» »

Trdi disk umira

Trdi disk umira

s030825 ::

Disk je počasi izgubljal stik s svetom. Občasno mu je še uspelo opravljati njemu dano nalogo. Sedaj pa se samo še matra, da bi naložil podatke. Božcu je ime ibm ic35, 60 gb, ata 100. Revček je bil poln pomembnih podatkov in sedaj naproša lastnika, da naj ga reši muk in preden končno izdahne sprazni njegove možgane.
Ali obstaja način, da revežu pomagam na njegovi zadnji poti in istočasno rešim meni pomembne stvari?
  • polepsal: perci ()

perci ::

Disk priklopi na eno delujočo mašino, na katero inštaliraj tole.

Če ti to ne bo delovalo, potem ti slabo kaže.

bmandelj ::

natanko tako, pa hitro ic35 (deathstar) je itak znan po tem da rad umre, ce imas racun je seveda se moznost da je v garanciji (mislim da 3 leta) tako da le hitro nes nazaj

LP Brane
There is no greater sorrow than to recall hapiness in times of misery....... Dante Aligheri

s030825 ::

Hvala za ideje in pomoč. Nekako mi je uspelo rešit skoraj vse pomembne podatke. Je pa zanimovo, da se disk čudno obnaša in brenči samo , ko je priklopljen na Gigabyte GA8IXP plato (Intel 845). Ko sem ga priklopil na eno staro mašino kot drugi disk, sem lahko rešil skoraj vse podatke. Scan disk v Windows XP pa je potem na disku našel full pokvarjenih sektorjev. Ne vidim razloga zakaj tako. Mogoče je razlika v čipsetu, ki je drugačen na stari plati ( Intel 440BX).

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

HITACHI 7K250 160GB 7200 ATA133 8MB po štirih mescih šel žvižgat rakom.. (strani: 1 2 )

Oddelek: Strojna oprema
835998 (3854) SebaR
»

Tudi Hitachi 7K250 se kvari

Oddelek: Pomoč in nasveti
81005 (791) mat11
»

ATA vs. sATA vs. raid...

241535 (1258) Jebiveter
»

Pokvarjen disk WD800jb 8mb

Oddelek: Pomoč in nasveti
111316 (983) Realman
»

Kolikim je umrlo IBM IC7 40Gb diskov? (strani: 1 2 3 4 )

19311535 (7163) ChiefThunder

Več podobnih tem