Forum » Pomoč in nasveti » avtopolnilec kateri je zmogljivejši
avtopolnilec kateri je zmogljivejši
Jasnaaaa ::
zdravo
kupujem avtopolnilec, 2 usb vhoda
nekaj me zanima
input je vedno: 12 ali/in 24 v
pri (skoraj) vseh polnilcih piše , da hitro polnijo, torej tehnologija polnjenja : Fast Charge
vendar kaj točno pomeni podatek total output in izhodna moč, ko želiš vedeti v kakšnem času bo telefon napolnjen
total output: 12, 18 ali 30 W....
izhodna moč : 2 ali 2,4 A,...
Hvala
Jasna
kupujem avtopolnilec, 2 usb vhoda
nekaj me zanima
input je vedno: 12 ali/in 24 v
pri (skoraj) vseh polnilcih piše , da hitro polnijo, torej tehnologija polnjenja : Fast Charge
vendar kaj točno pomeni podatek total output in izhodna moč, ko želiš vedeti v kakšnem času bo telefon napolnjen
total output: 12, 18 ali 30 W....
izhodna moč : 2 ali 2,4 A,...
Hvala
Jasna
Andre ::
Katere naprave pa nameravaš polnit?
Za najhitrejše polnjenje je treba biti pozoren da avtopolnilec podpira enako tehnologijo polnjenja kot naprava, telefon. Delalo bo z vsemi, samo počasi. Oznake v opisu so PD(power delivery), QC(quick charge),...
Za najhitrejše polnjenje je treba biti pozoren da avtopolnilec podpira enako tehnologijo polnjenja kot naprava, telefon. Delalo bo z vsemi, samo počasi. Oznake v opisu so PD(power delivery), QC(quick charge),...
Jasnaaaa ::
torej če imam jaz
sony xperia XA
samsung galaxy S20
kateri polnilec s katerimi lastnostmi ( output, amperi) bo ravno prav in kateri bo neizkorščen ??
sony xperia XA
samsung galaxy S20
kateri polnilec s katerimi lastnostmi ( output, amperi) bo ravno prav in kateri bo neizkorščen ??
mat xxl ::
Kaj boš polnil akku od vozila ali v avtu telefon in še kaj ? Ni vedno dobro, da je prehitro.....
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | polnjenje telefona preko USB-ja v avtuOddelek: Pomoč in nasveti | 2926 (2256) | BigWhale |
» | Baterije v pametnih telefonih (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 14198 (8735) | louser |
» | Hišni polnilecOddelek: Strojna oprema | 3255 (2135) | radmannsdorf |
» | Avtopolnilec za telefonOddelek: Mobilne tehnologije | 4275 (2374) | Stari maček |
» | Izhodna moc adapterjevOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1200 (934) | bajsibajsi |