Forum » Pomoč in nasveti » google zemljevid upravljanje
google zemljevid upravljanje
Jasnaaaa ::
zdravo
verjetno za vas enostavna vprašanja:)) glede google zemljevid
1. vedno, ko odprem zemljevid na telefonu A se mi najprej odpre vedno določen kraj ki je 100 km preč od moje lokacije in šele po 5 sek se premakne na lokacijo kjer se nahajam (na telefonu B ko odprem zemljevid pa se takoj prikaže moja dejanska lokacija) ,
ali imam kakšno nastavitev??
2. na zemljevidu imam veliko točk shranjenih kot opomba (rada bi jo obiskala, priljubljena), res veliko, rada bi nekatere izbrisala
ali obstaja kakšen lista, seznam kjer odkljukaš samo tiste katere bi rad izbrisal? in bi to hitreje kot da grem brisat vsakega posameznega
3. na telefonu A (email A) imam veliko teh točk, krajev ki bi jih rada obiskala?
ali obstaja način kako prenesti te priljubljene točke na telefon B (email B)?
Hvala
lp
verjetno za vas enostavna vprašanja:)) glede google zemljevid
1. vedno, ko odprem zemljevid na telefonu A se mi najprej odpre vedno določen kraj ki je 100 km preč od moje lokacije in šele po 5 sek se premakne na lokacijo kjer se nahajam (na telefonu B ko odprem zemljevid pa se takoj prikaže moja dejanska lokacija) ,
ali imam kakšno nastavitev??
2. na zemljevidu imam veliko točk shranjenih kot opomba (rada bi jo obiskala, priljubljena), res veliko, rada bi nekatere izbrisala
ali obstaja kakšen lista, seznam kjer odkljukaš samo tiste katere bi rad izbrisal? in bi to hitreje kot da grem brisat vsakega posameznega
3. na telefonu A (email A) imam veliko teh točk, krajev ki bi jih rada obiskala?
ali obstaja način kako prenesti te priljubljene točke na telefon B (email B)?
Hvala
lp
pi pawr ::
Za brisanje več zvezdic naenkrat klikneš na Your places in Saved ali Starred, nato pa tri pikce in Edit list. Preizkušeno na telefonu in na spletni strani
Jasnaaaa ::
hvala,
na računalniku sem najdla ker imam imam na levi strani iskalnika 3 črtice
na telefonu ne najdem, ker nimam 3 črtice, ampak imam znak za google map
hvala
na računalniku sem najdla ker imam imam na levi strani iskalnika 3 črtice
na telefonu ne najdem, ker nimam 3 črtice, ampak imam znak za google map
hvala
sloxl8 ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Android - katere aplikacije (strani: 1 2 3 4 … 48 49 50 51 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 879102 (1787) | BorutK-73 |
» | Nokia 5800 XpressMusic (strani: 1 2 3 4 … 78 79 80 81 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 366372 (6134) | hoodaudrey |
» | Send my location - standard?Oddelek: Mobilne tehnologije | 4252 (3335) | MrStein |
» | Samsung Omnia 7 (strani: 1 2 3 4 … 24 25 26 27 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 275859 (180620) | clix |
» | Lumia 1020 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Windows Mobile | 20547 (15279) | Lonsarg |