

Invictus ::

Slovenija se je čisto slučajno izognila razprodaji premoženja, predvsem zaradi ne-mednarodne usmerjenosti večine slovenskih direktorjev in njene majhnosti.

Drugače bi bila situacija ista kot povsod po Balkanu...
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."

http://goo.gl/2YuS2x

murrieta ::

velikBrokoli je izjavil:

počasi bodo pa tudi boomerčki umrli in bo malce bolje.

Lol, se eno mnenje kretena, ki je z razlogom socialec.

Naj ti pojasnim s kratko notico: komu bos pa potem prodajal svoj bullshit? ;)

A tistim nekaj revezem, ki bodo ostali, namrec premozenje bodo zapustili domovom za ostarele?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: murrieta ()

velikBrokoli ::

murrieta je izjavil:

velikBrokoli je izjavil:

A tistim nekaj revezem, ki bodo ostali, namrec premozenje bodo zapustili domovom za ostarele?

Ah, zelo na nivoju odgovor.

Zato pa sem napisal “malce”, ampak ok, verjetno je lažje odpisati z nekim shizofreničnim tonom, ker pa smo le na slotechu.

velikBrokoli je izjavil:

murrieta je izjavil:

velikBrokoli je izjavil:

Zato pa sem napisal “malce”, ampak ok, verjetno je lažje odpisati z nekim shizofreničnim tonom, ker pa smo le na slotechu.

Ja, potem, ko se veselis smrti drugih, lahko recemo, da imas shizofrenicni ton.

Ampak resno, brez heca, a kreteni (saj nisi prvi, imamo se druge kratkogledne bedake tega tipa na zalogi, recimo Mato989) resno mislite, da bo bolje, ko boste izgubili velik del trga, ki bi se mu dalo kaj prodajati?

Ker boomerjev bo manj, kupna moc se bo zmanjsala, premozenja bojo, sploh, ce bodo pokojnine nizke zapustili obcinam/domovom za ostarele (ker bodo pac rabili oskrbo) in vi resno mislite, da vam bo bolje, brez sluzb (ker se ne splaca delati), brez otrok (ker se jih ne izplaca imeti), brez znanja (ker je baje vse na internetu), brez deficitarnih sluzb (saj nihce ne rabi zidarjev, vodovodarjev, elektricarjev, cevlarjev,...), ... ?

Adolescent, sparaj in kupuj "zemljo". Ker, ko "crkne" boomer generacija boste last nekaj fevdalcev in njihovih otrok. In kdor ne bo imel "zemlje", bo kmetavz.

Saj ne, da je tak scenarij nujen, ampak z vaso mentaliteto se bo zgodil. Bebci.

(najboljsa fora pa je, da se narcisticni degeni fejstbuka in toktoka tolazijo, da je bilo pa boomerjem vse v jasli prineseno... :)), me zanima kdo od vas se je odselil pri 19 letih odselil od starsev in delal dve sluzbi (seveda z vec znanja, kot ga danes premorete pri 30ih, ko se vedno ugotavljate, da je treba mladost preuzivati), da si je prisluzil za malo garsonierico)

Zgodovina sprememb…

dexterboy ::

@murrieta; no, tole si pa lepo napisal in opisal, respect, man :)
Ko ne gre več, ko se ustavi, RESET Vas spet v ritem spravi.

Zimonem ::

murrieta je izjavil:

velikBrokoli je izjavil:

murrieta je izjavil:

velikBrokoli je izjavil:

Ja, potem, ko se veselis smrti drugih, lahko recemo, da imas shizofrenicni ton.

Ampak resno, brez heca, a kreteni (saj nisi prvi, imamo se druge kratkogledne bedake tega tipa na zalogi, recimo Mato989) resno mislite, da bo bolje, ko boste izgubili velik del trga, ki bi se mu dalo kaj prodajati?

Ker boomerjev bo manj, kupna moc se bo zmanjsala, premozenja bojo, sploh, ce bodo pokojnine nizke zapustili obcinam/domovom za ostarele (ker bodo pac rabili oskrbo) in vi resno mislite, da vam bo bolje, brez sluzb (ker se ne splaca delati), brez otrok (ker se jih ne izplaca imeti), brez znanja (ker je baje vse na internetu), brez deficitarnih sluzb (saj nihce ne rabi zidarjev, vodovodarjev, elektricarjev, cevlarjev,...), ... ?

Adolescent, sparaj in kupuj "zemljo". Ker, ko "crkne" boomer generacija boste last nekaj fevdalcev in njihovih otrok. In kdor ne bo imel "zemlje", bo kmetavz.

(najboljsa fora pa je, da se narcisticni degeni fejstbuka in toktoka tolazijo, da je bilo pa boomerjem vse v jasli prineseno... :)), me zanima kdo od vas se je odselil pri 19 letih odselil od starsev in delal dve sluzbi (seveda z vec znanja, kot ga danes premorete pri 30ih, ko se vedno ugotavljate, da je treba mladost preuzivati), da si je prisluzil za malo garsonierico)

Koliko zemlje poseduješ?

murrieta je izjavil:

Imel ravno sestanek, naj nadaljujem:

Bil zelo zazeljen na trgu dela, kupil enosobno stanovanje (z manj dela kot prej, ker je imel goro izkusenj, ki jih je pridobil... ne boste verjeli... *shock*... z DELOM) vmes se malo naspral, ker ni potreboval "avspuha" za onaniranje kako dolgega imam (ste kdaj pomislili, kaksni so stroski avtomobila?!), ker sem se do takrat ze zavedal, da imam dolgega, sploh v svetu idiotov. Dobil boljso zaposlitev (takrat so se ze pulili zame), se preselil v 3 sobno stanovanje, vmes usekala kriza, ki se me ni dotaknila, danes pa zivim v hisi v ekstra zazeljeni soseski Ljubljane, ki ji ne bo padla cena cetudi gre vse v kurac, s kilometerskim renomejem in lahko gladko izbiram sluzbo in se celo zmrdujem - nad Microsoftom (dobil ponudbo za Zw team - boste morali pozreti se malo solate, preden boste razumeli :))), Googlom in Amazonom - iz eticnih razlogov, kljub temu, da bi zasluzil trikratnik tega kar zasluzim tu. In tudi to ni drobiz.

Mogoce pa ni problem v boomerjih. Ampak je problem v VAS! Nesposobna banda, ki ne bi naredila nic, zeli pa vse.

Zgodovina sprememb…

111111111111 ::

solatko je izjavil:

111111111111 - V tujini ne zadošča božja pomoč, temveč se je potrebno izkazat z znanjem, vsi nesposobni trdijo, da v tujino ne gredo, ker so patrioti.

Zato si ti še vedno v Sloveniji. :D

Invictus je izjavil:

Bo pa fotr pač vzel taksi, da ga pelje do zdravnika.

Na dolgi rok je to ceneje, kot lastništvo avta...

Razen seveda, če je še precej aktiven voznik, da hodi na izlete in daljše vožnje.

Drugače, za obiske štacun in zdravnikov pride taksi ceneje...

Moram priznati, da sem v večjih mestih živel samo malo časa in takrat avta še nisem potreboval, zato niti ne vem s kakšnimi problemi se soočajo starostniki v centru Ljubljane.
Če prisloniš uho na vroč šporhet, lahko zavohaš kak si fuknjen.

Zgodovina sprememb…

murrieta je izjavil:

murrieta je izjavil:

Bil zelo zazeljen na trgu dela, kupil enosobno stanovanje (z manj dela kot prej, ker je imel goro izkusenj, ki jih je pridobil... ne boste verjeli... *shock*... z DELOM) vmes se malo nasprala, ker ni potreboval "avspuha" za onaniranje kako dolgega ima (ste kdaj pomislili, kaksni so stroski avtomobila?!), ker se je do takrat ze zavedal, da ima dolgega. Dobil boljso zaposlitev (takrat so se ze pulili za njega), se preselil v 3 sobno stanovanje, vmes usekala kriza, ki se ga ni dotaknila, danes pa zivi v hisi v ekstra zazeljeni soseski Ljubljane, ki ji ne bo padla cena cetudi gre vse v kurac, s kilometerskim renomejem in lahko gladko izbira sluzbo in se celo zmrduje - nad Microsoftom (dobil ponudbo za Zw team - boste morali pozreti se malo solate, preden boste razumeli :))), Googlom in Amazonom - iz eticnih razlogov.

Mogoce pa ni problem v boomerjih. Ampak je problem v VAS!

O fak, kaj za vraga si pa ti pokadil? Mi kar možganske celice odmirajo, ko tvoje prispevke prebiram :))

Zimonem je izjavil:

Koliko zemlje poseduješ?

Toliko, da te lahko kupim - ne vem koliko jo imas, ampak ne dovolj. Moznost napake je v promilih.

velikBrokoli je izjavil:

murrieta je izjavil:

murrieta je izjavil:

Bil zelo zazeljen na trgu dela, kupil enosobno stanovanje (z manj dela kot prej, ker je imel goro izkusenj, ki jih je pridobil... ne boste verjeli... *shock*... z DELOM) vmes se malo nasprala, ker ni potreboval "avspuha" za onaniranje kako dolgega ima (ste kdaj pomislili, kaksni so stroski avtomobila?!), ker se je do takrat ze zavedal, da ima dolgega. Dobil boljso zaposlitev (takrat so se ze pulili za njega), se preselil v 3 sobno stanovanje, vmes usekala kriza, ki se ga ni dotaknila, danes pa zivi v hisi v ekstra zazeljeni soseski Ljubljane, ki ji ne bo padla cena cetudi gre vse v kurac, s kilometerskim renomejem in lahko gladko izbira sluzbo in se celo zmrduje - nad Microsoftom (dobil ponudbo za Zw team - boste morali pozreti se malo solate, preden boste razumeli :))), Googlom in Amazonom - iz eticnih razlogov.

Mogoce pa ni problem v boomerjih. Ampak je problem v VAS!

O fak, kaj za vraga si pa ti pokadil? Mi kar možganske celice odmirajo, ko tvoje prispevke prebiram :))

Ja, se zgodi, ce si len kreten, ni tezko doseci plafona.

Zgodovina sprememb…

murrieta je izjavil:

Večinoma se s tvojimi pogledi ne strinjam, tole je pa dobro napisano.

111111111111 je izjavil:

murrieta je izjavil:

Večinoma se s tvojimi pogledi ne strinjam, tole je pa dobro napisano.

Tudi jaz ne s tvojimi. Ker si jaz lahko privoscim luksuz, da zagovarjam delovce in preprecevanje njihovega izkoriscanja, nekateri pa to rabite. Ker ste prevec nesposobni, da bi karkoli naredili izven okvirov izkoriscanja drugih. Taki bi pac morali odmreti, so slepo crevo clovestva.

Stari ti bi moral biti že v penziji.
Sam sem aktivno že 10 let izven posla. Pa ga dobim lahko jutri. Ali za šankom ali za tipkovnico.

murrieta je izjavil:

Bil zelo zazeljen na trgu dela, kupil enosobno stanovanje (z manj dela kot prej, ker je imel goro izkusenj, ki jih je pridobil... ne boste verjeli... *shock*... z DELOM) vmes se malo naspral, ker ni potreboval "avspuha" za onaniranje kako dolgega imam (ste kdaj pomislili, kaksni so stroski avtomobila?!), ker sem se do takrat ze zavedal, da imam dolgega, sploh v svetu idiotov. Dobil boljso zaposlitev (takrat so se ze pulili zame), se preselil v 3 sobno stanovanje, vmes usekala kriza, ki se me ni dotaknila, danes pa zivim v hisi v ekstra zazeljeni soseski Ljubljane, ki ji ne bo padla cena cetudi gre vse v kurac, s kilometerskim renomejem in lahko gladko izbiram sluzbo in se celo zmrdujem - nad Microsoftom (dobil ponudbo za Zw team - boste morali pozreti se malo solate, preden boste razumeli :))), Googlom in Amazonom - iz eticnih razlogov, kljub temu, da bi zasluzil trikratnik tega kar zasluzim tu. In tudi to ni drobiz.

Mogoce pa ni problem v boomerjih. Ampak je problem v VAS! Nesposobna banda, ki ne bi naredila nic, zeli pa vse.

Heh, si že nazaj. :D

murrieta je izjavil:

Tudi jaz ne s tvojimi. Ker si jaz lahko privoscim luksuz, da zagovarjam delovce in preprecevanje njihovega izkoriscanja, nekateri pa to rabite. Ker ste prevec nesposobni, da bi karkoli naredili izven okvirov izkoriscanja drugih. Taki bi pac morali odmreti, so slepo crevo clovestva.

Koliko ljudi dejansko zaposluješ?

Zgodovina sprememb…

111111111111 je izjavil:

Koliko ljudi dejansko zaposluješ?

Nobenega in ga tudi nikoli vec ne bom. Ste se mi debili prevec zamerili. Zaradi mene tudi, ce jutri crknete v svoji neumnosti.

Vam zaupam eno zelo zdravo perspektivo, delodajalec (za razniko od narcisov, ki so preneumni, da bi karkoli razumeli) je samo prodajalec vasega dela. Ce vas ne placuje dovolj, je slab delavec, ki ga odpustite in se odpravite dalje. Jebes salabajzerje.

Zgodovina sprememb…

KG-348 ::

Kak egotrip neme jebat

KG-348 je izjavil:

Kak egotrip neme jebat

Z razlogom. Zate pa lahko recem, kaksen nesposobnez. "Neme" jebat.

Najbolj skromen slotechovec.

velikBrokoli je izjavil:

Najbolj skromen slotechovec.

O ne, to je pa kdorkoli pod 35, ki uziva zivljenje na racun starsev in si pumpa kurac, kako ameriske sanje (z razlogom - sanje) samo cakajo nanj.

Zgodovina sprememb…

Koliko zemlje poseduješ, da obsojas fevdalce.

Zimonem je izjavil:

Ne bos verjel. Jaz uzivam v svojem delu. Tudi, ce ne grem nikoli v penzijo.

Zimonem je izjavil:

Dragi bedak, si opazil, da sem dal narekovaje okrog zemlje. Verjetno ne. Zato pa kidas gnoj.

Mimogrede, ker se mi ne da ukravarjati z vsemi butthurt idioti, ki iscejo potesitev v tem, da bi mi radi spustili kaksen ad-hominem: cetudi, bi vam uspelo, imam jaz se vedno prav. Vi pa ne.

Zgodovina sprememb…

solatko ::

111111111111 - Imel sem ponudbe, Švica, Nemčija, Alžir,... pa se mi enostavno ni dalo, ker sem v yugi zaslužil dovolj z malo dela in 10 let za svoj žep. Zakaj bi se selil, vi pa jamrate, da imate prenizke plače, da je vse v qurcu, da vam pobirajo davke,... pa je vzrok samo to, da znate premalo, da bi vas kdo potreboval in tudi ustrezno plačal.
Delo krepa človeka

solatko je izjavil:

111111111111 - Imel sem ponudbe, Švica, Nemčija, Alžir,... pa se mi enostavno ni dalo, ker sem v yugi zaslužil dovolj z malo dela in 10 let za svoj žep. Zakaj bi se selil, vi pa jamrate, da imate prenizke plače, da je vse v qurcu, da vam pobirajo davke,... pa je vzrok samo to, da znate premalo, da bi vas kdo potreboval in tudi ustrezno plačal.

Tocno tole. +1

Visokoleteci egoti, z vec gobca kot znanja.

Znanja pa nimajo, ker ga nimajo kje dobiti. Ker oni uzivajo (na ramenih starsev). Bojo delali, ko bojo stari, vsa najbolj produktivna leta pa bojo vrgli v potrosnistvo.

Zgodovina sprememb…

murrieta je izjavil:

Zimonem je izjavil:

Zimonem je izjavil:

Dragi bedak, si opazil, da sem dal narekovaje okrog zemlje. Verjetno ne. Zato pa kidas gnoj.

Mimogrede, ker se mi ne da ukravarjati z vsemi butthurt idioti, ki iscejo potesitev v tem, da bi mi radi spustili kaksen ad-hominem: cetudi, bi vam uspelo, imam jaz se vedno prav. Vi pa ne.

Jaz z veseljem raje kidam gnoj , kot debatiramo z nekom tako omejenim da te v isti povedi osebno žali ob enem pa grozi, da se bo spustil na osebni nivo. Tukaj logika odpove.

Zimonem je izjavil:

murrieta je izjavil:

Zimonem je izjavil:

Zimonem je izjavil:

Jaz z veseljem raje kidam gnoj , kot debatiramo z nekom tako omejenim da te v isti povedi osebno žali ob enem pa grozi, da se bo spustil na osebni nivo. Tukaj logika odpove.

No, le nadaljuj s kidanjem gnoja. Ti pristaja. Bolj kot bedni poizkusi kako si pameten.

Pa ne se sekirat, jaz bom pocel enako. Ampak samo takrat, ko nic drugega ne bom vec zmogel.

Zgodovina sprememb…

Glede nato da je vse tvoje izvajanje o fevdalnih sužnjelastnikih v narekovajih, si primeren za predsednika šlo teha.

Zimonem je izjavil:

Glede nato da je vse tvoje izvajanje o fevdalnih sužnjelastnikih v narekovajih, si primeren za predsednika šlo teha.

Le tolazi se.

Saj nisem žalosten. Ti vreš iz globočin.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Zimonem ()

Zimonem je izjavil:

Saj nisem žalosten.

Kurcis se samo zato, ker rabis potesitev, da nisi najbolj nesposoben. Zal si se to spravil dokazovati na napacnemu.

Imas zgoraj salabajzerje, ki bi radi boomerje pokopali. Zelo verjetno so vsi (Nietzsche) bolj nesposobni od tebe.

Tolazi se z njimi, to je njihov edini namen. Edina uporabna vrednost.

Zgodovina sprememb…

KG-348 ::

murrieta je izjavil:

KG-348 je izjavil:

Kak egotrip neme jebat

Ja na telefonu pišem, drugače pa ti slovnica nič ne pomaga če si težak ko kurac

KG-348 je izjavil:

murrieta je izjavil:

KG-348 je izjavil:

Kak egotrip neme jebat

Ma ni težek , kot kurac zabit je kot šintaro.

KG-348 je izjavil:

murrieta je izjavil:

KG-348 je izjavil:

Kak egotrip neme jebat

Ja, nisem snezinkam prijazen. Naj se stopijo in pozenejo plesen.

Zimonem je izjavil:

Ma ni težek , kot kurac zabit je kot šintaro.

In to mi bos ti govoril, izvirni šintaro. Good luck.

Zgodovina sprememb…

Rajtam , da stanuješ v tej elitni soseski Ljubljane?

Naj samo spomnim, zakaj so se snezinke zacele oglasati, samo toliko, da se ne pozabi:

murrieta je izjavil:

Ker tole je priceless, svojo lastno nesposobnost poizkusajo opraviciti z raznimi adhominem bullshiti name? Kaj pa, ce bi se raje zamislili, kaj sem napisal?

Ker imam prav.

Vprasanje pa je samo, koliko veste, da ste si pripravljeni priznati, da ste idioti?

Zgodovina sprememb…

Mato989 ::

Temo ste lepo zasrali gre se o pomanjkanju delovne sile in slabih pogojih tistih ki jokajo ko ni delavcev
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

Mato989 je izjavil:

Temo ste lepo zasrali gre se o pomanjkanju delovne sile in slabih pogojih tistih ki jokajo ko ni delavcev

Zakaj? Saj to je jasno, ce ni delavcev, ponudis visjo placo in boljse pogoje. Ce tega nisi sposoben, potem nisi sposoben biti zaposlovalec (aka, prodajalec dela oz. rezultatov dela).

Iz druge strani, ce nisi pripravljen iti delati, nimas izkusenj ali renomeja, z leti izgubljas se na zanimivosti, ce nisi sposoben dobiti izkusnje, nisi primeren za trg dela ampak za na socialo.

O cem je tukaj se diskutirati? Kar se mene tice, je zadeva v celoti jasna.

Delodajalci bojo morali dati boljso placo in boljse pogoje, snezinke bojo morale zaceti delati, da bojo sprejemljiv kader za visjo placo in boljse pogoje. To je cela znanost.

Zgodovina sprememb…

murrieta je izjavil:

Naj samo spomnim, zakaj so se snezinke zacele oglasati, samo toliko, da se ne pozabi:

murrieta je izjavil:

Ker tole je priceless, svojo lastno nesposobnost poizkusajo opraviciti z raznimi adhominem bullshiti name? Kaj pa, ce bi se raje zamislili, kaj sem napisal?

Ker imam prav.

Vprasanje pa je samo, koliko veste, da ste si pripravljeni priznati, da ste idioti?

Kje ti vidiš osebni napad pri vsem skupaj. Zgolj citirali so te. Če si bipolaren je pa druga reč.

Mimogrede, bljiznica. Naredite sindikat. Prisilite delodajalce v visje place in boljse pogoje, ze enako znanje. Samo egoisti ne smete biti, je treba stopiti skupaj. Zanimivo, tak detajl, vsem bo slo bolje, pa ga ne zmorete.

Ceprav zadeva dejansko odlicno deluje. Poglejte javno upravo.

Zimonem je izjavil:

Kje ti vidiš osebni napad pri vsem skupaj. Zgolj citirali so te. Če si bipolaren je pa druga reč.

Mogoce pa nisi tako pameten. Se opravicujem, precenjujem.

Zgodovina sprememb…

Ljudje ponavadi v diskusijah podlegajo logiki. Nenapisanih narekovajev ne začutimo.
Ampak , ko te nekdo dobesedno citira, se pa ogneš, odgovornosti za izrečeno. Povej koga ljubiš, skrivnostni tujec? Oblake? Štrik? Ali zvonik?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Zimonem ()

Zimonem je izjavil:

Ljudje ponavadi v diskusijah podlegajo logiki. Nenapisanih narekovajev ne začutimo.
Ampak , ko te nekdo dobesedno citira, se pa ogneš, odgovornosti za izrečeno. Povej koga ljubiš, skrivnostni tujec? Oblake? Štrik? Ali zvonik?

Le gnoj sodi naj zimonem.

dice7 ::

murrieta je izjavil:

Mato989 je izjavil:

Zakaj? Saj to je jasno, ce ni delavcev, ponudis visjo placo in boljse pogoje. Ce tega nisi sposoben, potem nisi sposoben biti zaposlovalec (aka, prodajalec dela oz. rezultatov dela).

Ma ja, vecina slovenskih podjetnikov pri nas ni vec kot pa za na trak

Zgodovina sprememb…

• spremenil: dice7 ()

dice7 je izjavil:

Ma ja, vecina slovenskih podjetnikov ni vec kot pa za na trak

Seveda ne. Se strinjava. Ampak nekateri narcisi se radi kujejo v "oblake" (zimonem: pun intended).

In ko bo potencialen kader enkrat sposoben zaznati take nakladace, se bo struktura wanna-be fevdalcev hudo spremenila in marsikateri sociopat bo sel na kant. Kar je pravilno.

Do takrat bojo pa ziveli na plecih svojih kretenskih zaposlenih.

Zgodovina sprememb…

Ob pomanjkanju umetnih gnojil , se tudi gnoj išče. Ampak nekdo , ki se stalno udinja drugim delodajalcem.... Malo ve o čimerkoli.

Zimonem je izjavil:

Ob pomanjkanju umetnih gnojil , se tudi gnoj išče. Ampak nekdo , ki se stalno udinja drugim delodajalcem.... Malo ve o čimerkoli.

Verjamem, jaz si pa zlahka lahko kupim plodove, plin in elektriko. Tudi cez zimo, ne pa da upamo, da nam bodo lubadarji resili kozo.

Zgodovina sprememb…

Dvomim , lahko se pa zaposlila pri Microsoftu. To pač glede tehničnih tem zlahka verjamem.

Zimonem je izjavil:

Dvomim , lahko se pa zaposlila pri Microsoftu. To pač glede tehničnih tem zlahka verjamem.

Jaz pa ti zlahka verjamem, da je tvoje prezivetje odvisno od:

Seveda je.

Zimonem je izjavil:

Seveda je.

Moje pa ni. Seveda pa vsakdo vlaga v tisto kar zmore. Ne vem kaj se pravzaprav kurcis, kaj te moti?

Zgodovina sprememb…

Je, je tako kot vse kar drži tvojo rit sploh v luftu. Od Kitajcev, do hroščev in poceni delovne sile.
««
21 / 91
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Dvig minimalne plače (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Problemi človeštva
28246582 (14406) Malidelničar
»

Pomanjkanje kadra v Sloveniji (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )

Oddelek: Problemi človeštva
43070806 (52086) sbawe64
»

Razmere tako hude, da jemljejo vse ki želijo delat (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
10429223 (24589) Mato989
»

World Economic Forum: Letos boste službo lažje kot v Sloveniji našli le na Japonskem (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Novice / Ostale najave
22164382 (50512) bbf

Več podobnih tem